224

mlad6ito

преди 12 години

Няма да забравя как Сергей Станишев ми купи сандвич и ме почерпи цигара. Наоколо нямаше ни една камера аз бях в едно заведение за бързо хранене и парите ми недостигнаха и Сергей ме почерпи сандвич и цигари. Няма такъв пичага.

223

Крис

преди 12 години

.. и смеете да се наричате българи?! Вие сте АНТИбългари! Само един антибългарин може да иска държавата ни да остане и без последния си технологичен отрасъл. Що се отнася до финансирането , финансиране има. Гърците взеха над 500млрд. помощи от ЕС, милиарди които потъват в една бездънна яма и никой нищо не казва, а нашата централа струва 20млрд. и парите ще се избият , и вие ревете, че било скъпо , питам нормални ли сте? НЕ! Вие сте продажници! Западни гъзолизници! Слагайте минуси, ***!

222

Крис

преди 12 години

Абе всички противници на АЕЦ сте *** и *** ще си умрете , ами заради вас ще страдаме и интеигентните хора. Н. Михайлова продаде 1-2 блок на ЕС, Симеончо довърши 3-4 блок. В това време Франция построи АЕЦ в Румъния и чака с нетърпение да вземе нашия пазар. Турците строят АЕЦ на нашата граница и те са на "stand by" режим. А вие *** българи ревете да излезем от 36 -те държави с атомна енергетика и да си купуваме ток от съседите ни , които от както се помнят купуват от нас...

221

Безпартиен

преди 12 години

Не симпатизирам на никоя политическа партия,но като средностатистически българин следя политиката.Според мен целта на опозицията е не да бъде контра на управляващите,а да е коректив,да показва слабите й места и начините за по добри закони.Единственото нещо което иска Станишев от 3 години е оставки и АЕЦ-Белене.Това е добре,но не казва най-важното,от къде държавата ще вземе пари за неговото построяване.Именно това ще му изиграе лоша шега на референдума.

220

Анонимен

преди 12 години

Тоя *** ще разсипе и ПЕС, както разсипа и България.Тлъст, мазен и безумно гаден.

219

до 290

преди 12 години

***, ти защо си мислиш, че Боко или Станишев изобщо мислят да правят живота на гражданите по-добър? Не става по-леко, защото тока от "Козлудуй" се изнася. Чрез частен посредник. С "Белене" ще стане още по-тежко, защото пак ние ще го плащаме, докато инвеститорът не остане доволен от печалбата. Да не би Станишев да го плати от своите авоари?!

218

Анонимен

преди 12 години

Е при Боко ,като ги пуснаха какво се получи ? Нещо не чувствам живота да се е подобрил! Даже обратно,от ден на ден става все по-трудно !

217

Анонимен

преди 12 години

Гърбави калинки,съсипахте държавата,за къде се напъвате още ? С фалшивите си дипломи , с премиера си от СИк , с министъра на МВР завършил ВИФ и то задочно , с нарастваща престъпност,с председател на НС - партиен секретар влязъл да учи чрез Раб Фак, с профукан резерв,с растяща безработица,увеличаващи се цени на всичко , замразени пенсии и заплати,с разбита Нац сигурност-пардон -Дюнер секюрити, след разгромяващия доклад на ЕС , стози капацитет ли искате да управлявате още ? Неграмотни тъпъни !

216

Анонимен

преди 12 години

Заради Станишев спряха еврофондовете и ни съдят за заменките и конфликта на интереси около батко и братко и източването на САПАРД..какъв евролидер ще е Станишев.Явно се задава Хохегер-2.

215

До пост № 284

преди 12 години

Ще си позволя да ти отговоря, като цитирам Бонжуара от с. Хераково:" Ти дън` си по убав от мене".

214

до 281

преди 12 години

Ле-леее! Представям си, на какво ниво е корупцията в ЕК, щом по брюкселската стълбичка тръгват да се качват персони като Станишев!

213

Давай Станишев !

преди 12 години

Сергей със сигурност ще бъде избран за президент на ПЕС и в качеството му на такъв през 2014 г. ще бъде избран и за председател на ЕК. Говори се, че Барозу се завръща на старата си работа в Португалия, като пастир (овчар). Преди това обаче ( през юли 2013 г.) ще бъде премиер на България. Явно, Кунева ще бъде късметлия ( като негов партньор) да бъде първата жена-премиер на България, след като Станишев бъде избран и за председател на ЕК. Съжалявам за свинаря-генерал от с. Хераково.

212

Нова калинка-ГЕРБ

преди 12 години

Кметът на община Димитровград Иво Димов (ГЕРБ) няма издадена диплома за висше образование, разкри проверка на Районната прокуратура. Преди месеци той обаче я показа на пресконференция. Предварителната проверка бе започната по публикация на в. "168 часа" от 29 май, пише в съобщение на окръжната прокуратура в Хасково, цитирано от БТА. Бе туй ГЕРБ големи МОШЕНИЦИ били бре?През април депутатът Иван Петров изпрати SMS до премиера Бойко Борисов: Г-н генерал! Около Иво Димов назрява скандал! Фалшива диплома, получена като депутат. Твърдението е на Стефан Димитров отпреди дни. Проверихме, наистина е така. Искаме среща с вас днес, в удобно за вас време!.Я шефа им да си покаже дипломата за пожарниклък.Да не излезе с килийно образование? Щото каквито зулуми прави..

211

dedi

преди 12 години

я, жамстерчето пак се показа, яко му дишат на газето братята. Марш в дупката *** ру ----гел

210

социалист

преди 12 години

Докато сегашната върхушка в БСП управлява партиятията начело с тоя хамстер,БСП ще губи всички избори.БСП не се рефомира,а сегашното ръководство постявя личните си иу тясно партийни интереси над държавните.Станишев си го каза,че цел номер едно е да бият ГЕРБ.Ето пак тясно партиен интерес,а защо всички знаем.Искат да ги бият за да управляват и да се гушат,а не да мислят за по-доброто бъдеще на децата ни.Но проблема е,че не само БСП са такива,ами и ГЕРБ и всички политически сили в момента.

209

Анонимен

преди 12 години

i za vas triabva edna ranica trotil .dano se setiat da vi ia pratiat v koleti boklyci.

208

Анонимен

преди 12 години

Айде да идвам на власт пак, че групата за отвличания скучае. Трябва да изкара някой лев. Ние сме доста и умряхме от глад. С поздрав......Миков - бивш министър на вътрешните работи.

207

Станишев

преди 12 години

Абе хора, недейте така, ако Кунева ме бие по форумите, дока ще стигнем, вижте по долу 450 мнения за нея срещу няма и 300 за мен. Хайде поне да я стигна, сам ли да си пиша в темата?

206

гест

преди 12 години

до 268Не използвайте българския народ за салфетка!Ако искате да припомните нещо, казвайте!БСП-капиталистите получиха благословията на САЩ при условие, че вкарат етническата партия в НС! От тогава някои започнаха да забравят българския език. Никой не е питал за нищо българския народ!

205

Анонимен

преди 12 години

имаме късмет, че козлодуй се построи през социализЪма, та ни е евтин неговия ток! бсп се надява да накара сегашното правителство да вземе тежкото и отговорно решение за строеж на белене, пък те да дойдат на власт след тях и да крадат яко, а отговорноста да прехвърлят на ББ!90860