117

Ъц...

преди 11 години

Маниполация и скрити цели и намерения на поредната "постановка" на ЦРУ!Живота на обикновенния човек е без значение.В крайна сметка мотото на кукловодите е "Целта оправдава средствата."

116

азз до камелията...

преди 11 години

разбира се че има кой да им вярва!сега убеждават останалата част от хората,и те да повярват!и накраяя всички да искат нападение,унищожение на предполагаемите испълнители...раник,що мълчиш?

115

Камелия

преди 11 години

Долни гнусни лъжи, какво целят само не разбирам. Някой вярва ли на тези манипулации кажете ми хора ???

114

Премерен взрив

преди 11 години

Оббама обеща да помага на евреите. Взрива е докаран от Израел най-вероятно. Заряда е предимно запалителен, за да стане кьорфишек.

113

тони

преди 11 години

какво ще извлече власта която ни управлява в момента и за в бъдеще от тоя атентат това е интересно?

112

азз до рани..

преди 11 години

ти да си взривявал тротил?

111

Раник56

преди 11 години

Три килограма експлозив ... нека да направят следствен експеримент с такова количество и после .... журналистите да пишат статии . От автобуса - нямаше да остане и ламаринка ,ако бяха 3-ри кг.......В радиус от 12 метра нямаше да има жив човек . Вероятния взрив е около 0.5 кг .

110

Killuminati

преди 11 години

Ами щом е американец, по логиката на Израел, целия свят трябва да нападне САЩ и да я унищожи

109

Калиопа

преди 11 години

Е щом е "бес" ок!

108

тони

преди 11 години

Тъжното и отвратителното е, че рефлектира върху всички нас. Представете си, че прибирайки се от работа и чакайки на гара, спирка, летище и т.н до Вас се приближава или стои напрегнато лице с раница на гърба.Какво бихте си помислили след този акт?! ас нищо ти стой у вас никъде не излизай те и бес теб ще се разберат.

107

Калиопа

преди 11 години

Тъжното и отвратителното е, че рефлектира върху всички нас. Представете си, че прибирайки се от работа и чакайки на гара, спирка, летище и т.н до Вас се приближава или стои напрегнато лице с раница на гърба.Какво бихте си помислили след този акт?!

106

обективен

преди 11 години

до 141Чети бе ***- ДЕ съм споменал глупавата раша относно атентата. Излиза вярно, че "крадеца вика, дръжтеее крадеца". Вие твърдите НЕОСНОВАТЕЛНИ и *** "строго секретни" "следи", обвиняващи Америка. Срам ви било бе РИБОЦИ, но пък надали схващате какво е СРАМ...

105

тони

преди 11 години

Аамерикански гражданин с фамилия Джебсън е съучастникът на атентатора от бургаското летище. Това твърди bTV, като се позова на свои медийни източници в Израел. От кога бтв стана такъв авторитетен источник на който може да се вярва да же да се позовава на израел за който знаем какви му са интересите същотото важи и за нащо българско исказване така че баламосват народа по добре нищо да не бяха казвали.

104

Калиопа

преди 11 години

Знаят...нищо не знаят.Нашите *** управници, каквото им кажат САЩ,Израел, Иран, Ирак и т.н с такова изявление излизат.

103

Анонимен

преди 11 години

Ко стана уе най-великите форумни "СПЕСИАЛИСТИ". Като ви рекох да ми дъвчете локума се опъвахте. А са го мляскайте.

102

Анонимен

преди 11 години

щом му знаят фамилията значи вече знаят и откъде е влязъл в България

101

Калиопа

преди 11 години

"Базата на Джихад"!!!Изгнили, скапани ислямисти и извратени фесове.И заплашват занапред!М...а им да е*a скапана!Да се махат от България начело с Ахмед Доган!dnes.dir.bg/news.php?id=11615532

100

обективен

преди 11 години

тука руските *** изобщо не се интересуват от ИНФОТО за ПОЕТАТА ВЕЧЕ ОТГОВОРНОСТ относно атентата в Бургас. Докато превключат касетофоните медЕ Юн раШа, докато схванат новите директиви от масковские газетЪй, ще си карат на старата радио вълна. ха, ха, ха Абе Америка е "виновна"

99

до 134

преди 11 години

Няма нужда да ни правят на маймуни ...

98

vvv

преди 11 години

до 112ей заблудения кой ти каза че не се делят. Я си припомни, какво се казва дори и по филмите " китайския квартал, итакианския квартал , поерторикански; индийски; кубински;и т.н." май не си излизал никъде, щеше да знаеш,на всякъде се разграничават като нации, дори да са американски и каквито щеш там по паспорт.