35

НФБ

преди 11 години

ЗА ДА НЕ СЕ СПЕКУЛИРА С БРОЕНЕТО НА БЮЛЕТИНИТЕ Е НЕОБХОДИМО ИЗБОРНИТЕ РЕЗУЛТАТИ ОТ ВСЯКА СЕКЦИЯ ДОРИ И НАЙ-МАЛКАТА ДА СЕ КАЧВАТ НА МОМЕНТА В ИНТЕРНЕТ И ТАКА И НАЙ ОБИКНОВЕНИЯ БЪЛГАРИН ЩЕ МОЖЕ ДА СЪБИРА ИЗБОРТИТЕ РЕЗУЛТАТИ И ДА ГИ КОНТРОЛИРА...ПО ТОЗИ НАЧИН И ВСЯКА ЦЕНТРАЛА ЩЕ ИМА ПО ПРОЗРАЧЕН КОНТРОЛ НАД ЦЕНТРАЛНАТА ИЗБИРАТЕЛНА КОМИСИЯДРУГОТО Е В В МОМЕНТА НА ПРЕБРОЯВАНЕ НА БЮЛЕТИНИТЕ ОСВЕН ЗАСТЪПНИЦИ ДА СЕ ДОПУСКАТ И ГРАЖДАНИ КОИТО ДА НАБЛЮДАВАТ БРОЕНЕТО И ОТРАЗЯВАНЕТО НА РЕЗУЛТАТА В ИНТЕРНЕТ

34

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

36България наистина имаше император, но го натириха в първичната партийна организация на село Ковачевци...

33

Яко

преди 11 години

По данни на ЦРУ Тиквата се подвизава под псевдоним СТРАНДЖАТА...

32

ГЕРБ се оляха !

преди 11 години

Защо се бавят ? Направо да връщат член 1 от старата Конституция и толкова :) След 2-3 години правят Бойко Император и се приключва :)

31

БАЧКАТОР

преди 11 години

Дилемата на следващите избори ще е Атака или ВМРО ? Но и двата варианта са абсолютно по-добри от ГЕРБ !

30

:)

преди 11 години

Хахахаха не е смешно де, ама никой не се е съмнявал в герб. То такива машинации и *** не са си позволявали. Аз още не познавам варненец, гласувал на последните избори за кирил йорданов. А напечатаха 1 милион бюлетини за град с 370, 000 човека с активно избирателно право. И на колата с бюлетините и трябваха няколко часа за да се придвижи на 2 километра. Айде бе.

29

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Спасението на държавата има само едно име... - ГЕРБ...Развитата демокрация и икономика - Гърция плаче за стотици милиарди...Испания също заяви заеми от стотици милиарди...Макар и трудно ние се оправяме все още сами благодарение на ГЕРБ...

28

Анонимен

преди 11 години

Всичко е добро, ако червените крадливи *** няма да са на власт

27

:::))))

преди 11 години

Не е важно за кой ще гласуватеважно е кой ще брои хартийките!

26

Анонимен

преди 11 години

Приятели да намажем ските на ГЕРБ!!!!

25

hagen

преди 11 години

Защо се хващате на въдицата на пъпковия лъжец.Ясно е кой го подвежда под отговорност за пране на пари и това е ответната му реакция.В студиото на Нова тв Михаил Миков отрече да има такава нагласа сред управляващите.

24

СТРАНДЖАТА

преди 11 години

Алоооу, дрОгарите... - защо толкова се натискате за властта - ГЕРБ направиха така, че тя вече не е толкова привлекателна... - няма далаверки, кражби, няма кьорсофри, няма спокойствие... - има само работа и отговорности, а те не са за вас дрОгари...

23

гордо червен

преди 11 години

дамммм *** са бясни защото няма да останат служебните места по разделение за червените? защо плачат, власт няма да видят!

22

112

преди 11 години

След като в Гърция е така, а те са една просперираща държава нормално е нашите управленци да следват техния модел. Така ше стигнем световните лидери Сомалия, Северна Корея и остров Миндикаро

21

Анонимен

преди 11 години

"Направо да провъзгласят Боко за пожизнен президент - премиер, футболист 1 на България, генерален секретар на ЦК на ГЕРБ и т.н. "Не го понижавай - той сега е Диктатора !Изброй кои са били Диктатори!

20

Анонимен

преди 11 години

ВНИМАНИЕ - интересно!Психара СТРАНДЖАТА е в сайта.

19

Анонимен

преди 11 години

Шашмите и фалшификациите за изборите започнаха !ВИП избирателите в Столипиново с нетърпение очакват върху тях да се излее паричният водопад на ГЕРБ.Цар Киро ще бъде пуснат, за да осигури поданиците си - плаща ГЕРБ (може и в натура, като им предостави Фидосова).

18

Гого

преди 11 години

Искат или не,на изборите догодина ГЕРБ ги чака много звучен и болезнен шамар от народа - не сме толкова прости и жалките ПР акции на монополизираните медии не могат да скрият от нас държавния рекет,неистовите опити за съвременна диктатура.

17

osata

преди 11 години

Тъй като цитират за подобен модел в Гърция, та се сетих - на 10 787 000 население там депутатите са 300, а в Б-я - на 7 000 000 население - депутатите са 250! При това Гърция в момента никак не е за подражание!Защо, ама наистина защо не се редуцира броят на нашите депутати? Излиза, че за всички управляващи досега е много, много изгодно да се запази този ненужен и безполезен брой депутати! Няма такава партия у нас, която да излезе с такова искане.Но пък и ние си мълчим, храним и отглеждаме.

16

Гошо Тъпото

преди 11 години

Системата е...винаги порочна,но щом Кънчо Стойчев...писка,значи тя за момента е...правилната.