254

Анонимен

преди 11 години

През деня на фарове, а вечерта на какво бе, *** ли сте и на тия са им дали държава да управляват, нищо чудно че държавата заприлича на някакъв ***.

253

ДО 309

преди 11 години

Хаха....ами да като се замислиш то така ще стане накрая в голяма 4аст от слу4айте. Чети коментар 406 :) Другия вариант е ушеви които патрулират под логото КАТ да слагат и една сергия отпред за крушки. От там ще си купуваме директно....само 4е ще са малко по скъпи сигурно....пак със закон ще го приемат и това :)))

252

Майничка

преди 11 години

В градски условия е меко казано малоумно да се кара на светлини през деня !!! Абсолютно никакъв смисъл няма ! За извънградско съм съгласен, даже и без закон си пускам фаровете винаги. Но в града защо??? Инцидентите по пътищата ще намалеят драстично в момента, в който оправят самите пътища! И не говоря само за дупките. Не може на международен първокласен път да ми слагат ограничение 60 през 1 км и чичо Пенчо с москвича да изскача от нищото. Подобни примери бол, държавата ни е ***...

251

Анонимен

преди 11 години

Поредния *** закон,който по никакъв начин не допринася за безопасността на движението! Идята е да има поводи за санкциониране дами и господа.Не си щракнал фаровете..хоп двайсе кинта.Винаги ще има разсеяни.Изгоряла ти е крушката по време на движение,спира те ушев...хоп двайсе кинта фишче.Колкото повече,толкова по-добре.Тая хазна трябва да се пълни .

250

Анонимен

преди 11 години

Ей *** а от цял ден каране на фарове ми изгори крушката през ноща отде ще си купя крушка за да пътувам на фарове.

249

Анонимен

преди 11 години

Долу герб и гейберастката мафия !!

248

Анонимен

преди 11 години

Оня Гехде Мезали е сбъркал мястото трябвали към парламента да го упътят.

247

ПРЕЗ ДЕНЯ

преди 11 години

На фарове, а през ноща на лоени свещи хахахаха.

246

Анонимен

преди 11 години

Аз пък мислех, че тия фарове са да се вклчват на смрачаване и при мъгла, а те били за посред бял ден гледай ти, гейбераститята не спира да ме изненадва може да се цанят консултантни в някой завод за коли или нещо.

245

д

преди 11 години

295 - ти сляп ли си, та не виждаш, че пътищата се правят? ***!иначе тук сте само мрънкачи, дето си нямате идея за какво иде реч! 99% от драскачите тук мрънкате, въпреки, че нямате кола! Не познавам шофьор, който да не иска да е задължително да се кара на фарове! Айде млъкнете вече и ходете си избивайте комплексите другаде!

244

СПОКОЙНО

преди 11 години

И не се хар4ете за глупости! Няма да я оправим тази каша.....не виждате ли 4е отвън им диктуват какво да правят. Все танцуваме на някой отвънка по свирката. Просто целта е да ни смажат до дупка....сега и от колите искат да ни откажат. Бензина, данъците, разни му там изисквания....сега фаровете.

243

Анонимен

преди 11 години

И да се пише тук хвайда няма,вижте какво правят другите държави,като не им хареса нещо и скачат веднага на улиците и си искат своето,а нашия народ се е скрил като мишка защото е отчаян !

242

sawall

преди 11 години

цената на бензина е (или ще стане...:/) 3.00/литър. Значи, 3лв*30/1000 = 9ст/100км поскъпване. Ако карате 10 000км годишно, това са 9*10 000/100 = 9 лв. По 2млн коли, стават 18млн за бензин допълнително за страната. Това е в отговор на предишен коментар, който казваше 200млн за 2млн коли. Е, доста по-малко са, но са абсолютно излишни разходи. Ако вали, или има мъгла, или по здрач -- да. Посред бял ден?? Какъв е смисълът??

241

G

преди 11 години

Проблема не е в това че трябва да се кара постоянно на фарове, а в избора който нямаш. По-добре да научат шофьорите да взимат адекватни решения кога да карат на фарове, кога да карат с 80 и кога с 20км/ч. Не може да задължаваш Гунчо, който на село с ладата ходи на 2км до другия край да включва фаровете, заради някой който не може да прецени че когато си на дълъг двулентов път другите шофьорите те виждат по-добре с включени фарове

240

Бай Иван

преди 11 години

преди години имаше едни типове на които коланите им пречеха и само ревяха

239

Анонимен

преди 11 години

Кога ще се оправят пътищата, крайно време е да спрем да плащаме винетки, да си гласуват оставките първо, по-неадекватно правителство не е имало от освобождението насам.

238

Анонимен

преди 11 години

Е сега трябва да се вдигнем всички шофьори - 200лв е един акумулатор,*** работа е това,писна ми от тия депутати-да се махат всичките.Данък скъп.застраховка адски скъпа,винетка скъпа,пътища в дупки,преглед 45 лв,гориво адски скъпо сега *** искат да си съсипем и динамо и акумулатор - ПИСНА мИ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Ще има ли във фейсбук страница против това безумие???

237

Майничка

преди 11 години

Иванчо, Вълков, новите автомобили имат заводски дневни светлини, които са 99% диодни. Диодите имат в пъти по-малка консумация на ток и по-дълъг живот от халогенните крушки. Повечето производители започнаха да слагат заводски дневни светлини на всичките си модели още от началото на века не, защото е по-безопасно с тях. А защото им излиза по-евтино, когато правят модели за страни, където НАИСТИНА ИМА НУЖДА ОТ ДНЕВНИ СВЕТЛИНИ !!!!!!! *** !!!!!!!!

236

dobri

преди 11 години

Който не е карал на дълъг път, той не знае каква е разликата между това да караш с и без фарове! Аз винаги си карам с фарове! Не виждам какъв ви е проблема! Ще си изхабите крушките ли?! Като тръгнеш да изпреварваш е много по- добре този, който идва срещу теб да е на фарове, за да го видиш! Иначе стават грешки... фатални грешки!

235

Анонимен

преди 11 години

Карам колело, имам и кола. Много малко спазват предимството на дясностоящия при нерегулирано кръстовище.Извод: основният проблем е в купените книжки и ниските ни култура и възпитание. Фаровете не трябва да са приоритет.