34

Анонимен

преди 11 години

До 36 бъди спокоен *** , след войната Щатите възстановиха Япония , направиха я една от най-демократичните държави във света и да преди Фукушима беше втора по големина икономика балагодарение на това което положи като основи Генерал Макартър.

33

Анонимен

преди 11 години

САЩ дължат на Япония трилиони долари кръвнина за геноцида на 1 милион японци от взривовете и раковите заболявания на 15 милиона японци след това. Това е най-зверският геноцид в човешката история и то извършен от най-демократичната държава - САЩ.

32

bg

преди 11 години

V Bibliata pishe 4e Rusia e unishtojitelkata na USA.

31

bg

преди 11 години

I vnuka na Hari Truman e bil tam.

30

Ковънтри

преди 11 години

Все едно в Ковънтри не загиват цивилни.

29

Анонимен

преди 11 години

А разправят,че не била останала една сграда..Тоя 5-етажен тухлен блок с купол е преживял експлозия с еквивалент 13000 тона тротил?Лелее или японците имат много здрави сгради или американчетата им е била много маломощна бомбата.Много са били гадни американците не са били добрички като японците които са се отнасяли с враговете си тъй хуманно.Само малко са им рязали карайниците и са умирали от глад ама тва е защото американците са лоши.

28

Анонимен

преди 11 години

новите ще са в Иран

27

Н.Попов

преди 11 години

Мир на праха на загиналите цивилни. Такива дати трябва да ни правят малко по-умни. За съжаление в САЩ това няма как да се случи-примерите са много: Корея, Виетнам, Гренада, по-новите: Афганистан, Ирак, сега Сирия, Иран.Жалко, че в България има много болни мозъци, които с кравешко умиление ги боготворят: ББ, Николай Младенов, Соломон Паси...

26

Равносметката

преди 11 години

Ако приемем,че в Хирошима са загинали 200 хил души от 1 атомна бомба и в същото време приемем, че за 20 год. населението на България е намаляло с 2 млн души, ще излезе, че на всеки 2 години в България е имало по 1 атомна бомбардировка!

25

mr.nagasaki

преди 11 години

bravo na usa ,nai demokrati4nata strana in da world.borec za mir i za6titnik na human raits.

24

Анонимен

преди 11 години

По време на война в хората не остава нищо човешко. Най-голямите *** са тези, които палят войните, а именно, бизнесмени и ***, наречени политици.

23

диан

преди 11 години

САЩ осъществяват най-жестокия ДЪРЖАВЕН ТЕРОРИЗЪМ - 400 000 мирни хора загиват в Хирошима и Нагазаки. И продължават да убиват. Това е "най-демократичната държава в света".

22

Американец

преди 11 години

Гордея се че сме единствената нация победила някога японците, които никога не са губили война освен срещу нас! Наднешния ден ние доказахме на света че никой не може да ни се опълчи, славен ден, честит празник на всички сънародници!

21

Анонимен

преди 11 години

Ако "гадният" Сталин не се беше сдобил с своя ядрена бомба да изравни баланса, Сатаната-САЩ, щеше да хвърля ядрени бомби където си пожелае.....Определено алчността им щеше да посегне на Нефтените находища на Сибир и на богатствата на Русия

20

Анонимен

преди 11 години

Срам за Америка , Срам за Хари Труман, позор за единствената държава употребила ядрено оръжие срещу мирни хора !!!!!!

19

Анонимен

преди 11 години

Такива дати трябва да ни напомнят винаги какво всъщност представляват нациите победители във Втората Световна Война. Винаги трябва да се помни за Хирошима, Хамбург, Дрезден. Впрочем и сега действията на американците са не по-малко мръсни. Всеки мислещ човек го разбира това.

18

до Тулски

преди 11 години

Напротив. Видиш ли, не оневинявам германците, нито пък руснаци. Но винаги ме е дразнело как в световната история японци и германци са по-черни от Дявола (само щото са загубили) а пък добрите хамериканчета, ингилизчета и французи (които пък нямат дори една победа, дори една ЕФЕКТИВНА акция) - са световните спасители. В САЩ - тръгват на война с/у всичко, което шава (заплашвало демокрацията, ама всъщност е просто неудобно или пък президентът има нужда от външна цел, за да получи влияние над противн

17

Гошо Тъпото

преди 11 години

Не знам какви оръжия ще се...използват в Третата световна война,но...Четвъртата,ще се водис...тояги и камъни. - Алберт Айнщайн

16

Анонимен

преди 11 години

Всичко се връща!2 атомни бомби над Вашингтон и Ню Йорк! Изпепелете Сатаната със собственият му огън!

15

До с.

преди 11 години

Тва са пълни глупости. Японският император е обсъждал с подчинените си капитулацията седмица преди да хвърлят бомбата в Хирошима. Никаква сухопътна операция е нямало да има. Това си е експеримент с живи хора. А бомбандировката на Дрезден, в който е нямало даже и зенитни оръдия и в който са убити над 50 000 цивилни не е ли свинщина. По време на война свинщините са основно занимание, тогава се вижда каква *** е човека. Американците след втората световна са основна свинска сила, руснаците и те.