42

Killuminati

преди 11 години

Направо ненормално, откачено, просташко поведение и то на министър-председател на държава, не мога да повярвам *** излъгацията - този човек имам чувството, че живее в някакъв си паралелн измислен свят от него, няма връзка с реалността този човек! Жив и здрав да бъде, но за премиер въобще не става.

41

Анонимен

преди 11 години

защо найденов има такава червена брада

40

Герберче

преди 11 години

Давай Бойко.... сега ти е паднало да ***.... Бойко....... Мачкай тъпите българи Бойко....... и догодина пак за тебе ще гласуват Бойко..... ако пък НЕ, Цецко ще сменя чувалите с бюлетини или бюлетините за опозицията ще се пишат недействителни... Давай Бойко... Ние сме с теб !А и да не забравиш да дадеш на сичко *** по 200лв на глас не бъди скръндза !

39

men

преди 11 години

"демидж контрол" от платените *** на герб ли виждат очите ми?

38

men

преди 11 години

"демидж контрол" от платените *** на герб ли виждат очите ми?

37

Анонимен

преди 11 години

Do 38Kak darjavata vliae na energetikata - dosta stranen vapros, no vse pag gerberist go zadava :)) NEK + Darjavnia regulator, koito opredelia cenite + zakonite i naredbite, koito vliaiat na cenite......

36

До "о-ра-а-а&qu

преди 11 години

АМИ ЩЕ ТИ ГО ТРИЕМ, КАК СИ ПОЗВОЛЯВАШ ДА ПИШЕШ ПРОТИВ ВОЖДА, И НИЕ ХЛЯБ ТРЯБВА ДА ЯДЕМ, И НИЕ ДЕЦА ХРАНИМ, НЯМА ДА НИ ЗАТВОРЯТ САЙТА, Я, АМА ХА, НАХАЛНИК

35

МИЗЕРСТВАЩИЯ НАРОД

преди 11 години

Тази шайка негодници от Гроб начело с Бойко и Цецо са за затвора! Аз не искам да чакам още 1 година да ме правят на *** разни *** с килийно образование, които знаят само да крадат! Когато някой им посочи правия път, те вместо да се замислят и го послушат, просто го смачкват. Това положение е по-лошо от това в Чили по времето на генерал Борисов, пардон генерал Пиночет!

34

Яко

преди 11 години

Ако бях невъзпитан, щях да кажа, че министър-председателят е ***.Обаче аз се определям като възпитан и няма да кажа, че министър-председателят е ***.Бидейки възпитан, ще кажа, че менестър-председателят се държи някак си странно...

33

Анонимен

преди 11 години

Бойко - спасител на българската гора!

32

perekly

преди 11 години

ДО 38-НЕК , например.А земетресенията , Той ги спира.Това е ясно!

31

valeri

преди 11 години

Номерът с доброто и лошото ченге още колко пъти ще ни го пробутват?

30

Санитарката

преди 11 години

до Странджата Приятел,трябва редовно да си пиеш хапчетата и никога,ама никога да не ги пропускаш!!! Кво БТВ...кво БСП те гони зомбиран гербераст такъв!!! А Боцето иначе е време да си гледа жената и да вдигне най накрая сватба че да се отървем от мъките!!! Времето на Цирковата формация Герб ИЗТЕЧЕ!!

29

Иван

преди 11 години

до 24: Нима очакваш на *** народ интелигентно управление - такова не съм виждал от как държавата съществува.Нашия балкански синдром не може да се управлява с интелект - е поне този помага на хората.20 години не бях чувал правителствен самолет или хеликоптер да тръгне да спасява човек от народа - евалла на Борисов - колко хора живея благодарение на доброто му сърце. И днес един човек може да бъде спасен - дано.Не е като "да закриваме седенката" .Чувстваха се омърсени сред раята.

28

до странжата?!

преди 11 години

В кой век си?!Коя част от енергетиката е с Държавно участие?Оше малко и ще кажете ,че Премиера е отговорен и за зачестилите Земетресения по света!!

27

пух и прах

преди 11 години

Не знам коя мафия е по-страшна - тази на Цеко Минев (и хора като него) или тази на псевдо-еколозите, които искат да имат пълен произвол над горите. Законът, който трябва да се приеме е този, който ще контролира всяко отсечено дърво, независимо от кого. Защото отсечено дърво за лифт и отсечено дърво за износ на дървесина, си е отсечено дърво.

26

100% простотия

преди 11 години

100% простотия която се толерира от всички медии, простотията вече е на мода и Бай *** на Алеко вече си има прототип, жалко но факт!

25

Герберче

преди 11 години

Давай Бойко..... мачка тъпите българи..... !!! Давай Бойко....... след 1 година те чакам на остров Бали !!!

24

opa-a-a

преди 11 години

Kakvo tolkova napisah, 4e mi iztrihte komemtara - 4e v momenta edin 4ovek upravliava parlament, prezidentsto i po4ti vsi4ki ostanali institucii, kato im kazva kakvo da praviat? Ili 4e na bulgarina mu haresva pove4e da e s vojd na4elo, koito da mu kazva kak da misli, otkolkoto da jivee svobodno i da ima raboteshti institucii? S koe narushih pravilata na saita?!?

23

ами в БИВОЛ го пише

преди 11 години

А тези, които казват, че законът е лобистки, да излязат и да кажат коя част е лобистка", ядоса се премиерът по време на заседанието на МСАМИ В "БИВОЛ" ГО ПИШЕ, НИЕ НИИЩО НЕ КАЗВАМЕ, АМА МОЖЕМ ДА ЧЕТЕМ И ЧЕТЕМ ЗА "ВРЪТКИТЕ НА .................." ТАКА Е ОЗАГЛАВЕНА СТАТИЯТА В "БИВОЛ"