1007

Анонимен

преди 11 години

Целият цивилизован свят видя какво се крие под маските на КГБ!

1006

до 1439

преди 11 години

Не съм социалистка, а християнка -това първо. И второ- определено смятам, че соца /с всичките си недостатъци/ беше по-справедливото общество от този див капитализъм днес

1005

Анонимен

преди 11 години

КГБ-Путин,командва в Русия,и който не е съгласен,с "правата линия на Партията,и другаря Путин", го затварят!Толкова е познато! Не ми се мисли,какво пък би направил,другаря Станишев,който трепери от страх,да не го свалят от поста,ако имаше властта на Путин!Гестапо,ряпа да яде!

1004

Анонимен

преди 11 години

Във форума социалистите плачат за диктатор като путин...!???

1003

Анонимен

преди 11 години

Долните отпадъци от ДСБ и Мавъра могат да са колкото си искат възмутени. Това Путин изобщо не го влияе..!. за ДСБ и полу-човека разпродал България.

1002

Да пребъде Русия

преди 11 години

Русия е голяма сила и винаги ще бъде такава защото има ПРАВОСЛАВНА ВЯРА и не се отрича от нея независимо от времената през които минава човечеството. Затова и политиците и са големи и могат да взимат НЕЗАВИСИМИ РАШЕНИЯ ЗА СТРАНАТА СИ!А нашите дребни като джуждета се правят на демократи, вместо да заклеймят и те това антихристиянско поведени на тези глупави, нагли момичета! Съжалявам, че българските политици не са от класата на Путин. Да пребъде Русия с вярата си! Дай Боже и ние и християнството

1001

Анонимен

преди 11 години

И интересното е че тия които *** че тук било "хунта" и "диктатура" (толкова абсурдно че повече няма на къде) защитават с комунистически плам ставащото в Русия.

1000

Браво на Русия

преди 11 години

Поздравления за Путин и за решението да осъди този антихристиянски акт! Мога само да съжалявам, че нашите политици не осъзнават, че борбата днес е между доброто и злото и че в случая не взимат правата страна!

999

Август 2012 г

преди 11 години

Черният драгалевски *** Иван Костов отново застава срещу Светата Православна Църква, като се обявява в защита на лесбийките-психопатки-порноактриси, които ОСКВЕРНЯВАТ и ПОРУГАВАТ храма на Христа Спасителя в Москва. Проклет всеки, който изкривява правите Господни пътища!!!Твоето безумие да бъде върху главата ти и Господ да ти въздаде според както си сторил!!!Анатема, Костов, цяла България те кълне, все нещо ще те стигне, Мавъре черен!!!

998

Аман от тарикати

преди 11 години

костOFF като иска да е пич, не да се възмущава от Путин, а да се възмути от обама.Не Путин разруши Ирак, Либия, Сирия и се точи на Иран.НЕ Путин начерта плана Ран Ът който костOFF успешно реализира в миналото и сега. НЕ Путин срина България, а обама.НЕПуин докара шавронските *** да тровят земята и водата ни.Тоя мавър наистина ни смята за *** и безпаметни.Баси нещастното ***!

997

Март 1997 г

преди 11 години

Едва дошло на власт, правителството на Иван Костов (СДС) отменя с решение 130 (на Върховния административен съд) регистрацията на Св. Синод, с което разпалва отново разкола. В софийския храм "Св. Параскева" разколникът Пимен e обявен за патриарх с подкрепата на депутати и политици от СДС.Синият заместник-кмет на София регистрира разколника Инокентий като Софийски митрополит.Седерастът Петър Стоянов се заклева за президент пред разколника Пимен.

996

А бе Каспаров,

преди 11 години

Нали затворите бяха препълнени от политически затворници, а то к'во излиза, че тези *** били първите;-))

995

Анонимен

преди 11 години

Браво на руското правосъдие. Противообществените деяния се наказват навсякъде по света, включително и в САЩ /и най-вече там/. Движението "Окупирай Уолстрийт", антивоенните демонстрации и т. н. Това, че не си съгласен с политиката или даден политик, не ти дава правото да оскверняваш храм. Не това е начинът. Ако го бяха направили в джамия ми е бедна фантазията какво щеше да се случи. Смятам, че присъдата за тази свинщина дори е малка.

994

jimm

преди 11 години

Това са "момичетата" от "Възстаналата п..."? Ами вижте и вие: Внимание, кадрите не се препоръчват за хора с нормална психика и морал! Внимание, кадрите не са подходящи за лица под 18 години! Бременната Толоконникова в публичен групов ... спектакъл, 4 дена преди да роди: v-retvizan2.livejournal/81515.html Другата "краде" замразено пиле, завирайки си го ... plucer.livejournal/281211.htmlРуските власти са объркали мястото - тези са си точно за спец. отделение в психиатрията!!!

993

Българин

преди 11 години

*** Костоффф е най-голямото нещастие в политическия живот на България през последните 20 години.Четеш ли коментарите тука бе, Гаргамел??? Виждаш ли колко те мрази цяла България?Който е тръгнал срещу Господа, нищо хубаво не е видял нито на тоя, нито на оня свят.Господ ще те накаже за престъпленията ти срещу Църквата Му и срещу българския народ, Мавъре миризлиффффф.....

992

ДСБ са еничари

преди 11 години

hahaха НЕЩАСТНИЦИТЕ от ДСБ били възмутени!!!ЕЙЙЙЙ - ЕНИЧАРИТЕ, и ние бяхме възмутени, че се извинихте на турците.Мекерета...че имат и наглостта да се възмущават от Путин.Нещастници!

991

БКП - апаратчик

преди 11 години

Никакъв ЧЛЕН не става от него, така и остана само кандидат-ЧЛЕН

990

Анонимен

преди 11 години

В миналото критици и врагове на Путин бяха затваряни с различни подозрителни обвинения - от измама до тероризъм.Но сега маските са свалени.Колкото и да е невероятно, трите момичета от *** Riot станаха първите ни истински политически затворници.

989

до 1420

преди 11 години

Другарю , ми под тоз " Чл. 164. ал.2. Който оскверни, унищожи или повреди религиозен храм, молитвен дом.......се наказва с лишаване от свобода до три години... : , попада целият Синод на ДС , така наречената " Църква " на ДС - БПЦ , те защо не са в затвора ?

988

Анонимен

преди 11 години

Костьоо, ей затова цял живот ше лижете ***, лизахте ги на СССР, сега ги лижете на ЕС и САЩ. Силните държави не правят компромиси със сигурността и реда. Що те като рипаха в храма не го ли поставиха на личностна основа, като врякаха против Путинчо , персонално :DНай-нелепото е, че си политик и кибичиш в Народтото Събрание, а не си отворил да прочетеш:Чл. 164. ал.2. Който оскверни, унищожи или повреди религиозен храм, молитвен дом.......се наказва с лишаване от свобода до три години...