145

Анонимен

преди 11 години

Защо опозицията, медиите, съдебната власт, НПО и пр. мълчат за миналото на Б.Б. От чужбина вече им дадоха знак, че могат да бъдат откровени. Но това няма да стане дори в навечерието и по време на предстоящите догодина парламентарни избори, защото всички са в кюпа, навързани като черва. Те са наясно, че с този търпелив народ всичко могат да направят, а и от него нищо не зависи. За когото и да гласува, накрая все е прецакан.

144

повсеместно разложе

преди 11 години

Пловдивски прокурор заспа на мярка за неотклонение срещу Асен Христов Димитров, обвинен в разпространение и държане на дрога. Държавният обвинител Георги Пенев затвори очи, докато съдията четеше решението си да остави Димитров в ареста с постоянна мярка задържане под стража.Прокурор Пенев направи силна пледоария и сигурен в успеха си, спокойно дремейки, изслуша доводите на адвоката на обвиняемия. Раздвижи клепачите си в мига, в който Темида прати на топло Асен въпреки твърденията на защитника му, че е бил натопен, пише Под тепето.Димитров бе арестуван в петък от наркоченгетата, след като името му изплува в показанията на осъдения преди седмица Мехмед Юсеин, който пренасяше в гащите на внука си близо 100 грама хероин. Именно Едноръкият Юсеин е посочил Асен като човека, от когото е закупил дрогата. Цялото обвинение се гради на базата на свидетелски показания на един човек, подчерта адвокатът на Димитров Димитър Пенев. В показанията си Мехмед Едноръкият твърди, че е кореспондирал по телефона с Асенчо (Асен Димитров), който му е продал над 100 грама хероин на стойност над пет хиляди лева. Описанието на Асен Димитров, дадено от Юсеин, се коментира от защитата като неточно по всяка една точка.Едноръкият се споразумя с прокуратурата и получи 2,5 години затвор преди няколко седмици. Адвокат Димитър Пенев помоли съда за по лека мярка, като изтъкна недоброто материално състояние на подсъдимия, което не му позволява да изплаща висока гаранция и тежкото положение на болната му майка, за която се грижи само той. Подсъдимият преди години е оневинен от Аплеативен съд в София в дело за убийство.

143

Анонимен

преди 11 години

palna tragi komediq

142

Анонимен

преди 11 години

цирк ГЕРБУС

141

Анонимен

преди 11 години

Добрата новина е,че оттук оттам,бавно и полека на хунтата ще има ОТПОР!От ЕвропаОт ГражданитеОт ПрезидентаОт истинската десницаОт истинската левицаОт ЗемеделцитеОт еколозитеОт съдиитеОт лекаритеОт почтените хораОт обикновените хора...Списъкът го продължете вие.

140

Светльо

преди 11 години

Господин президент! Ако някой от противниците ви пръцне, то ще го огласите със силата на всички медии! Но ако някой от Вашите се ***, то - "ДЖИДЖАНО"! Та и случая със Тодорова!Нейното не са нарушения, а престъпления по служба, за което се полага затвор! И предполагам, че това Ви е пределно ясно! Така, че не Ви прави чест да я защитавате!!!

139

тревожно !!!!!!

преди 11 години

Незная кой е крив кой е прав но системата в България докара българите до просяшка тояга.Закона затваря очи пред престъпления които системата е превърнала в норма наречена "толерантност " и "човещина". Раждането на *** в България днес е престъпен бизнес на малолетни. Те раждат само за да получат пари и захвърлят рожбите са на държавата. Какво са виновни тези живи човешки същества, дошли на този свят станавайки жертва на престъпния бизнес на своите родители с недозряло съзнание.? Разберете ме правилно, не съм расистка и не обвинявам *** обвинявам системата и всички правителства до днес които умишлено или не затваряха очи пред еднин огромен проблем, не промениха закона и за по лесно останаха съучастници на престъпление което реално застрашава българския род. Това е пропуск който има много висока цена. Мислете реално ! Точно тук, справедливостта и толерантноста трябва да отстъпят пред разума.

138

Мартин Стронг

преди 11 години

Тъжно е когато нашите водещи политици се държат като охлюви. Направо е трагично, защото държавата ни е на такъв хал от 22 години,заради политици,които обещават да са лъвове,а после полягват и пълзят пред Мафията като охлюви,да не кажа по лошата дума - червеи. Когато тези, които са поставени да пазят държавата и нас от всякакви врагове, се съюзяват с тях и им слугуват!Вместо престъпниците да бъдат наказвани, те се изплъзват от така нареченото правосъдие и когато това е система и традиция, народа губи вяра и надежда в държавата.Дълбоко съм се заблуждавал,че Плевнелиев ще бъде този държавник,когото чакаме десетилетия! От такава държава и от такива държавници полза няма, а такъв народ няма и не може да има добро бъдеще. Тези, които заграбиха милиони бяха оправдани, по улиците се разхождат доказани убийци,изнасилвачи и всякаква ***! Вилнеещи бандити и местни феодали и феодалчета се радват на снизхождението на съда!Олигарсите. банките и разните там кожодери - ел.компании,петролни и газови гиганти и мобилните оператори си правят каквото искат и денонощно и брутално изнасилват този народ!Как тогава да приемем такава съдебна системаКак да приемем Държава собственост на Мафията,погубваща цвета на нацията и прогонваща всичко кадърно извън пределите й? Пази Боже, да търсиш справедливост от тази Държава и от съдии като Тодорова,Пенгезов и пр.! Те просто трябва да са вън от системата и да си получат заслуженото. Това е истината. Цялата ни държава трябва да се лекува,а тумора да се изреже из дъно веднъж завинаги,а не само козметични драскотини,колкото да се залъже общественото мнение и това зависи от нас, от нашето нетърпение и непримиримост. Естествено, че юридическата гилдия ще се втурне да защитава съдийката - Гарван гарвану око не вади. Лекарите са същите. Крайно време е да спрем да ги търпим.

