45

Анонимен

преди 11 години

Много от пишещте знаят, но още повече не знаят, кава спортна гимнастика имаше в България. Има елементи, наречени на българския гимнастик Стоян Делчев. Трябват детски школи, както беше в моето детство и много състезания.

44

44 до 46

преди 11 години

Няма значение, че новите гимнастици никога няма да могат да са като него. Приемственост трябва да има.Сигурен съм, че и неговото сърце ще е пълно, да гледа или дай боже да води един ден - млад национален отбор към финал на Олимпиадата. Отбор като този на германците , англичаните, французите, испанците...Нямат светила, но заедно са сила ......Пък и знае ли човек, след Мария Гигова дойде Мария Петрова....

43

Анонимен

преди 11 години

ЙорданЙовчев ми напомня какви са болшинството български мъже - работливи, всеотдайни, стремящи се към най-доброто, трудолюбиви, с реална самооценка и с обич към това, което правят, не ламтящи, мъжкари! Освен това - скромност и интелигентност, характерна за българите. Уважавам този човек, труда, духа и постижението му - това са истинските българи!Не се обиждам на глупостта на хората, които смятат, че животът почва от тях. Само да знаят, че не заслужават този човек да ги представлява.

42

Анонимен

преди 11 години

Не знам за вас, но сега си слушам една песен.."Нo easy way out" и ми текът сълзи, защото Йордан Йовчев е в песента....песента за непремиримия човешки дух.ВЕЛИК си Данчо!!! Ненормалник, как със счупена китка влезе на финала?Велкикан!

41

До 30

преди 11 години

Ти не осъзнаваш, но си толкова голям гьон, ***, говняр и т. н., колкото ти е голяма злобата и простотията.

40

cheh

преди 11 години

Извинявам се на всички достойни българи,коментара беше отправен към 30

39

до 44

преди 11 години

За съжаление няма да имаме никога такъв гимнастик като Йовчев. Този човек е един на милиард!

38

Анонимен

преди 11 години

И сам войнът е войн!Федерацията ни по гимнастика, трябва да използва таланта, името му и гордостта да си българин, която той представлява,за да вдъхнови малките Данчовци по пътя към олимпийската зала.Иначе Йордан Йовчев ще е последният успешен български гимнастик.Респект!

37

Гошо Тъпото

преди 11 години

Данчо,зад теб сме всички българи,ти си пример за всеотдайност и мъжество за всички младежи.Не обръщайте внимание на злобните...коментари.Те са писани от антибългарски централи,които не ги...устройва тук да имаме градивна енергия и положителни примери на достойни българи.

36

Волф

преди 11 години

Йовчев,железен си!Познавам те задочно-близък си с мои приятели от Варна.Всичко,което са говорили за теб,е истина!Невероятен спортист и човек!Успех във финала!

35

ДАНЧО Е ВЕЛИК

преди 11 години

С теб сме Данчо!!! Ти си един хората с които България се гордее!!! Колкото до хейтърите в тоя форум - какво сте ревнали бе? Човека и на тия години ходи да ни прославя, а не като вас да люпи семки и да мърмори. По-добре замъл4ете и стига с тая злоба и отрова - сами ще се изядем накрая!

34

българка

преди 11 години

Поклон ! Истински българин !

33

Стоян

преди 11 години

Горд съм от такива Българи като Данчо Йовчев и ме е срам от българи като някои от хората писали по-долу. Дано хората като Данчо бъдат повече в бъдеще!

32

cheh

преди 11 години

За пореден път се убеждавам,че в БЪЛГАРИЯ няма българи,човека е близо 40 г.има уникални постижения ,по -мое мнение заслужава медал за заслуги към спорта и страната.Надявам се домакините да му дадът почетен медал.

31

Анонимен

преди 11 години

Побеля и остаря *** и пак не се дава. Велик си Йовчев!

30

до 30

преди 11 години

уникално тъпо изказване. Йордан Йовчев е на 6-та олимпияда и е на 39 години, а ти си ***. Дори само това че е взел квота за олимпиадата е огромен успех, а ти си ***, ако вземе медал ще е първия на тези години, а ти си ***!

29

Анонимен

преди 11 години

Някои хора толкова глуповато омаловажат труда и постигнатото от този човек, ще ми се да ги видя на 40 години със счупена китка да правят това...

28

до 30

преди 11 години

Ти си един обикновен ***. Постигни това, което Йовчев е постигнал, след това говори глупостите си.

27

до 30

преди 11 години

*** скапано, ти на 39 години в коя кръчма ще попийваш вечер докато станеш на 55-60 и умреш от алкохолизъм?

26

Ха-ха-ха ... !

преди 11 години

Брей, тоя се скъсаха да го хвалотят все едно стана олимпийски шампион !Истината обаче е съвсем друга - вчера се класира на последното 8-мо място, което дава право на участие във финала.Чакайте поне да вземе медал, пък тогава започвайте с одите и възхвалите ...