74

Киргиз

преди 11 години

слатка царевицеееее молииим кукрууууз

73

Анонимен

преди 11 години

Събрат ще викаш на майка си.

72

Анонимен

преди 11 години

госин найденов не беше ли тоя който се опита да вкара 20 годишното месо от чужбина?

71

Анонимен

преди 11 години

Естествено, че ще погнат *** с царевицата на плажа. Те са едни от малкото ***, вършещи нещо полезно. Няма да погнат тези, дето опоскват продукцията по нивите, няма да погнат и онези, дето нахлуват на тумби по селските къщи. Абсурд да погнат онези, дето нищо не вършат, тях ще ги "интегрират".

70

UFO

преди 11 години

а Геврецицицицицицицицици

69

73

преди 11 години

80Прост си и *** ще си останеш. Никъде не съм споменал ГЕРБ, а кое е добро и кое е зло... А теб няма какво да те коментирам след думите "... *** от чума кретенът герберски но преди това да ослепэ и в инвалидна количка да се напикава и насира дано..." май не само първите 7 ти липсва, ами си и бавноразвиващ се. Тетва е! За тва говорим. Скотове...

68

Анонимен

преди 11 години

В Ада.. Един пич се пържи в олиото, в продължение на две години, та му писнало и попитал: Защо не ми сменяте олиото две години вече? - Защото ти беше 2 години продавач на пържени картофи.

67

Анонимен

преди 11 години

Съгласна съм за стриктни проверки относно многократното ползване на мазнина. Миналата седмица си поръчах риба и ми миришеше на старо, препържено олио, а цената , която платих накрая беше солидна.

66

до 74

преди 11 години

1. Варена царевица се продава и от българи и от *** и от турци.2. Ако имаше поне малко познания щеше да знаеш, че от варена царевица не можеш да получиш хранително натравяне 3. Един проблем не се решава със забрана, а със регламентация и регулиране.

65

мръсен грозен мангал

преди 11 години

Миро ще си го сложа на мръсния грозен *** к.р

64

Анонимен

преди 11 години

murgavite bratia variat carevicata v goliam kazan,sled tova se izhojdat i ia prodavat..a balacite si misliat 4e e 4ista naturalna..

63

Кратун

преди 11 години

Този където се набърка, всичко поскъпва.... Миро, стой и не пипай нищо. Потрай още една година, докато дойде следващият, пък дано е по-кадърен....

62

Анонимен

преди 11 години

ДО 74ПРАВ СИ СЛЕД УПРАВЛЕНИЕТО НА ГЕРБ МНОГО ЩЕ ИМА ЗА ОПРАВЯНЕ

61

Анонимен

преди 11 години

65Какво им обясняваш. Тази държава няма да се оправи не скоро а никога. Хората са свинкали да живеят като скотове и не искат да си променят мирогледа. Що да не плющят тиквени семки и царевица на плажа, ко муе? Човека им е грешен, че искаше да махне соята от кифтетата, *** те станали скъпи. Искаше да махне кокосовото масло от сиренето, сейм шит. Яжте соя и палмово масло да ви пукат ушенцата. Щото сте свикнали на всичко да намирате кусур и да чакате държавата да ви нарани.КОМАНИЗЪМА СВЪРШИ!!!

60

Анонимен

преди 11 години

Спряха на БСП наркоканалите и далаверата им с дрога и *** напълно освирепяха! Колкото повече ГЕРБ са на власт, толкова повече хубави неща се случват и това хората го виждат и пак ще гласуват за тях. А комунистите от БСП ако искат да са на власт, да отидат в Северна Корея, за награда там веднага ще ги назначат за партийни секретари, но как са свикнали да крадат, най-много скоро след това да търкат наровете по сев. корейските концлагери! Турците от ДПС пък да отидат в Анадола, там ще бъдат приети като герои и ще ги уважават много всеки ден! Иванчо Костов никъде няма да ходи, достатъчно е да го заселим за наказание при събратята му от Факултето или Столипиново, там ще го крадат от сутрин до вечер до като изкука напълно от мъка, да види как се краде! Сакса, Горския или Крадлив Дедо да го засадят вместо дръвче на някой от изсечените напълно хълмове! Кунева, дъртата чанта да й отворят един нов бардак, ама със стари ку-ви като нея, за да фалира още първия месец! И така всеки ще си получи заслуженото според приноса си към България!

59

до 66

преди 11 години

хахах не бе ти наистина си *** мутрочалгар ......................Ами айде тогава да забраним и продажбата на автомобили и няма да имаме автокражби :)))Е много сте прости това ГЕРБавите комунисти

58

Уорлик

преди 11 години

Земеделският министър да внимава! Това изказване е антисемитско! Като го гледам, най-вероятно е и хомофоб! Заради хора, като него организирах София прайд! Но дори след парада си оставате ограничени аборигени!

57

МИРО-КУКУРУЗА

преди 11 години

Гоня ги, за да може аз да продавам кукуруз и банци по плажа. Цели 100 дка с мисир съм насял и о4аквам пи4алба. Няма само цецо да муфти апартаменти....и аз искам барем 6-7. Който не му изнася...айде у лево. Имам и две бутки на плажа за цаца....пража я с палмово масло...хем е по-евтино, хем и цацата става един път. Бирата ми е без пари - още има от на мишо бирата складовете.....голем сезон ще врътна.

56

антиГЕРБ

преди 11 години

Значи, като уточнявам предварително че никога не съм бил фен и няма да бъда на ГЕРБ ще кажа, че ако това стане, много ще се зарадвам!Един *** постоянно ми нарушава спокойствието като се провиква на селско-*** диалект: "Царевичкияяяя! Тоооопличкияяяя!"

55

TPE3BEH

преди 11 години

За съжаление все повече се убеждавам че повечето хора в България си привикнаха да живеят в *** и не искат да се оправят нещата. Не искат да станем Европейска цивилизована страна с правила, искат си мърсотията, далаверите и лесното...Няма да се оправи тази държава скоро...