147

Анонимен

преди 12 години

Бат Бойко не му харесва че хората протестират а? защото това не говори добре за управлението му и законите които силово налагат търтеите в народното събрание..но това е положението Бойко..хората имат право да ви напътстват когато не сте на прав път,,а вие си отваряйте ушите

146

Анонимен

преди 12 години

М@#$#@$% ДНЕС.БГ, НИЕ НЕ СМЕ ЕКОЛОЗИ, А ГРАЖДАНИ НА БЪЛГАРИЯ И ИМАМЕ ПРАВО НА ГЛАС И ПРИРОДА! ПИСНА НИ ПО ТОЗИ НАЧИН ДА УМАЛОВАЖАВАТЕ КАУЗАТА И ПРОБЛЕМА КАТО ЦЯЛО!

145

Poema

преди 12 години

Боко Тиквата нагло ни гази родната полиция нежно го пази, заедно крадат с *** и Пашата и във мизерия тъне страната !!! Боко Тиквата е страшен лицемер, "мръсни комунисти" на Съселовите и Гоцевите вика, а той самият е отроче на същата тази комунистическо-номенклатурна престъпна клика !!! За Тиквата гласуват само *** те крадат по селата и Шестака ги жали, държавата е станала мафиотско-*** гето а Боко Тиквата със Златев на Обзор преяждат с кюфтета . Боко контролира всякакви контрабадни канали стоки от Азия, наркотици, алкохол и цигари, пие уиски, пуши пури и го боли шнура, а парите ги пере банкерката Цура ! Боко Тиквата краде и деребейства, обрекъл е на глад хиляди български семейства, Тиквата дребния и средния бизнес иска да изчисти, Боко е на хранилка при всички монополисти !!! Тиквата прави всички хора на будали залъгва баламите овце с некви магистрали, но някой ден ще се събуди народа и Боко Тиквата ще гние в ЗАТВОРА.

144

chicago

преди 12 години

Интересен е поводът за протеста.Явно има основание.Хайде да разсъждаваме:Официално обявена над 50% младежка безработица,официално обявена безработица 12% а неофициално над 20%ниски доходи,нарастваща битова престъпност,ограбени пенсионни и здравно-осигорителни фондове,източен фискален резерв,лошо медицинско обслужване,загиване на образователната система.Протести йок.Явно протестите са тематични ,екологично чисти,дали обаче са политическо чисти.

143

Анонимен

преди 12 години

Naglost GERBESKAA.Ostanalite derzaite,

142

роб

преди 12 години

братя роби, тоталитарната власт не е отминала, а дори е в по- пълен възход сега. Все пак не забравяйте, че наш вожд сега е ученика на Тодор Живков!

141

mm

преди 12 години

Абе пак се радвайте, че изобщо правителството показва толерантност към незаконните ви протести. В нормалните държави щяха да ви разпръснат с вода и гранати със сълзотворен газ....може би просто в случая на полицаите не им се хабят консумативи за 50 човека :)

140

анализатор

преди 12 години

Погледнете сн. 1 - един татуиран, дрогиран, с бира в ръка, двама полицаи и всички наоколо с фотоапарати и камери. Други протестиращи не се забелязват.

139

роб

преди 12 години

ей Живко, знаем те че си ченге, което пише по форумите за да настройва хората

138

Анонимен

преди 12 години

И това е бъдещето на България!? Като ги гледам тия снимки ми се плаче направо! Айде не се излагайте :D

137

Анонимен

преди 12 години

бойко мутрата смаза всякакъв възможен протест , много тъжно за бъдещето на България !

136

Курцио

преди 12 години

Абе, некой да ми каже откаде ше минава гейпарада.

135

Анонимен

преди 12 години

де**а и прошляците смотани! Само бой по тъпите кратуни на тия ***...Не ги жалете така наречената "Зелена мафия". Нещастници!

134

От Елада

преди 12 години

А в Елада и по-точни в Атина съм бил свидетел на голям цирк от страна на протестиращите и местната жандармерия. Протестиращите нападат с маски и щитове и джандарите започват да отстъпват назад. След няколко минути решават да обърнат тактиката участниците в този цирк и снимайки ги камери и телевизии...униформените тръгват в нападение.....Това всичкото е цирк за пред Европа да види уж че положението е критично в Гърция и хората са готови на едва ли не военно положение. Най-големите тарикати!

133

Живко

преди 12 години

Честито на печелившите!!!! Седнахте на асфалта! Да сте ми живи и здрави. Изкривени хора без цел и идея. А след това, защо има безработица при младите?... Ако не ви харесва правителството, ходете учете, станете политици, направете си партия. Стига си търсихте повод да пиете бири и да си изкарвате агресията на полицията. Все правителството ви е виновно - ми махнете го тогаз. Ама жалкото е, че макар да не са най-интелигентните там (в парламента), те изглеждат като каймака на обществото пред вас.

132

роб

преди 12 години

уважаеми другарю Тодор Живков, благодаря ви, че се завърнахте в нашата България! Вие правите такива неща за социализъма и градите магистрали. Щастлив съм, че прерязвате всеки ден нови ленти с българския трикольор. Да, режете знамето на България.... Но най-вече ви благодаря за това, че като отворя хладилника и в тази жега ще ме отвее само студ и мраз

131

Andreshko

преди 12 години

През Тодор Живковото време,като те вкарат в отрезвителя ти вземаха само 10 лева такса,а сега Герб много са огладнели и са вдигнали таксата на 100 лева...

130

Анонимен

преди 12 години

Мутрата прилага стандартните методи на другаря Путин ...........как така ще протестират, пък и ще издигат плакати "Мухобойко"

129

Действителност

преди 12 години

ББ и останалите от хунтата Герб трябва да са много доволни от тоталното промиване на мозъци в страната. Както всяка една диктатура освен армия и полиция те вече са завербували почти всички медии. Повечето от телевизионите канали и вестници услужливо слугуват на режима. Всекидневно бълват всевъзможни необосновани лъжи срещу всеки който е против Герб. Разбира се ниско интелигентната аудитория поглъщат тази помия като шарани и после я повтаря като папагали. Кратките клишета на необразованите герберисти се повтарят във всеки форум:"Бойко е пич""Няма алтернатива""Строим магистрали""Мръсни ***""Червени платени драскачи"Просто цирк с главен клоун Борисов и маса от ръкопляскащи *** палячовци.

128

chicago

преди 12 години

До 249 Лека нощ.