119

някой си от някъде

преди 12 години

Ама за какви мафиоти, кокаинови крале и килъри говори Борисов, та нали точно него нарекоха "мутра облечена в Армани"?

118

Анонимен

преди 12 години

ZASHTO, ZASHTO VIE DETO STE PO NA VATRE VSE SA OPLAKVATE , AMI KAKVO DA KAJIM V PROVINSIITE , I PO TOCHNO SELATA,,,,,,,,VIE SI NEMATE PREDSTAVA KAKAV JIVOT JIVEEM MEZEREN.ZA MLADITE NEMA NIKAKVA RABOTA " GORKITE DOSHLO E VREME TE DA CHAKAT NA PENSIONERITE , A VMESTO DAE OBRATNO....TAKOVA POKOLENIE OTCHAENO NE E IMALO NIKOGA [ GORKITE MLADEJI IMALI SA DA PATET.

117

Анонимен

преди 12 години

Първото правителство, което слуша гласа на народа. Браво!

116

Анонимен

преди 12 години

Интересно, когато на власт беше БСП(ДС) и протестите бяха глас в пустиня, къде бяха тези будни коментиращи които виждам тук? Нямаше ги. Което навежда на мисълта че това не са будни коментиращи, а червени ***, всеки от които се преструва на много хора.

115

pimpalicious

преди 12 години

До 122, Абсолютно съм съгласен. Нали същото се случи и с АЕЦ ''Белене'' и със закона за добива на шистов газ! Това правителство е правителство на услугите, нали и сигурно заради това таксите и глобите за малкия и среден бизнес се качват адски много.

114

набуко

преди 12 години

Толкова ли е голяма България,че да си изсичаме горите? Консенсус тука не трябва да има. Гората е една за всички Българи и тя трябва да остане, иначе нашите деца,ще знаят за нея, само от стихотворението "Хубава си моя горо".

113

супер анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера слънцето ли ги е напекло нашите премиер и вицепремиер? Ами нали мнозинството гласува спорните промени в закона. След това понеже видяха, че това няма да мине пред хората, друга песен запяха. Хйде стига вече с тази игра на доброто и лошото ченге, много е евтин този път цирка! А Плевнелиев е ясно, че е безгласна буква - каквото му кажат, това ще върне за ново обсъждане. И Бойко - пак в качесвото на "СПАСИТЕЛ"! Само се чудя като беше толкова години кмет, след него и даскалицата Фандъкова, защо не успяха да спасят хорицата, които ги изядоха кучетата в София???

112

Сега и в бъдеще

преди 12 години

Ако сега не се вземем в ръце и не наложим виждане, което да обслужва обществения интерес и устойчивото развитие на България, утре ще ни повишат данъците, за да залесяват изсеченото от Цеко Минем и миневаците. С чии пари мислите ще се залесява? С тези на Цеко ли? Цеко ще *** двойната печалба, а бъдещите българи хем няма да имат гори, хем няма да имат доходи, хем ще са с 10-торни данъци.

111

Нати

преди 12 години

От какви мафиоти и мутри се оплаква Борисов, та той е най-мазната мутра и най-големия мафиот!!!

110

Шишо

преди 12 години

Т Живков на какво основание може да влияе на паламента.

109

Radiacionen tip

преди 12 години

"На мутрите да им дадем шанс, това няма да го бъде - и на кокаинови крале и на "октоподи" и на "килъри", и на всякакви, каквито в момента са в ареста, нито на монополи и картели, които се опитаха да ни атакуват чрез страховете на хората". Прав си, ще ти станат конкуренция! Но страховете на хората преминаха в нещо друго- атакуване срещу теб и сродните ти! Горите- ще победим! След това- като резнеш лентата на АЕЦ Белене! И още, и още.... Ох, кеф ми става, само като си го представя!!!

