90

Анонимен

преди 11 години

Нашия духовен водач Марио 37 съвсем се е сдухал като искаш да си премиер кандитатирай се стига си спамил тука.

89

хазо

преди 11 години

младежкото БСП. изоставате. не сте си направили постовете и кликанията на минусчета.ще ви спрат надницата бе смешковци.

88

Анонимен

преди 11 години

"Според лидера на червените ГЕРБ са претърпели пълен провал в борбата с корупцията и организираната престъпност, както и в подобряването на работата на съдебната система." Ей на това се казва да кажеш на бялото черно!!!

87

stefy

преди 11 години

Нещо по-смешно не можахте ли да му спретнете на Бойко - бил педофил, виждам тук са се строили другарите от червените редици и благославят лидера си, нека обаче преговорим - кой какво направи през последните 40+ 20 години....А най-смешното е човек, който няма нито един работен ден да критикува... Ако бсп управляваше в условията на тази тежка криза, какво ли щеше да бъде, лесно е да критикуваш, трудно е да променяш - с последното се занимават истинските мъже - Бойко е от тях...

86

Анонимен

преди 11 години

През юли 1992 г. главният прокурор Иван Татарчев повдига обвинения срещу 22-*** членове на Министерския съвет за присвояване на огромни суми, сред които и Димитър Станишев. Според публикации във вестник Атака, той е обвинен, че лично е присвоил над 21 милиона щатски долара.

85

До Елена

преди 11 години

Марио, стига се клонира, бе, пич! Разбрах ме, че си новия духовен лидер. Аятолах Хомейни! :D:D

84

Анонимен

преди 11 години

Доклада от 2008, целия.dnes.bg/obshtestvo/2008/07/17/noment.54356

83

Елено моме

преди 11 години

А защо като уволняват корумпирани съдии пак сте недоволни, нали не искате мафия?

82

Анонимен

преди 11 години

Е видях докладът, нали казвате, че съдът е независим? ЕК критикува съдът, но не и правителството. А този горе на снимката да не се прави на ощипан зашото всички хора в съдът са назначени от неговата партия дори и ВСС.

81

Анонимен

преди 11 години

Мутрите ги създаде бащата на Сергей Станишев твърди в една от речите си сегашният премиер Бойко Борисов, което затвърждава тезата, че Димитър Станишев е част от партийната червена мафия.

80

Сесил Каратанчева

преди 11 години

Едно е да те разследват в ЕК "Антимафия" за тъмно минало, пране на мръсни пари, контрабанда и наркотрафи, съвсем друго е да се подготвя дело срещу теб за педофилия. Дадох SMS-те за разпечатка в САЩ. По късно ще разберем, кой е най големият тенисист и футболист на България ? Бонжуар, чичо Бойчо !

79

За 114

преди 11 години

Ти беше на парада нали? Не понасяш мъже.

78

Анонимен

преди 11 години

За добър доклад не съм чул, но за 3 години нищо добро не видяхме ФАКТ!!!!!!!!!!!!!

77

до 97

преди 11 години

не само че имаше криза тогава- окото на кризата беше- и ние имахме три поредни години по 3 милиарда излишък, хазната беше пълна с 8 милиарда, здравната каса имаше 5 милиарда резерв- всичко стопиха ГЕРБ , оправдавайки се с кризата.Ами като е криза, защо строи магистрали- да налее парите в икономиката като е толкова загрижен, магистралите са лукс-да си ходиш по-бързо на море-като нема пари, татко не си купува мерцедес, кара старата кола и храни семейството

76

Анонимен

преди 11 години

Заради откраднатите средства от партията Александър Томов е изключен от БСП. Ето откъде има пари братът на Сергей Станишев Георгий Станишев, да строи билдинг след билдинг разкрива Ненчо Ненов.

75

Ха ха хаааа

преди 11 години

Те левите дойдоха и бяха до като не сеърши парада.

74

Истината

преди 11 години

"...попита МВР шефа кои са тези 12 организирани престъпни групи, които имат оборот от 1,8 млрд. лева на година..." Едната групировка е БСП, втората е ДПС. Останалите 10 са на частни лица - Пикаещия във фонтани, Р. Овч. ...

73

дгд

преди 11 години

наглоста на тоя циркаджия е ненадмината.но на гейовете им е простено.те са болни хора.особено ако са от бсп

72

1

преди 11 години

Ако не беше ГЕРБ, щеше да стане като 1997г. Вземах заплата 3.5$. Спомняте ли си Виденов, това е БСП.

71

stefy

преди 11 години

До питащия кой е Бойко - първият, който се осмели да промени статуквото, но хич не е лесно да се бориш с бетонирани кратуни...Много добре знам колко много е мразен Бойко в университетите от комунобригадите...старата номенклатура там си живее необезпокоявана в своя измислен свят...страшно е, а после се питаме защо младите са такива и онакива, не е виновен Бойко , а тия дето с мазните муцуни се правят на велики демократи...