285

Анонимен

преди 12 години

Бойко НА СЪД И В ЗАТВОРА !!!

284

Хелзо

преди 12 години

Този.... вярва ли си изобщо? Пак ли с предишните? За тия 5 години, 3 са ваше управление бе *** смотан, вие трябваше да вдигнете на крака нацията и държавата, не да се чешете по мутрите. ***, само се мисли за света вода ненапита. Марш на село за картофи, ***.

283

qwer

преди 12 години

И какво общо има тук правителството ако наистина има взривен автобус бе *** червени,Европа е предупредена,че където има мюсюлмани са възможни терористични актове заради олимпиадата,вчера на пет полета за Америка от Амстердам са открити игли в храната на пасажерите и там ли правителството е виновно,а червени ***,питам ви и там ли обвиниха управляващите? Не разбира се,защото народите на Запад явно са с повече разсъдък от всеки червен ***.А защо не се замислите злобни комуни,защо Р.Петков и Миков не се явиха днес на пресконференцията да дадат отговор на критиките в докладът за корупцията по време на техното властване,но иначе да маскарят и злобеят от трибуната на НС могат,могат и да се напиват като прасета и да пикаят в шадравани,могат и кафета да пият с Галеви по кафенета,могат и с крадни пари да си купуват най-луксозните къщи около Коста Брава за милиони евро,което и испанските милионери не си го позволяват във време на криза.Хайде *** по-бързо червени гамени,че около вас страда всичко живо,местото ви е в адът до казанът в който се пържи в катран идолът ви Ленин.

282

БОЗО

преди 12 години

БРЮКСЕЛ НИ КРИТИКУВА ЗА ОРГАНИЗИРАНАТА ПРЕСТЪПНОСТ И КОРУПЦИЯТА ВЪВ ВЛАДТТА, А НЕДОДЯЛАНИЯ ББ КАЗВА, ЧЕ СТАНИШЕВ Е ВИНОВЕН! БЕЗОЧЛИВИ ГЕРБЕРИ. НИКОЙ ВЕЧЕ НЕ ВИ ВЯРВА.

281

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ - ЗАКРИВАЙ !!!

280

БСП

преди 12 години

ГЕРБ ДА СИ НОСИ КРЪСТТА И ДА СИ ПОДАВАТ ОСТАВКИТЕ БАРАБАР С БОЙКО !!!

279

Смахон Дянков

преди 12 години

Шефа страда от деменция, не помни какво е правил последните три години, мисли че задължението му е да играе мачлета със селски отбори. За това все приказва че виновни са предишните управляващи, мисли си че сега е 2009 год и таман са го избрали да определя цените на войнишките баки в Министерството на отбраната.

278

стратев

преди 12 години

И САМО БОЙКО КОЙТО Е НА ВЛАСТ ТРЯБВА ДА НОСИ ОТГОВОРНОСТ ЗА БЪЛГАРИЯ ... !!!

277

Ники

преди 12 години

Странно! Че то ако няма пощада май половината народно събрание трябва да арестуват, барабар с кабинета начело!!:)

276

стратев

преди 12 години

СЕГА ГЕРБ Е НА ВЛАСТ !!! КРАДЕНЕТО Е ОТ ТЯХ !!!

275

стратев

преди 12 години

*** БОЙКО И НЕГОВИЯ КАБИНЕТ !

274

Анонимен

преди 12 години

Мръсни долни ***, ВЪН ОТ РОДИНАТА НА ЛЕВСКИ !!!!!!

273

Анонимен

преди 12 години

Борисов, преди този имаше шест доклада! Те за кого се отнасяха? Сигурно за Кубрат, Аспарух и Крум. Те трябва да са били виновни,нали? Мафията управлява през последните 22 г, а не 19г. Въобще не сте преставали да ни влачите към дъното.А сега влизате в сделки и пазарлъци за догодина. Всички заедно. Иначе театърът за народа се играе.

272

тираджията

преди 12 години

умрял може ли да се върне .добре е че ще ти останат само спомени за отминалото време.

271

ГОГО

преди 12 години

ТАТЯНА ДОНЧЕВА ВИ КАЗА СЪВСЕМ ЯСНО: ГЛУПАВИ, ПРОСТИ, НЕДОДЯЛАНИ ГЕРБЕРИ.

270

anonimen

преди 12 години

Borisov nomera sas Predishnite ne varvi,Badi Cesten i si priznai,samo Strahlivcite obviniavat drugite

269

ДО ТИНА

преди 12 години

дОКАТО ИЗЧЕЗНА *** И ИМ ПРЕСЪХНАТ ПРОТМОНЕТАТА! после ще мислим ха ха ха

268

анонимен

преди 12 години

помнете ми думата!! Социализмът се завръща колкото и да не искате !!!!!!!!!!!

267

ТИНА

преди 12 години

ТОЗИ НЕДОДЯЛАНИЯ ДО КОГА ЩЕ СЕ ОПРАВДАВА С ПРЕДИШНОТО ПРАВИТЕЛСТВО?РЪКОВОДЯТ НИ ПРОСТИ, НЕУКИ И КРАДЛИВИ ГЕРБЕРИ! ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ?

266

Анонимен

преди 12 години

паднала е комета в Сибир! Бойко е виновен! Изберете Станишев за да ядете зеле! ха ха ха ееех кухи ***! ..НАЛИ НЕ МИСЛИТЕ ЧЕ ВИ СЕ ВРЪЗВАТ!?