618

до 804

преди 11 години

Демокрация е нямало никога и никъде по света,същото като марксисткия комунизъм,добра идея ,но практически неизпълнима.

617

Анонимен

преди 11 години

Трудно смилаема е тази материя ДЕМОКРАЦИЯ за руският авторитарен режим !

616

EIGRAN

преди 11 години

BRAVO NA PUIN .REDA I ZAKONIETO UPRAVLIAVAT ,A NE ANARHIATA..DEMOKRAZIATA..

615

маки-й пуси

преди 11 години

798, я па ти...я че п...ам да гроба на дедо ти след като съм пил бира и че пеем ***, ***, God...ама ти да не 'земеш да впрегнеш полицията да ме дири...

614

...

преди 11 години

Когато тия влязат така в джамия и излязат живи ми се обадете... после защо мюсюлманите завалдявали света

613

Анонимен

преди 11 години

Драги форумци ! Не изпадайте в наивитет и невежество ! КГБ апаратчиците превърнаха едно нарушение на общественият ред в "лов на вещици", като насъскаха "дълбоко религиозният" мужик към тези три беззащитни млади хора, с цел да сплашат и без това слабата руска опозиция.Неадекватният размер на наказанието говори по скоро за нервозитет и слабост.

612

мали-й пуси

преди 11 години

796...зле си ти!Я че ти викам бе...да не се обидиш, щото това си е презерватив в разговорната реч...Та така и с пуситата...Ша знайш, че точно за котки са мислели, като са кръщавали групата.А сега щ'ти са извиня за ...ти си поливинилов контрацептив с дупка!!!

611

Анонимен

преди 11 години

До Анонимен 790 - много си зле!

610

интимно и привлекате

преди 11 години

***-то е нещо много хубаво, нежно, топло, влажно, интимно и привлекателно. Защо тези пънкарки вулгаризират ***-то и го принизяват до нивото на фекалния жаргон?

609

мали-й, пуси

преди 11 години

Барак направил нова пънк група и я кръстил "Блек пуси"...щял да протестира срещу белите нощи в Гренландия, ама протеста ще е на юг- във Флорида.С черни прашки в баптистката църква...Светът е обещал да го защити от поповете харесващи прашки да не го ръчкат...

608

до 793

преди 11 години

Не разбираш ли, че ако хората бяха много духовни, никой и нищо не би могло да се изгаври с тяхната духовност?! Не разбираш ли, и че точно това е целта на някои - полицейщина навсякъде и във всичко, под предлог, че се защитава обществото? И то полицейщина, която хората сами да поискат... Е, честито, постигате го!

607

Анонимен

преди 11 години

За мен присъдата е напълно нормална. Не може да влезеш в църква да се изгавриш с духовността на милиони хора и 2 г. - общ режим да ти се струват много като наказание. Не може да заявяваш "протестирах по този начин", да добре, протестирай, но ако още 1 мил души решат така да протестират - тогава какво? в какво ще се превърне църквата? Може би в Бродуей? В някакво поле за изяви. Ако сега не се даде присъда, това би означавало, че всеки има право да прекрачва обществено приети норми.

606

За секунди

преди 11 години

В петък вечерта, имитаторки на ***-тата са влезли в централния виенски храм Щефансдом (Stephansdom) и са се опитали да протестират. За секунди са били арестувани от охраната на храма.

605

Анонимен

преди 11 години

789, ти си ръчкано и разбрицано от стотина джагала "пуси", със замразено пиле за уплътнение...Не се обиждай, нали си коте...

604

Пффф

преди 11 години

До Анонимен 767 - поредният "остър" коментар :DDDDDDD

603

Qwo

преди 11 години

*** - писана, маца, Riot - бунт, вълнение. Е, къде, пита се, тук видяхте п..ки бе, разбирачи? Не обиждайте момичетата! Може да са бунтарки, пънкарки, всякакви, но са умни, интелигентни и готини! Присъдата, която са им дали е прекалено голяма. Ако не я отменят, те ще я излежат, млади са, ще се оправят...Но това е присъда за цялото общество, тя само показва колко зле стоят нещата с църква, държава /и не само с руската/, политика, и въобще със световното общество.

602

до 783

преди 11 години

Амчи кво лошо, черен руснак

601

пънц

преди 11 години

До angusако тези са пънкарки, пънкът ЯВНО Е УМРЕЛ.

600

мониторинг

преди 11 години

Интересно е, че когато бият или арестуват в източните страни, винаги е в защита на диктатурата.. Когато вършат същото на Запад, винаги е в защита на демокрацията.ЕВРОПА на две скорости нагледно.

599

в някой бардак

преди 11 години

Разбираемо е, че на ***-тата им трябват пари. Но по-голяма заработка ще имат на някоя магистрала и или в някой бардак. От амвона на Храма на Христа Спасителя едва ли ще вземат много рубли!