65

Иванчо

преди 11 години

Това сега новата снимка ли на терориста в Бургас,нещо много взехте да ги сменявате тия снимки бе,взехте да ни обърквате,инак тоя на снимката мисля че съм го виждал по бтв-то,ама знае ли човек с тая тъмна осанка може и да ми се привижда...

64

Анонимен

преди 11 години

няма грешка пък от цял свят никой не може да го разпознае от къде дойде този, казах ви сложете му перука някой може да се сети нещо

63

Анонимен

преди 11 години

Как можаха да използват тази снимка?Тя направо е като от филм на ужасите.Може да си плашим децата ако не слушат.Но да не получат трайно увреждане на психиката.Това журналистите са опасно племе.С една снимка могат са те извисят и с друга да те сразят!То повечето коментари май са за снимката,че текста вече не ни прави впечатление.Заприлича на играта"Тука има,тука няма"

62

Предложение

преди 11 години

цвъки, армията на САЩ има вече генерал-лезбийка. Не е ли време да изпраскаме и ние примерно един генерал - *** от меверето, или си имате веке?

61

Анонимен

преди 11 години

"Забелязватели че вече ФБР и израелските тайни служби изобщо не се намесват.Защото те си знаят кой е и т.н за тях всичко е приключило."Знаят си, те да не са комунисти, че да знаят всичко хахахахахах само комунистите знаят без доказателства.

60

Анонимен

преди 11 години

to i tozi fotorobot ni e daden ot chujbina

59

s

преди 11 години

Да, няма грешка. На снимката която виждате по-горе в фоторобота на терориста, който тероризира БГ 3 та година!

58

Анонимен

преди 11 години

Не е прав Цветанов, вместо да каже, че атентатора е комунист и да приключи работата, той гледа честно да постъпва. Но комунистите нямат чест.

57

Анонимен

преди 11 години

Събрали се червените мишки да вържат звънче на котката.

56

Анонимен

преди 11 години

Цвъчко и милиционерите му са пълни смешници!От четвъртък щели да търсят помощ от населението? Един месец след атентата!Поне половината свидетели са били туристи, които са се разпръснали по родните си места.Защо не се сетиха тогава, когато още на третия ден имаха и робота, и го бяха идентифицирали на записите от камерите?Некадърници! Хвърлят прах в очите на хората, защото са пълни нещастници!

55

Подкрепям номер 9

преди 11 години

Това е коментар на място... "Стига баламосвате хората, вършете си работата. Народа иска сигурност и стабилност ако не можете да я осигурите напуснете ... Ако се продължава с това баламосване на хората след 30 години в България ще останат само ***, защото умните няма да заблуждавате дълго и те ще си отидат. Както и правят иначе нямаше да сме страната номер едно по емиграция на хора в висше образование и като цяло номер едно по емиграция на глава от населението. Вършете си работата."

54

Анонимен

преди 11 години

Забелязватели че вече ФБР и израелските тайни служби изобщо не се намесват.Защото те си знаят кой е и т.н за тях всичко е приключило.И са оставили наще нещастници да ни баламосват че вършат нещо.Тоз бил атентатора, ама сега и съучастник имал който бил заснет от банкомат ама не е ясно в коя част на Бургас.Всичко което се говори 3 дена след Атентата е лъжа измама само да отклонят вниманието на хората от важните неща който се случват в страната.

53

optimist

преди 11 години

Аре бе оляхте се с това разследване.. 1 месец мина, информация никаква!

52

Анонимен

преди 11 години

52 към кого се обръщаш към Цветанов ли и на нас ни омръзна да мрънкат

51

DO 51

преди 11 години

Hahahaha....verno 4e skqsh e mejdu kraka - bas lovq 4e e tiq kraka shte go ritat...nqkoi iska da go shutira i toi se e opulil kato prebozalo tele pred maika si Mbuhahahaha

50

Анонимен

преди 11 години

няма ли да се роди поне един свестен политик

49

Анонимен

преди 11 години

*** стига се мрънкали.

48

Анонимен

преди 11 години

ТЯ и тази снимка на цветанов е перфектна не мога да разбера между някъкви крака ли е сниман

47

бъдещият бивш

преди 11 години

Тогава ще се обърнем към гражданите с молба и те ако могат, да допринесат с определени доноси, пардон, данни, обясни бъдещият бивш МВР шеф.

46

Анонимен

преди 11 години

Бюджета от над един милиард лева на година за мвр отива в послушване на фирми на, които герб да вземе бизнеса, както и подлушване на политически опоненти. Останалото от бюджета се краде и се купуват апартаменти! Оставка!