200

До 236

преди 12 години

Ако в Брюксел беха такива *** като тебе, сигурно шеха да осъдят и Де Гол за смъртните присъди и затвор за всички колаборационисти на германските окупатори, да осъди съдиите и прокурорите от Нюрнбергския трибунал, на който доста от обвинителите са с комунистически убеждения - и руснаци, и французи, и леви от цяла Европа...Имаш ли идея, че всички специални съдилища след войната са по решение на съюзниците и са задъ;жителни за всики държави, където са управлявали съюзни на Германия режими?

199

до 250

преди 12 години

Брей, брей, брей! Хем само глупаците употребяват аналогии, хем и ти ги използваш. Казах ти, че има нещо особено в теб. Сега пък и психоанализата намеси! Ужас!

198

Анонимен

преди 12 години

ЕС няма да реши въпроса с демокрацията докато не осъди геноцида в бившите социалистически страни. Но.. нямат намерение. Зарили са си главата в пясъка и затова ще фалират.

197

Анонимен

преди 12 години

248Лявото казва - Изравняване. Няма никаква свобода в това, всички да са равни с другите. Просто не може да стане.

196

Анонимен

преди 12 години

247:))))Айде без елементарни психоанализи. само глупаците и ирационално мислещите обобщават и намират световни конспирации на всеки ъгъл. Радвай се там на каквото се радваш и бягай бърже нагоре към повърхността да се разнесе миризмата ти. Ние ще си живуркаме на дъното.

195

до 239

преди 12 години

Е, по логичен път стигнах до извода, че на мен ми говориш. Но да ти кажа не ми е това името. Бъркаш се нещо.

194

Анонимен

преди 12 години

245, продължаваш да ме изненадваш: " обобщаващи аналогии''. Но думата рационализация не си е употребил на място. Има друга дума. Малко ти липсва съдържание. Боравиш с доста понятия, но са все не на място. Много обичаш думата глупав. Да не ти е повтаряна често в детството?

193

Еленко Ангелов

преди 12 години

Ран Ът върви по план.Борисов в играта ли е?-много задълбочен анализ за дереджето,на което сме.Започва се от време Луканово.

192

Анонимен

преди 12 години

243Що, ти да не би да си филолог и да смяташ всички останали за темерути ?Ако беше поне малко рационално мислещ, щеше да знаеш колко глупаво е да правиш обобщаващи аналогии.

191

до 240

преди 12 години

Ей, ти знаеш какво е аналогия? При такъв речник е просто удивително! Ти си за Гинес бе човек!

190

Анонимен

преди 12 години

Дойче Веле само половината истина. Защо не се вгледат в решенията на Ялтенската конференция и не коментират "преразпределението" на Европа.

189

до 230

преди 12 години

Ако е така, то и аз мисля да бягам. Никой не обича тинята освен тези, които не могат да плуват.

188

Анонимен

преди 12 години

238Айде без глупави аналогии, щото знаем как фекалиите плуват на повърхността.

187

?

преди 12 години

до 234абе заблудения дай да направят ревизия на приватизацията при костов тогава ще те питам от какво ни е спасил

186

до 232

преди 12 години

Вирусите са хората, които бягат ли бре? А знаеш ли кои остават? Тинята тя винаги остава, защото има дънен произход.

185

Анонимен

преди 12 години

235Ами ако е невинен и се задействали политически интереси и са се възползвали от власт ?

184

Анонимен

преди 12 години

Нужно е ЕС да осъди комунистическото минало и да изправи на подсъдимата скамейка виновниците от комунистическите концлагери. Това включва и Гулаг в бившия СССР.Докато това не стане нито България, нито Брюксел ще имат моралното право да считат себе си за демократични.Изолирането на проблема с липса на демокрация в България и Румъния създава впечатлението че за Брюксел не е важно да скъса с деформациите на комунистическото минало на Европа а иска да легитимира "удобни" посткомунистически елити

183

Анонимен

преди 12 години

231Да,ама го опандизиха,нали?Не го допуснаха да стане избегалев.

182

Анонимен

преди 12 години

Иван Костов не ни ли спаси от инфлацията? Той оглаи недоволството и между другото при него имаме най-нисък външен дълг. Е, фактите са си факти.

181

uzunski

преди 12 години

Ненормален народ , избраха си мутри да ги управляват а сега се сетиха за дамокрация ! Куфара и на запад , там е демокрацията !