77

Shark

преди 11 години

Абе трудно, ала бала глупости, лъжи -мажи. Хайде да се вдигнем на масови проетсти, да не купуваме 1 седчица гориво и да видим дали е толкова трудно.

76

до 87

преди 11 години

Има и ОМВ и Шел, горивото е на почти еднакв цена в целия ЕС. Даже в Гърция достигна 2 евро. Да не мислиш, че като не е Лукойл, ще ти сипват бензин безплатно. Мисля, че ,,гъзарията,, всеки да има кола ще отмине скоро, поне в БГ.

75

Анонимен

преди 11 години

Това е може би най-скромният ни и ненатрапчив министър. Пък и си разбира от работата и не ром.

74

666

преди 11 години

ПОГЛЕДНЕТЕ ЧОВЕКА ОТ СНИМКАТА.ВГЛЕДАЙТЕ СЕ В ЧЕРТИТЕ НА ЛИЦЕТО МУ.ТОЗИ ДА ВИ ПРИЛИЧА НА БЪЛГАРИН ?В правителството на Борисов е пълно с представители на богоизбрания народИ тоз е един от тях.Спасихме ги от лагерите на смъртта, а те ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В КОНЦЛАГЕР от който всички млади хора бягат така както се бяга от чума.УНИЩОЖИХА ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕШЕ ДА СЪЩЕСТВУВА.Убийствена безработица. Човешкият живот не значи нищо.ТОВА ЛИ ЗАСЛУЖИХМЕ ЗА ДОБРОТО КОЕТО ИМ НАПРАВИХМЕ ?

73

до 75

преди 11 години

От министър *** някой друго да е очаквал?! На културата министАро - турчин, на финансите американец, на транспорта - ***, после що сме на това дередже! Сигнализирахте за неуместен коментар=====Извини ме за намесата, малко да допълния само. На здравеопазването сервитьорка клакьорка, на МнВР гей евреин, МВР физкултурник и брокер, МИЕТ няма исторически данни, МЗХ и ловец и рибар и зърнар :-))) Не правителсто, а ЧЕТА или по-точно, нещо като на Али Баба четата. Сезам затвори се ! :-)

72

Анонимен

преди 11 години

mbuhaahaaa.....i toq otkachi makarite hepten!!! Tova e nai-nekadyrnoto upravlenie koeto sme imali za tolkova mnogo godini. Absoliutna shaika ot shanadjii, banditi-bivshi milicionercheta i mafioti ot nai-dylbokite plastove na podzemniq svqt! Ujas!!!OSTAVKA!!!OSTAVKA!!!

71

Анонимен

преди 11 години

Следователно единственият изход е напускане на ЕС.

70

Соня

преди 11 години

Боже!!!! Колко много хора без работа!

69

Анонимен

преди 11 години

В събота фенове на герб из форумите няма. Защо ли? :)

68

Бе гусин министър

преди 11 години

Ти на абдали ли ще ни правиш?Или като БАШ , който сравняваше метрото с Белене, сравняваш заловения ЧАСТЕН КОРАБ с държавната политика относно горивата.Изпростявате ли или това ви е обичайното състояние?

67

Соня

преди 11 години

До Анонимен Г-н Анонимен,негова учителка съм.*** е ,като много други българи.Израстна пред очите ми и много се гордея ,че е това ,което е постигнато със собствени сили и воля.

66

Монопол

преди 11 години

Стигна се до тук, защото позволиха Лукойл да остане монополист на българския пазар и така могат да си играят с цените както си поискат, разбира се за сметка на българските граждани. Нека господата министри позволят на някоя конкорентна компания да навлезе на пазара, пък да видим дали няма да влият на цените. За съжаление, който е успял да наложи монопол в България, такъв си остава както Еврофутбол, защото "спонсорират" партии като ГЕРБ, БСП, ДСБ и тем подобни ненаяли се клоуни за да е така.

65

Анонимен

преди 11 години

Грабвайте ТОЯГИТЕ,някой си извика и тояги в мигом ,върху герб се изсипаха!

64

Анонимен

преди 11 години

Този Московски май е евророма !

63

Анонимен

преди 11 години

Само диктаторите и комунистите могат да определят цените - либералните капиталисти могат да определят единствено данъците, глобите , таксите и ДДС-то.

62

Анонимен

преди 11 години

Московски не вярва на сълзи.

61

Анонимен

преди 11 години

При тази ниска себестойност на труда и европейските цени , сещате ли се за какво грабителство иде реч. Не само за горивата........................ .До като един отговорен не увисне на въжето май няма да се оправим.

60

Referendum

преди 11 години

Gospozi i gospoda v rodnata ni strana e palna ludnica zatova koito e za zali4avaneto i darpane na 6altera na darzavata ni ZA +; Ne --.Blagodaria vi :-DDDDD.

59

Хасму

преди 11 години

ГЕРБ - гастроезофагеалната рефлуксна болестТова е! Болест и нищо повече!

58

magiv1

преди 11 години

Герб да си ходи тока го дигнаха заради Цветелинка и Лукоила.Заплати през крив макарон.А вие мишоци докато пишете само тука нищо няма да стане.Трябва бои ако трябва и воина.