25

Анонимен

преди 11 години

Глупоста Българска! Ето кой забърка кашата "Белене". Дано във тая АЕЦ работят по-нормални хора от нашите политици.Иначе много лошо ни се пише.

24

дУ 25

преди 11 години

Кое до сега сме "ИЗГЛАДУВАЛИ",ЗА 23г.,.....И СМЕ ---УСЕТИЛИ....?Всеки ден виждам -----ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ---,.ТИ/ВИЕ/ ДРУГО ----ВИДЯХТЕ ЛИ?

23

Реалист

преди 11 години

Истината е, че по времето когато се е планирала тази централа министър Добрев не е бил планиран. Той няма как да дава обяснения за нея. По това време мозъците все още не са били изтекли и браво на държавниците по онова време. Проекта е гениален и ще ни обезпечи дълго време с все по ценната енергия. Но никой не казва не ни стиска да го стартираме. Може би турците са по прости, но знае ли човек може Бойко да се е разбрал за внос на ел.енергия с Ердогана...

22

Анонимен

преди 11 години

Абе като са в опозиция всички партии са радетели на референдума, ама като вземат власта друга песен се запява :)БСП - то защо навремето не взеха пред вид референдума в Бургаска област за петролопровода Бургас-Алексадрополис

21

ПРОСТ НАРОД,....

преди 11 години

....СЛАБА ДЪРЖАВА!Защо народът си мисли ,че АКО се построи АЕЦ в Бг,цените на тока ще бъдат много ниски.....?---Кой шеф на ЕНЕРГЕТИКАТА ЩЕ ПОЗВОЛИ ---ПО-НИСКИ ЦЕНИ...."БАШ" ФЪФ Бг....?

20

бай Ганьо

преди 11 години

До 19 Приятел,аз лично предпочитам да я изгладувам тази централа...поне децата ни ще усетят позитивите...за съжаление обаче ние така или иначе си мизерстваме и без да я строят и това е факт!

19

ДО 3

преди 11 години

Не ти Уорлик!! аз спрях проекта аз г-жа Клинтън Не помниш ли че затова идвах в София

18

Анонимен

преди 11 години

Добре де едните викат на другите че не разбират, че никой нищо не разбира. Хубаво не е рентабилна нова АЕЦ. Само да ми обяснят защо като е нерентабилно започват строителства на нови АЕЦ в Чехия, Великобритания,Турция и др. страни в Европа? Единствено според мен няма да е рентабилно за Румънските и турски АЕЦ да има Българска АЕЦ. От 20 години страим АЕЦ Белене, Турция миналатна година заяви че ще строи АЕЦ и сигурно след 2-3 години ще я построи. Ние още умуваме. Бати умуването.

17

ДО ----4

преди 11 години

*** ,*** ,ама лапат ли лапат ----ОЩЕ!

16

един въпрос?

преди 11 години

Защо ни е ---АЕЦ в Бг ?За народа-няма печалба ,от където и да погледне човек,.....ПЕЧАЛБИТЕ ЩЕ ВЗЕМАТ ОТНОВО ---олигарсите в Бг------ТОГАВА......?

15

До бай Ганъо

преди 11 години

А ако въпросът в референдума е : готови ли сте да отделите 20 милиарда от залъка си за строителснвото на АЕЦ Белене,а точно тука е разковничето,какъв мислиш ще е резултата от допитването.

14

НАЛИ!

преди 11 години

Аз НЕ искам атомни централи ,токът няма да ни е ПО-ЕФТИН-----ГАРАНЦИЯ!ПОПИТАЙТЕ ДАЖЕ ---Р.Овчъ.,....вервайте ми!

13

АЗЕ

преди 11 години

Едно мнение!Би трябвало да се зкрият всички АЕЦ-ове ,както в Германия ,защото започват да стават ДОСТА опасни!Вносният ток няма да ни е по-скъп 0т---- ВНОСНИЯ----,напротив ....ще иконимисаме доста пари ,за построяването на АЕЦ-ове ,и най-важното ------нашите"БИЗНЕСМЕНИ",няма да позволят ЦЕНИТЕ НА ТОКА ДА СЛЕЗНАТ ПОД ЦЕНИТЕ НА ТОКА,...... В ЕВРОПА ,сигурен съм ---100%,винаги ще се придържат към ---МАКСИМУМ ПЕЧАЛБА ---,КАКТО Е ДО СЕГА 23г.,НАВСЯКЪДЕ ВЪВ БИЗНЕСА И ВЪВ ВСИЧКО---!САМО ----ФЪФ Бг!

12

Наблюдател

преди 11 години

7-ми блок на АЕЦ Козлодуй има изградена инфраструктура, площадки, подстанции, има около 20% от инфраструктурата вече изградена, посочи министърът.Кога я изградихте тази площадка и подстанции.Още няма решение дали ще има 7 блок ( а такъв определено няма да има ) а вие започнахте да строите.Това е най голямата лъже която сте казвали г-н Добрев.Хората с години изучават енергетиката вие за 10 месеца.Защо продължавате да лъжете народа.Това е лицемерие и безочие.НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА

11

Анонимен

преди 11 години

Този дрислъо на снимката някой да го е виждал да се усмихва?Сигурно много съжалява,че се е хванал на това хоро и трябва да говори простотии в които не вяра ама пусти пари.Сигурно отдавна не е спал нормално.Много зле изглежда.Не е тепигъоз момчето като шефа си.

10

Анонимен

преди 11 години

Предлагам да има референдум и за това дали минималната заплата да бъде 1000 лева.Бай *** знае със сигурност как да я направи такава.

9

до 8

преди 11 години

Има далеч по важни въпроси за референдум от Белене, но разбира се политиците от всички партии не желаят допитвания до народа

8

Справедливо

преди 11 години

Настоящи, бивши, ако им стиска да направят референдум. Все пак, който плаща той трябва да поръчва музиката. Дори БСП да го инициира, резултатът не е ясен нали?

7

бай Ганьо

преди 11 години

Народа иска РЕФЕРЕНДУМ ЗА АЕЦ БЕЛЕНЕ,а не някакви недоказани експерти и министри на който не се знае дали са им истински дипломите да взимат решения вместо него!!!

6

ИСТИНАТА

преди 11 години

Трябвало не трябвало да се отказват....отказахме се ве4е! Късно е моме за китка дето има една приказка! Като щяха да я строят - защо ще я строят....сега като се отказахме - защо сме се били отказали? Хубаво е да я има....спор няма в това! Добре би било за БГ и то много да си имаме една нова АЕЦ и да си хар4им наш си ток и да продаваме даже...НО..като няма пари какво правим? Чакаме да дойде някой с пари....Ама те тия с големите при не се навиват току така...те и за това ги имат - щото не дават!