66

_Ястреб_

преди 12 години

71 - Днеска съм в добро настроение и му давам още 5 (пет) години живот на този твой сатанистки евросъюз! Но проблема е, че преди да го разтурят съюза, евреите ще ви изсмукат до такава степен, че за днешните мизерни времена ще си спомняте като за "Годините на безкрайното благоденствието!" През година 2017 ще се редите на опашки за работни визи за Сомалия!

65

ВЪЗМУТЕН

преди 12 години

ДО КОГА ЩЕ СЕ ПЛАЩАТ ОТ ДЪРЖАВАТА ТОК,ВОДА И ПОМОЩИ НА *** А НИЕ БЪЛГАРИТЕ ИЗМИРАМЕ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ И КОГА НАИ-ПОСЛЕ ПЕНСИОНЕРИТЕ ЩЕ ПОЛУЧАТ НОРМАЛНИ ПЕНСИИ А НЕ ТАКИВА МИЗЕРНИ С КОИТО НЕ МОГАТ ДА СИ ПОКРИЯТ РАЗХОДИТЕ А ЗА ХРАНА И ЛЕКАРСТВА НИЩО НЕ ОСТАВА - ДО КОГА ЩЕ ЖИВЕЕМ ТОЗИ МИЗЕРЕН ЖИВОТ ГОСПОДА УПРАВЛЯВАЩИ - ЗАСРАМЕТЕ СЕ И СИ ПОДАИТЕ ОСТАВКАТА ЗА ДА НЕ СКОЧИ ТОЗИ ИЗТЕРЗАН НАРОД И ДА ВИ ПОМЕТЕ - САМО ЗА СЕБЕ СИ МИСЛИТЕ КАК ДА СИ ВДИГАТЕ ЗАПЛАТИТЕ А НАРОДА НЕКА ДА УМИРА ОТ ГЛАД !!!

64

до 56

преди 12 години

Ясно е защо те не си правят заплатите като нашите! Ами тогава ние да си ги направим като техните! Иначе само си приказваме, за да сме интересни.

63

Ф.С.В

преди 12 години

Aко това се приеме ще се окаже че продължителноста на живота в БГ е най голяма -нещо около 98 г ))- желателно е тук да се пенсионират на 80 г и така няма да имат пълна пенсия -и скоро ще гушнат букета --в какъв див капитализъм живеем !!!

62

Анонимен

преди 12 години

Върви на майната си ,Ромпой.

61

Анонимен

преди 12 години

голямата блудница -ЕС ще се разпадне, заченатото недоносче -ЕС у болните мозъци на окултистите,сатанисти - юдео-масонски наглеци наближи своя логичен безславен завършек -фалит и разпад

60

Томас

преди 12 години

72Съюза ще бъде трансформиран в световен съюз - ще се появи световен диктатор, който ще причини много зло по земята и ще измами мнозина - това е самия дявол - на който много от световните управници служат. Но скоро Бог ще дойде и ще стане за някои страшно - за някои прекрасно. Търсете Бог докато можете.

59

антиЕС

преди 12 години

до Рокфелер мутирам като *** и оцелявам,илачи не съм пил поне 25 год.,надявам се да има повече като мен, тогава наистина ще ви излезе безумно скъпо

58

Санитар-лудничар

преди 12 години

Тоз Ромпой като му гледам безумната,откачена физиономия и мога да кажа само едно:тоз ненормалник е само за лудницата!

57

Рокфелер до 68

преди 12 години

Всичко върви по план, момчето ми, не се притеснявай!Тая работа със самолетите ни излиза малко скъпа, та търсим нови възможности за намаляване на населението. Чакаме само Сирия да падне!

56

до 68

преди 12 години

на тебе специално пускаме само "златен дъжд", но няма угодия

55

Томас

преди 12 години

67 - войните са сигурни. Но скоро Бог ще въведе в ред земята - и тогава разни фалшиви политици няма да определят кое какво е.

54

към Рокфелер

преди 12 години

Намалете малко тия отрови/бариев диоксид, алуминиеви съединения, арсеници, кадмий, живак и патогенна микрофлора/ от самолети в небето, защото ще измрем и изпукаме много по-бързо, отколкото вие сте го планирали...

53

анонимен

преди 12 години

В България умират повече млади хора, от стрес, инфаркти и нсулти.Старите са много по-здрави, заради естествения подбор на природата!Лошото е, че пирамидата е о вече обърната и няма кой да внася за пенсии!

52

Рокфелер

преди 12 години

Не се вълнувайте за пенсионирането! Нашия план е да изтребем всичко живо на Балканите с Кемтрейлс и други "елегантни" методи! След това тук ще дойде турската ***, която бързо ще ерозира и унищожи Европа! Накрая ще *** и турците и ще заселим африканци, те са най-послушни, а с тях сме еднакви и по цвят! После идва ред и на китайците!

51

с ръка на сърцето

преди 12 години

Реално- с какво се подобри живота ни /на обикновените хора/ откакто сме в ЕС? /и в "демокрация"? Аз освен бедност и безработица, престъпност /битова и не само/ разврат и чалга, голотии и насилие...май друго не виждам да е станало.....

50

Анонимен

преди 12 години

Предложението не е лошо. Все пак ако се приеме, в България хората ще се пенсионират най-рано в сравнение с останалите държави, защото и среднота продължителност на живот е една от най-ниските в ЕС. Спрямо Германия е с почти десет години по-ниска.

49

Анонимен

преди 12 години

с една дума у еврейския съюз ще се бачка до като пукяса човек ,а пенсии ,пенсийте и социалните придобивки карта за море и планина ще останат само хубав спомен от времето на последния български държавник бай Тошо ,който за разлика от днешните продажни на американците хомосексуални седеруги мислеше за народа и държавата ,затова се построи толкова много по негово време та сега демокрадците да има к,во да гепят

48

Томас

преди 12 години

Най-добре да обвържете антихристкия си съюз с Божието Слово - и да не вземата пари за пенсии от хората, които да крадете. Какво става с парите на хората, които те да внасяли 40-50 години и умрат - кой ги откражда???

47

Анонимен

преди 12 години

Целта на тези е да използват хората до гроб. Нали някой трябва да им прави БВП и да плаща данъци,за да може тези търтеи самозвани да получават огромни бонуси и заплати. И при нас политическата класа харчи извратено и пълни гуши, но хората са крайно бедни, Ако мнозинството европейци бяха бедни като бълг.народ и живееха по този унизителен начин, Европа щеше да бъде взривена.