14

Анонимен

преди 11 години

Брей от БСП пак скочиха ... ама сега без да коментират, че тази горе не е предала мотивите си 5 години за дело. Какво ли ще стане ако шефът ми каже дай ми това и 5 години по късно аз още не съм му го дал?

13

БЪЛГАРИН

преди 11 години

СЪДЕБНАТА СИСТЕМА СЕ НУЖДАЕ ОТ ДОСТА ПО ГОЛЯМА ЧИСТКА ,НЕ САМО ОТ ЕДНО, ДВЕ УВОЛНЕНИЯ. НЕЗАВИСИМИ БИЛИ! ОТ КОГО? ОТСЪЖДАЛИ ПО СЪВЕСТ.СТИГА ВЕЧЕС ТЕЗИ НОМЕРА. ДВАДЕСЕТ ГОДИНИ ИМ СЪРБАМЕ ПОПАРАТА ,ПУСКАТ НА СВОБОДА КАКВИ ЛИ НЕ ИЗВЕРГИ И УБИЙЦИ. ДОКОГА ? И СЕГА ХОП,ТЕЗИ ХОРА НА КОИТО БЕШЕ УДОБНА ТАЗИ КОРУМПИРАНА СЪДЕБНА СИСТЕМА ЗАПОЧВАТ ДА КРЕЩЯТ.ДРУГАРИ ЗАСРАМЕТЕ СЕ. БСП-ТА,ДПС-ТА,ДСБ-ТА,ТЕ ВСИЧКИТЕ ОКРАДАХА ДЪРЖАВАТА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТАЗИ СЪДЕБНА СИСТЕМА.ТЕ ВСИКИ СА ЗАЕДНО С КРИМИ КОНТИНГЕНТА!

12

бг наивник

преди 11 години

Съда да се закрие, присъдите да ги раздава Цецо. Тия много бързо си осъществяват мечтите. Гамени за Експресно Разрушаване на България. Догодина пак спете и пак ги изберете.

11

Анонимен

преди 11 години

Хохохо щом горецитираните престъпници, работещи против България - БСП/БХК и ДПС са против, значи е 100%-ово правилен ход.

10

Анонимен

преди 11 години

По-добре да имаме диктатор, отколкото такова продажно правосъдие! И най-парадоксалното е,че точно тези,които не си вършат работа - съдии, прокурори,полицаи,военни - са най-добре заплатени! Отгоре на всичко - корумпирани! Така че без крокодилски сълзи и политически заклинания!

9

браво

преди 11 години

айде червените *** ревнаха.браво бойко сипи им да ядат на червената гмеж.още един мандат и червената *** няма да я има

8

kalo1

преди 11 години

За сметка на това, защитниците на мутрите, наркотрафикантите и убийците в лицето на Боко Тиквата и бандата му ГЕРБ-***, както и всички *** с IQ под 1-ца, са щастливи. Нищо, че последните няма какво да ядат.

7

Анонимен

преди 11 години

Според мен тука не става въпрос дали е честна или не а дали е за или против ГЕРБ.

6

селянин

преди 11 години

Какво става с писмото на Минчо Спасов до главния прокурор в което иска от Велчев да отстрани Бойко Борисов от длъжността и да го разследват за престъпление по чл.143 от НК.Няма ли да го публикувате ?

5

Анонимен

преди 11 години

Защитниците на престъпниците в лицето на БХК, БСП и ДСБ са нокдаун.

4

Гошо Тъпото

преди 11 години

Единствената задача,на съдиите в България е,да отдадат всекиму...заслуженото;на богатият,богатството му и на...бедният,бедноста му.В тази...светлина считам,че тази съдийка е правилно...отстранена,както и всеки следващ,защото винаги...везните накланят в една...посока,посочена от...финикийските знаци.

3

cocascola

преди 11 години

хахаха пак ревна престъпната *** управлявала 1989г-2009г. Правете си сметка тази честна съдиика какви честни хора я подкрепят

2

Професора

преди 11 години

След като всички знаем,че диктатора Борисов е наложил тотална цензура над медиите днес стана ясно,че Цветанов контролира съда.Българи време е да се пробудим мафията е обсебила държавата!!!!!И да попитам дали някоя медия ще се осмели да каже и дума за днешния скандал Сесил каратанчева-Бойко Борисов!!!!

1

възмутен

преди 11 години

Ами защитете я, бе! Лекарите ги изкараха убийци, журналистите - мафиоти, съдийката я атакуват отвсякъде.... а някой от техните колеги да излезе да протестира в тяхна защита, да протестират, за да защитят името и честта на заеманите от тях длъжности! Не! А ние, които бяхме подложени на какви ли не обиди, на какви ли не унижения, на мизерия, отнеха ни правата и правото на един достоен живот в собствената ни родина? Ние какво правим, бе, хора?