108

Анонимен

преди 12 години

колкото и прикзаки да се приказват сега, нищо не може да скрие факта че една мафиотска организация си поръча закон който ГЕРБ приеха. Това което не знаем колко е платила тази мафиотска организация и на кого. Редовите депутати на ГЕРБ обаче знаят че трябва да гласуват това което генерала им каже. Нито скиорите (които ще плащат здраво), нито държавата (която с този закон дава земята на безценица) печелят нещо. Само мафиотските интереси печелят. Това е дами и господа тъжната истина

107

Стършел

преди 12 години

....това е правилното решение, г-н Борисов!

106

4 4 4

преди 12 години

Не знам дали ли направи впечатление, но на контра протеста срещу закона на горите, нямаше полицаи които да бият и да бутат. Никои не беше арестуван, макар че беше блокиран е 79. Пък оня дето каза че дядо му бил хайдутин и гората била негова и щял да си прави каквото си иска да има да взема. И аз съм имам двама дядовци войводи на чети и при това загинали за да се борят с такива като сега власт имащите, но не съм тръгнал да сека гори и да грабя.

105

pimpalicious

преди 12 години

До 109, Еми, защото това е по-трудното, а в България, ако не знаеш всеки гледа лесния начин. На никой не му се занимава да развие еко-туризъм, просто защото ще отнеме адски много време и средства, а на тях им е в пъти по-лесно да махнат дърветата и да построят лифт..

104

Дънди Крокодила

преди 12 години

Няма "две страни". Има една страна-България. Има едни интереси-тези на българите днес и на бъдещите поколения в България. Няма дилема ски или гора. Има само едно решение, което Австралия например е приела. Тя не е разглеждала "дилема" крокодилски чанти и обувки или живи крокодили. Решението е - живи крокодили, а не крокодилски обувки. Както решението тук е жива гора, а не скиори, убиващи гората. Няма никаква дилема!!! В гората може да се развива екотуризъм, от който да печели цялото общество.

103

Винету

преди 12 години

Брате, не разбрали, че дори при другаря Т.Живков нямаше пълен консенсус. Дори тогавашното 99.89% не е пълен консенсус. Ела в племето, разпитай, и най-тъпия индианец, сиреч който не е чел моята биография, ще ти каже, че такова нещо като пълен консенсус няма. При канибалите, например, всички са съгласни да изядът попаднал в плен славен мин.пред., но този, който се върти на шиша все пак е против. Пълен консенсус е нямало дори Хитлер, Сталин, Калигула, Нерон, Цар Борис I Кръстител.

102

БРАВО

преди 12 години

Браво Бойко БРаво народа е с теб !!!

101

ЗОРО

преди 12 години

Вие ДРУГАРИ ходете на Бузлуджа ....там писти няма!

100

КОЙ

преди 12 години

КОЙ МОЖЕ ДА СПИРА ЗАКОНИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ТОЙ ЛИ ПРОСТАТА МУТРА, АКО Е ТАКА ЗНАЧИ НИЕ ЖИВЕЕМ В МУТРИСТАН-НОВОТО ИМЕ НА БЪЛГАРИЯ. КОЙ СИ ТИ БЕ *** МАРКУЧО ДЪРЖАЧ, КОЙ ТИ ДАВА ПРАВО ДА ГОВОРИШ ТАКИВОА ГЛУПОСТИ. БЪЛГАРИЯ Е ПАРЛАМЕНТАРНА РЕПУБЛИКА И АКО ТОВО НЕ СИ ГО РАЗБРАЛ С ПРАЗНАТА СИ ТИКВА МНОГО Е ЖАЛКО. КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА РАЗБЕРЕШ , ЧЕ ТИ НЕ УПРАВЛЯВАШ БАНДАТА ИПОН, А СИ УЖ НАЧЕЛО НА ПОЛИТИЧЕСКА ПАРТИЯ НАРЕЧЕНА ГРОБ. НЯМА ЛИ ТОЯ ЧОВЕК МАЛКО ЗАДРЪЖКИ -СТИГА НИ Е ЗАСРАМВАЛ ПРЕД СВЕТА С ПРОСТАЩИНА