137

....

преди 11 години

Марки, на госпожа Клинтънова на мъжа й за смучките на Моника не му спретнаха импийчмънт, та на Юлияна на мъжа й ...Хайде холан!

136

galivlad

преди 11 години

Не бъди толкова лош към жената... Щом Президента заема такава отговорна позиция без нея, представете си ако Тя застане до него! Евала на жената, защити съпруга и семейството си, мисля си, че ще го направи отново, ако това се наложи, а като следя диалога Президент - министър на Вътрешни работи, много скоро, ще има нов играч на сцената! Цветанов да праща кошници с цветя и плодове на дамата, та дано размисли и не се намесва!

135

Анонимен

преди 11 години

да си каже Плевнелиев какви ръкаели носи, за да знаем на кого служи. Цветнов не се крие, Борисов фафла не може му каза.

134

Луцифер

преди 11 години

Г-жо ПлевналиевА,регистрирайте партия,младите Ви вярват итова ще е краят на БКП /БСП,РЗС,ГЕРБ/.Показахте,че сте главата на семейството.

133

Анонимен

преди 11 години

Не само съдия Тодорова трябва да бъде уволнена. Всички съдии, които бавят дела с години, или ги опорочават, или ги решеват "по вътрешно убеждение" срещу подкупи, или пренебрегват доказателства, Закон и морал-трябва да бъдат уболнявани, имотите им да се конфискуват и да носят наказателна отговорност за всяко свое решение, което е обявено за неправилно в Страсбург, защото ние/ от данъците/ плащаме за това, че те са корумпирани и с незаконните си решения потъпкват правата ни.

132

Анонимен

преди 11 години

Борисов , Цветанов вярно ли е , че на пияна глава в резиденцията на Евксиноград , заедно с други висши управленци сте обсъждали как "тая държава потъва" и как "на държавата и се е** мамата съвсем" ????????

131

Kibik

преди 11 години

Cetso, are be. Ti si na hod - kAji sega za podkupa, zashtoto Prezidentyt zaqvi pod kletva, che nikoi nikoga ne mu e iskal podkup. Cetso, ti znaesh vsichko... Kaji dali Plevneliev izlyga pod kletva.Hlqb nqma, daite ni zrelishta.

130

Анонимен

преди 11 години

Момчета, съдийката, която защитавате не даде да влезе в сила присъдата на 7 изнасилвачи, в това число полицай, които първо са пребили бащата, а след това са изнасилили децата му. Така че тази съдийка заслужава да и побият главата на кол пред МС, не да съдийства в български съд. Разгледайте добре делата, по които е давала присъда. Вижте колко знакови дела са получили присъда, но тя умишлено е била забавена и не е влязла в сила. А после в сила влиза понятието давност.

129

Анонимен

преди 11 години

Г-н Президент, съдия Тодорова е уволнена поради забавени и съсипани дела, считате решението на ВСС за тенденционзно. При ширещата се корупцията в съдебната система, трябва не само съдия Тодорова да бъде уволнена, ВСИЧКИ съдии /и прокурори/ трябва да знаят, че не стоят над закона, не могат да забавят мотиви и дела с години, не могат да постановяват решения в полза на мафия и престъпници, не могат да решават дела без да се съобразяват с доказателства и Закона, защото съсъсипват човешки животи.

128

Анонимен

преди 11 години

Останал съм с впечатление, че тая съдийка е винаги в услуга на мафията. Какво се радват някои, че Плевнелиев застанал срещу Цветанов. В случая ВСС е прав. Да се кажело "Да, вярно е, че забавянето на някои съдебни дела е системен проблем. И толкова. Нищо повече. Демек да имитираме, че правим нещо и нищо да не правим.ПРЕЗИДЕНТЪТ НЕ Е ПРАВ!!!!

127

KIKO

преди 11 години

PLEVENLIEV SE OSRA ZA POREDEN PAT !!!!

126

УСИН

преди 11 години

Не мога да си кривъ душата ,нищо че съм един от най -върлите противници на такива като президента,Р.Плевнелиев,-ако това е истина ,то той -е на път да стане достоен човек който може да бъде президент на всички българи.Един от малкото хора от ГЕРБ ,които намери своето достоинство,и се опитва да каже на кандидат доцента по фискултура за *** българи че министерството на вътрешните работи на ГЕРБ,не муе бащиния,и това не е джипката на ТАТИ,дет возеше баш агентите на ДС.