152

Рудолф Хес

преди 11 години

Нивото на неграмотност в България е много високо. Искам името на амариканеца стъпил на друга планета и името и, че да се пообразовам малко. Американците стъпиха на луната, неоспорим факт, неоспорим факт е и кой създаде аполо. Отделен въпрос е това, че ако писача е толкова начетен, че знае. Че някой астрономи са склонни да приемат земята и луната като двойна планета. Пропорциите спрамо другите планети със спътници се различават коренно.

151

22г.

преди 11 години

вярно цецо смешни сме! стачкувате ВЪН КОМУНИСТИТЕ на другия лозунг до него БЪЛГАРИЯ ДА ВЗЕМЕ 51% ОТ .... .... .... и изредени 10 сфери. :DDD значи плюете комунистите неискате комунизъм но искате комунистически действия. смърт за *** за евреите, но да бъде демократично моля ви сега... какво спечелихме след края на социализмът кражби хора умират от ГЛАД СТУД остават на улицата ставаме за смях пред целия свят, здравеопазване ... липсва образование под нормалното но да живее демокрацията!

150

До 188

преди 11 години

Не си морски, *** си!

149

имигрант

преди 11 години

До: номер 197 (морски)Ще ти се!

148

Анонимен

преди 11 години

До 188 морски вземи се гръмни ствоите допотопни заводи с остаряла техника и произвосдтво годно само за СИВ и то не целия , ако искаш да знаеш и в СИВ имаше разделение , когато стоките бяха от Чехия или ГДР бяха едни а ако бяха от България други , дори и от СССР беше по добре ако идват стоките от Балтийските Республики , май е имало защо.

147

имигрант

преди 11 години

Последният ми коментар беше до номер 188, дето твърди че България била велика по времето на комунистическата диктатура.

146

морски

преди 11 години

Американците излъгаха целия свят че са стъпвали на луната,това никога не е ставало.В Холивуд могат да направят реалност и влизането на американец в черна дупка.И света ще повярва и на това.Чети научна литература,не гледай само SNN,щото вече са ти промили мозъка.

145

имигрант

преди 11 години

Преди 1989 година е била велика на баба ти хурката.Къде си видял американска демокрация в България???Защо лъжеш като дърт ***???През 1989 година българските комунисти-русофили си спретнаха дворцов преврат и на власт дойде червената буржоазия. Тоест - всички комунисти станаха капиталисти, затвориха (държавните) заводи и фабрики а нас ни направиха наемни работници в новосъздадените им фирми. Ето - това стана на практика, другото са измислици да си прикрият престъпленията!

144

do 188

преди 11 години

България никога не е била велика, това просто си беше промиване на мозъци, за съжаление много такива като теб с вакум между ушите им бе промит мозъка. Тия заводи който работиха на ужким, никой американец не ги е закрил, просто в условията на свободен пазар се оказаха, мега енергоемки неефективни не съвременни и не работещи. Затова никой роден завод не оцеля в условията на международна конкуренция. Да се готви БДЖ.

143

22g.

преди 11 години

до 178 дам американците първи стъпиха на луната и преобърнаха наопаки законите на физиката. тяхния флаг се вее без вятър, всичките камани около совалката имат по 2,3 сенки гледай филма to the moon мился че се казваше където изкараха поне 10 факта че американците не са кацали на Луната и НАСА не можа да оспори нито 1. и не не бих те затворил в концлагер бих те пуснал по националната тв за да може ввсеки разумен човек да ти се смее на приказките!

142

до 180

преди 11 години

Луната не е планета, а спътник на Земята. --Кога го научи този потресаващ факт?А може преди това да е била планета? Ти сигурен си ли?

141

имигрант

преди 11 години

До: номер 182"Кога ще станат известни имената на загиналите американски космонавти преди Армстронг"Ами че те са известни: Gus Grissom, Edward H. White и Roger B. Chaffee - от мисията Аполо 1.Големият въпрос тука е, че загиналите руски космонавти не са известни - крият ги братушките, не казват!

140

Анонимен

преди 11 години

И сега, чакаме...

139

морски

преди 11 години

България беше велика преди 1989г.След това дойде американската демокрация,затвориха всеки работещ завод и предприятие,демократично вдигнаха цените 20 кратно,очаква се скоро да започнем внос и на хляб от Турция,а великия братски американски народ продължава да ни хвали че сме много добре.

138

до 170

преди 11 години

Пропуснал си грандиозния неуспех Марс Клаймат Орбитър, когато апаратът катастрофира, защото една от фирмите подава данните в имперски единици. И много други американски науспехи има. Това впрочем е нормално. Според статистиката истински успешни са едва 30 % от всички експедиции, вкл. и американските, до Марс.Четеш недостатъчно, затова се учудваш на информацията. А ако се научиш и да мислиш?!

137

До 181

преди 11 години

Така е, брат ми.

136

имигрант

преди 11 години

До: 165Аз харесвам САЩ, какво чудно има в това?Ще ме издадеш на ДАНС ли? Да ме изпратят в лагер? Щото не мисля като тебе?Ще ми запушиш устата ли?

135

до 176

преди 11 години

Кога ще станат известни имената на загиналите американски космонавти преди Армстронг

134

Анонимен

преди 11 години

Руснаците пак се попикаха. А колхозниците които ни обясняваха колко са велики русия даже в космоса се изпокриха и наакаха.

133

Анонимен

преди 11 години

Луната не е планета, а спътник на Земята.