97

Анонимен

преди 11 години

za takiva doktori samo oma6tenie, za da stradat cial jivot..

96

Анонимен

преди 11 години

107. ооо някой го е яд, че има хора, които живеят по-добре от него, ми стани лекар и си подобри стандарта бе

95

Чужбина

преди 11 години

За мое огромно съжаление добрите български доктори отидоха в чужбина и никога няма да се върнат.Там отидоха и сестрите.Тук останаха само старите и тези,които едвам са взели диплома или онези,които очакват всеки момент да заминат за чужбина.Да се молим само на Годпод да сме здрави,че няма кой да ни лекува.Една година имах пъпна херния и добрите ни доктори не можаха да разберат какво ми има.Тогава какво да говорим за по-тежки болести.Хич не ги интересува.Гледат те само в джоба и това е.

94

Анонимен

преди 11 години

94, а не си ли се замислял, че няма лекар, който да назначат в спешното, ей *** ***, все под вола теле търсите

93

Исето Ф.

преди 11 години

Моето мнение е че: Наистина има голям брой некадърни лекари както и обратното.Но те са подложени да работят в мизерни условия,бази,апаратура,лекарства,заплати...За мене лично всичко идва от системата за здарвеопазване,там са главните виновници.Те се състезават на ден кой колко медийни изяви ще има,а никакви закони и мерки не се предпиемат.Все ленти се режат на магистрали,тупат се в гърдите....а те пак едни магистрали за чудо и приказ,цяла Европа ни завижда за тях!

92

Анонимен

преди 11 години

Ако съм на родните му, ще ги изколя и избеся всичките там

91

Анонимен

преди 11 години

Журналягите пак написали нещо ,колкото да изкарат за хляб и вода .А послед всички псуват лекарите .

90

Анонимен

преди 11 години

Бойкот на скапаната здравна система,докато не се оправи,което никога няма да стане никакви здравни на тези ***.Нямат никакво уважение към пациентите...влизаш в болницата или с познат или с пистолета, за да ти обърнат адекватно внимание,*** бездарни лекари...

89

С

преди 11 години

Наистина има добри новини, защо не ги пишете ?! А за това че ни заобикаля помия не споря.. Но нека не затъваме в нея и тука.

88

Анонимен

преди 11 години

106, след като автаназират баща ти и ***, трябва да те евтаназират и теб. Но преди това по стар турски обичай трябва да ти боднат един кол в ду*** някъде до към гърлото и след това си говот за евтаназия.

87

Анонимен

преди 11 години

Дано и последните лекари от България да избягат .Да ви лекуват Цецо и Боко .Нямате си никакво понятие с какво заболяване е бил пациента ,но плюем на воля .Защото сме лузъри и живота Ви се е скапал .Как се спасява човек с РАК ,имало ли е шанс да бъде спасен .Близките ги карат в спешния защото не искат да умират в къщи и после лекарите виновни.А реанимацията за такива пациенти е забранена .всички ще умрем един ден ,вечен живот -няма .

86

сиганин

преди 11 години

Ако беше някъв черен брат на мястото на този човек веднага щяха да му обърнат внимание, щото братята ром от маалата щяха да обърнат болница, ама вие българите все търпите и затова ви мачкат всички. Взимайте пример от нас, ние сме им намерили цаката на лекарите - като не ти обръщат внимание - здрав бой за всички с бели престилки.

85

Анонимен

преди 11 години

ГНУСНИ НЕГОДНИЦИ ! ВИНОВНИ СА ВСИЧКИ ПО ВЕРИГАТА ! И НЕДЕЙТЕ ПИСА, ЧЕ РАБОТЯТ ПРИ НЕЧОВЕШКИ УСЛОВИЯ ЗА МИЖАВИ ПАРИ / 92/! ВСИЧКИ ЗНАЕМ В КАКВИ УСЛОВИЯ РАБОТЯТ, КОЛКО РАБОТЯТ И КАКЪВ Е ЖИЗНЕНИЯТ ИМ СТАНДАРТ. ТОВА, ЧЕ ГИ ПЕРДАШАТ *** ПОНЯКОГА Е ВЯРНО. НО ЗА ТОВА КОЕТО Е ОПИСАНО В СТАТИЯТА УБИВАНЕТО ИМ Е МАЛКО. АКО БЯХА ТЕХНИ БЛИЗКИ ИЗОБЩО НЯМАШЕ ДА ПОСТЪПЯТ ТАКА! ***!

84

Анонимен

преди 11 години

Еми 85 и 98 най точно го казаха това е.

83

Димитър

преди 11 години

Моите съболезнования на близките.Д-р Чаракчиев ме е лекувал и преглеждал, сигурен съм че е един много добър професионалист и много отговорен човек.Контрастирането в репортажа между Чаракчиев и шефа на спешното отделение е огромно, та тоя човек ( шефа на спешното )не може да върже 2 реда приказки правилни.Кой прав, кой крив, дано се изясни....Аз вярвам, че д-р Чаракчиев няма никаква вина.

82

Анонимен

преди 11 години

Ненаказани корумпирани убийци с бели престилки.Ако бяха дали една пачка на дежурните лекари човека можеше да е жив! Защо никой не осъзнава, че корупцията в здравеопазването е много по-страшна и много по -долна от много други корупции, като например в образованието, МВР и т.н.

81

4efo

преди 11 години

И пак казвам дайте една положителна статия, един пример за човешки живот спасен от лекар.Стига само помия!

80

Темерут

преди 11 години

А, бе според мен човека наистина си е бил неспасяем... Неприятно, но факт... И, лекарите не са прави, но и да са се разтичали от самото начало, просто най-много да са удължили агонията... Не мога да си обясня какво е било това хронично стомашно заболяване, което е причинило смъртта на човека след два часа в болницата, но състоянието му явно е било изключително сериозно.

79

беба

преди 11 години

и все пак е трябвало да му окажат помощ, дори и да е неспасяемо положението!То животно не бива да си отиде така, а тези лекари полагали клетва ще ми коментират, че било късно.ЧОВЕК СИ Е ОТИШЪЛ,без да го забележат дори,ИЗВЕРГИ.Да не им попадаме в ръцете....

78

4efo

преди 11 години

Системата на здравеопазването куца, а не самите лекари.Затова се сърдете на политиците, които за толкова години нищо съществено не направиха в тази насока.