72

Деградация

преди 11 години

Мои познати са били състуденти с Найденов и твърдят че бил изключително умно момче. А сега този *** ще бъде запомнен само със скъсаното копче на сакото - от борческата изява на ББ в Япония- и неговата угодническа усмивка. Гнусно е как деградират хората само и само да оближат.....залъка.

71

Анонимен

преди 11 години

К'ва *** мутра...

70

До 51

преди 11 години

Много си прав ,така е .Но нали казват че така се грижат за бедните и пенсионерите , само че вече и тях не могат да си го позволят ,колкото ще могат и да се движат по магистралите или да се върнат младите от чужбина и да работят тук и да се развиват и да отглеждат децата си . Има ли един построен завод в последните години ,освен този в Ловеч .За да се вдигне стандарта ,трябва икономика и производство ,само с асфалт не става , а малкия и среден бизнес къде е ?

69

Анонимен

преди 11 години

Хора кажете че вече тук се плюе аз още плюех на предната статия!Абе няма оправия и това е то!

68

optimist

преди 11 години

Кеф ви съсел, кеф ви куневица, кеф ви мавър. Даже, ако викнем мадридския крадец и го помолим да ни оправи още един път за 800 дни той ще се съгласи. Изборът е ваш!

67

До 77

преди 11 години

А Бойко какъв е? До 1991г. си е плащал членския внос в БКП. Лична охрана на лидера на БКП Тодор Живков. И той ли е комунист? Я *** се прегледай. Дори Руснаците осъдиха строя който първи в света въведоха. Дори Китайския комунизъм не е комунизъм. Комунизъм май остана съмо в Северна Корея.

66

до 76

преди 11 години

И тогава беше зле и всички бяха бедни, не се изсилвай толкова. Но тогава, за разлика от сега не можеше да растеш, а сега ако ти хрумне нещо може и милионер да станеш и да спреш да се интересуваш от политика :)))

65

до 72

преди 11 години

Да, но тия които ни превърнаха в просяци са комунисти, така че е прав човека. И още ще им сърбаме попарата, охооооо, изчакайте само да им пораснат внуците. Сега ни клатят синчетата им, после идват унуците, всичко по реда си, дори и в кражбите трябва да има ред :)))

64

А

преди 11 години

За какъв *** ревете бе.Нали искахте демокрация.Ето ви я двуличната демокрация.По време на комунизма бяхте нахранени,облечени,можехте да си планирате живота с години напред.Вярно луксозните стоки бяха за избранниците,но нямаше просяци и животът беше къде къде по-спокоен.Е не можехте да плюете по властта.Ето ви сега говорете колкото искате..кои политик е крадец,некадърник,мутра.Но гласът ви е глас в пустиня.Какво като си говорите,парите нали са в тях.най-много да си го преместят в другия крачол

63

anitts

преди 11 години

Специално за администраторчето: zajenata.bg/ким-кардашиян-краде-стила-на-другите-звезди!-news3503.html

62

до 64

преди 11 години

Аха, разбрах. Тези не оправдаха очакванията, затова да дойдат следващите - старите крадци. Те също няма да оправдаят очакванията ни и затова пак ще изберем ГЕРБ. След тях пак БСП...после пак ГЕРБ...и така, един ден вземе че умрем от старост :)))

61

Анонимен

преди 11 години

Тоя който постоянно пише Комунисти, Комунисти ми прилича на лудия дядо от вица за сибиррската гора, където полицията разследвала няколко взрива на релсите на влаковете и претърсвали гората за терористи. Изведнъж искача някакъв 100г. старец и пита: Ей вие от къде сте? От Москва, отговарят полицаите. А стареца пита: А как е революцията? Полицаите се спогледали и казали, оо ми тя отдавна мина, революцията победи,дойде комунизъм а от 20г. пак е капитализъм.. И стареца викнал: Ми що не казвате бе, ние тука още влакове взривяваме. Та и той той като лудия старец още си мисли за комунизъм. Комунизма го махнахме прези 23г. Не рови за скелети в гардероба ами се огледай че превърнаха народа в просяци.

60

до 61

преди 11 години

А с какви пари се строи? Отде?

59

БоСимеонов

преди 11 години

Не трябвало ли?Мушморок, ами Дянков по великден като ходи по магазините да сваля цените на яйцата...това какво беше? Като наложихте мораториум за месец върху цените на горивата...това какво беше? Като сега натиснахте веригите да замразят цените...това какво е? Терлик с терлик.Този ги разправяй на матряла, дето гласува за вас, не на хората.

58

Дo 47

преди 11 години

Не Г10, а Г20. Малко уточнение.А някой запитвал ли се е защо непрекъснато растат цените на храните? Много просто. Вижте България. На плодородна земя се монтират батерии и перки за ток. Сади се масово рапица, а не зарзават и жито. Колкото повече се стремим да правим "зелена" енергия, толкова повече ще гладуваме.

57

Доктора

преди 11 години

ДО 57 анонимник: Абе казах ти - от жълтите хапчета едно, а не три червени - видя ли сега кво стана .. Айде бягай сега да си смениш памперса..И да знаеш - той не е за ядене!!

56

ДО 63

преди 11 години

Научи се на четмо и писмо...!

55

Бг

преди 11 години

Това е поредният министър ,на ---НИЩОТО !

54

до 52

преди 11 години

просто изброявах при какви условия ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО може да отговори на очакванията. ако не може- да си ходи

53

Пламен

преди 11 години

Найденов , на мен ми се струва че и теб и онова *** дето се мисли за Господ и ти е шеф не ви слушат главите.Вас Гербаджийте ви не лови *** бе.Толкова сте зле и некадърни че ако човек ви размени обущата нема да можете да се обуете.