63

неразбрал

преди 11 години

Само не разбрах - за какво са ни американските военни бази, като пак ни бомбят?

62

Анонимен

преди 11 години

за пореден път: ммосад подменя багажа на някой от туристите с не много мощна бомба със шрапнели. в бургас турситите си товарят багажа а един чичко от мосад натиска едно копченце. после започват да се прожектират едни филми с камикадзета, с шофьорски книжки и тн. свидетелите на следващият ден тихомълком се натоварват на самолет и беж да ги нема защото всички израелци знаят да не пречат на мосад. и сега циркове, още полицейщина, още война, и всеки който е срещу бойко е с иран. събудете се бе!

61

Ужасен Ужас

преди 11 години

ВСИЧКО Е САМО ПРАХ В ОЧИТЕ НА ОБЩЕСТВОТО.....ТОЗИ АТЕНТАТ ЩЕ ОСТАНЕ ЗАВИНАГИ НЕРАЗКРИТ....САМО ЗАЩОТО ОТ МОСАД ЗНАЯТ ЧЕ НЯКАКЪВ ПОЖАРНИКАР И ДАСКАЛ ПО ФИЗЕЧЕСКО НЯМАТ НИКАКЪВ ШАНС ДА РАЗКРИЯТ НЕЩО ДО КОЕТО НЕ ГИ ДОПУСКАТ......А ВЕЧЕ И НА БАБИТЕ ИМ Е ЯСНО КАКВА БЕШЕ ЦЕЛТА НА АТЕНТАТА..... НО С ИРАН ЩЕ СЕ НАИГРАЯТ

60

до 67

преди 11 години

Знайш к'во "Долу Герб" щи дам плямпалнико ... аман от такива писачи с партийна книжка кат' теб.

59

преди 11 години

САЩ - световен терорист и агресор...заради тях последните 70 години за избите почти 8 милиона души - иранци, гуатемалци, виетнамци, китайци, иракчани, либийци, индонезийци, чилийци...плюс атомните бомби над Хирошима и Нагазаки...сега искат да вкарат България в тази *** война, в която заедно с Израел планират да ударят Иран...гадни ционисти!!!

58

Атака

преди 11 години

Нали затова дойдоха американците и евреите тук - да не разкрием, че е тяхна работа!

57

Анонимен

преди 11 години

Евреите да не упрекват Иран,да не се окаже,че това си е тяхно пъклено дело.След палестинците следващата мишена им е Иран.Историята им е пълна с кървави атентати и кланета.

56

Анонимен

преди 11 години

ДОЛУ ГЕРБ!

55

Анонимен

преди 11 години

сега си чатах с моя голям ирански приятел от детинство ШАМСЕДДИН МОХАММАД ХАФЕЗ ШИРАЗИ и той ми каза че това е най-некадърно проведената операция на мосад и цру в последните години..

54

муспи

преди 11 години

Въпреки разногласието с Мосад, сътрудничеството между двете братски дедективски корпорации си продължава.

53

Анонимен

преди 11 години

Истината е че Иран има разработки, които ако са истина са страшна заплаха за Запада, САЩ и подлогата им Израел. Достатъчно е да се видят разработките на иранския ядрен инженер Keshe в Google. Макар и арабин, човекът е много умен и способен. Ядрените програми на Иран също плашат. За това се търси повод за инвазия в Иран, за санкции и външна намеса. "Един атентат" е добре дошъл за това. Почти веднага се заговори за иранска намеса! Съмнително! Без да е доказано ясно и точно кой го е направил. Кой го е направил, защо, каква му е целта това са въпроси, на които трудно може да се отговори. Израелските туристи бяха веднага прибрани, а трябваше да останат в БГ и да бъдат разпитвани. Следствието не може да се води от други служби или да се влияее от тях. Да помагат да, но да водят и фабрикуват доказателства твърдо не!

52

Анонимен

преди 11 години

Важното е да сме "партньори" със САЩ и Израел и да мълчим.

51

Анонимен

преди 11 години

а защо никои не се замисля дали това не е някои българин докаран от системата в БГ до самоубииство който да е решил поне да отмасти на държавата ,че го е докарала до там -тоест вътрешен атентат с намеса на малко чужди граждани за по голяма тежест...защо мисля така:1.в БГ се самоубиват по 500 човека на година(може и повече да са статистиката се крие не случаино)2.ако беше камикадже щеше да влезне в самия реис и жертвите да са 30-40 (или просто да метне бомбата там)та така приятни размишления

50

Анонимен

преди 11 години

Според мен разследващите имат ясна насока кой стои зад това, просто в момента се опитват как да изложат фактите така, че да намерят основание да нападнат Иран. Нашите мълчат и се съобразяват с препоръките на САЩ и Израел. А нищо чудно и подстрекателите и организаторите да са точно те. Всичко е политика, въпроса е дали тя е добра за нас? Едва ли!

49

турист

преди 11 години

Тъкмо се канех да му открадна раницата...

48

Анонимен

преди 11 години

Защо не разкриват атентатора от Бургас?щото сте балъци и им вярвате хаха

47

АЗЕ

преди 11 години

Не е важно ,какво ще каже Бг ,а какво ще СЪТВОРИ---САЩ!Бг няма думата ,каквото и да каже ,...не важи!

46

Мосад

преди 11 години

На иврит, Стойчо на иврит.

45

23г.,преход

преди 11 години

С такива ''КАДРИ НА ПРЕХОДА---КАЛИНКИ''----толкова!По времето на СОЦА ,тези престъпления ,се разкриваха за 24 часа!Сега нямаме РАЗУЗНАВАНЕ ,НОВИТЕ ---ДЕМОКРАТИ ,ГО СЪСИПАХА !

44

Стойчо

преди 11 години

Не ми стана ясно ,на какъв език са се карали смъртника и мъжа на свидетелката?