34

Анонимен

преди 11 години

В началото на годината имаше мъгливи съобщения как с йонизация в пустинята Абу Даби предизвикваха валежи....Та истината е там някъде!

33

Анонимен

преди 11 години

Аз чакам нещо да се случи и отивам да се записвам доброволец в руската армия да видим тия хамериканци колко струват.

32

терапевт

преди 11 години

Доста пациенти на нашето здравно заведение са избягали нощес и сега пишат, ли пишат. Мдаааа сушата, зимата, лятото и дъждовете са следствие на колониализма и Запада, това определено е топ новината на иранската агенция- ФАРС :)))Уважаеми пациенти не ходете към Пернишко, там болестното ви състояние се обостря осезателно, след подобна емоционална възбуда и халоперидола трудно ще ви върне на земята!!!

31

до 32

преди 11 години

Не е баш тъй както си мислиш, лошото е че нямаме за кой да се протестира всички политици са омазани до ушите, всички гледат да се налапат за 4 год и после шапка на тояга честита демокрация без воеено положение няма да се оправи тая държава.

30

до 26

преди 11 години

Точно в това е проблема че всички протестират само по форумите, гледам че тук има много противници на запада и щатите, но нищо не се променя, защото тези хора са лесни - могат да се купят за една промоция в мола или супера.

29

ДО 27

преди 11 години

Много си прав пич ама ООН някак си си затваря очите за тия вируси по ядрените централи колко му е да пуснат малко радиация те нали са зад океана ама Европа да му мисли.

28

ЧОЧО

преди 11 години

Нас със същите технологии ни предизвикват заметресенията в пернишко .Дали са руснаци или натовци не се знае но това е истината.

27

Апис

преди 11 години

24, вчера гледах един документален филм за цунамито в Тайланд и една американка разправяше "Първо си помислих, че терористите правят нещо." Та и ти сега ми говориш ако ми паднела ядрена бомба :D къде да ми падне бе друже в двора ли? Много филми гледаш и се зомбираш и ти и много като теб, а имате глави за да мислите само дето не мислите. И защо според теб тия хора нямат какво да губят? Кой им пречи държавата им да функционира? Аааа? :)))

26

11

преди 11 години

Нищо чудно...

25

Комуна

преди 11 години

Да помогнем на братския ирански народ, нека протестираме срещу американците и запада по всички форуми.

24

ДО 23

преди 11 години

Ти пък си много умен ако няма грип при кокошките и прасетата кой ще ти купи ГМО.

23

Анонимен

преди 11 години

до АписА как ще се чувстваш ти падне една ядрена бомбичка някъде наоколо.Не е ли по-добре да направиш всичко възможно това да не се случи, без значение как страда този дето си я подготвя.Има прекалено много държави, които имат ядрени бомби. Повечето от тях не биха имали полза ако някога тези бомби бъдат използвани. Това не е така обаче в Иран и Корея. Те са на такъв хал, че ако стане още малко по-зле, няма да има какво да губят.

22

Анонимен

преди 11 години

Каква суша, какви климатични оръжия ги гони пък тия още малко и ще кажат че западът е виновен за птичия и свинския грип при месата от първа необходимост, как не беше миши грип или котешки. САЩ ще го натресат на всички само и само те да са добре и да могат да плюскат ГМО.

21

рави Маркузе

преди 11 години

Където стъпи Американският окупатор-разруха и смърт сее!!

20

Мистър Пръц

преди 11 години

Вицето на Иран е слънчасал !

19

qze

преди 11 години

Абе тези не са ли чели романите на Карл Май? Там човека е описал как се предизвиква дъжд в пустинята- палиш изсъхналите треви и кактуси и готово

18

до 2

преди 11 години

А за Никола Тесла чувал ли си? Потърси в замунда филам

17

national geografic

преди 11 години

станишев е виновен за сушата в южен иран

16

Анонимен

преди 11 години

Сигурно пак "западът" е виновен за аналогичните жеги и суша в САЩ.Това са пълни глупости. Истината е, че всички замърсяваме прекалено интензивно природата и това се стоварва върху главите ни.

15

Всезнайко

преди 11 години

Тия чалмосани фанатици съвсем изперкаха :)