80

Анонимен

преди 11 години

Както разбиха българският футбол , така разбиха и българския волейбол!Честито!Това може да се случи само в България!Интриганти и лицемери!

79

Анонимен

преди 11 години

82 какви доказателства искаш? Кога е имало честна финансова проверка? Нали не очакваш да има някакви пропуски в документите на федерацията? Глобите са за бедните и тези без връзки.Така , че айде малко по-умно.

78

До 92

преди 11 години

Никой не го спира да ходи на изборни събрания,да даде програма,визия.Но той нищо не дава,а иска заради него всички да подадат оставка, а той да оправи волейбола. Ама какво да му оправи,като Волейбола си беше оправен и бяхме 3-ти в Европа, докато не дойде той и затри отбора! Какво повече иска да оправя.Ей това му е наглостта Как ще искаш така оставка на началника си . Ако искаш промяна- яви се на изборно събрание и там гласувай за друг или се кандидатирай да те изберат!

77

Анонимен

преди 11 години

Стойчев е некадърник и не можа да спечели и един медал с България. То с 10 милиона евро бюджет и звезди, всеки некадърник като Стойчев може да спечели купа в Тренто.

76

Анонимен

преди 11 години

84-достатъчно ли си информиран,че никъде го няма това,а?

75

няма значение

преди 11 години

Според мен, голям проблем е, че всеки си гледа личния интерес и не се работи за развитието на волейбола. На всеки спорт в България дори. Не съм експерт, това е моята човешка гледна точка. Благодаря!

74

Анонимен

преди 11 години

Ахаааа, значи радо Стойчев оправи отбора много добре, сега ще оправя Федерацията! Радо Стойчев сега ли разбра за далаверите и защо подписа договор преди,като знаеше за тези неща,знаешеи за 20-те члена в УС? Защо сега мрънка? Защото сега му е угодно,след като се провали с отбора,за да не се говори за слабите му резултати.

73

няма значение

преди 11 години

Твърде се лъжете, драги, прочетете за отбора орландо меджик (orlando magic) от нба (nba) - звездата на отбора си внесе възраженията и заради него разкараха треньора и мениджъра. Ако си звезда и публиката скандира твоето име на всеки мач, можеш да си позволиш възражения относно ръководството ако са основателни. Работата е там, че тук прекалено голяма драма. Но това е България - "дай на хората зрелища", за това сте прави.

72

Е И?

преди 11 години

до 82 АМИ ЕТО ТИ ЕДНА ,ВМЕСТО ДА СИ ВЪРШИШ РАБАОТАТА,ТИ СИ СЕДНАЛ ДА ЗАЩИТАВАШ ЧИНОВНИЧЕСКОТО МЯСТО ВЪВ ФЕДЕРАЦИЯТА.ВЕДНАГА ТИ КАЗВАМ ЕДНА ЯКА ДАЛАВЕРА,НЕПОСИЛНО ВИСОКИТЕ ЛИЦЕНЗИ КОИТО ПЛАЩАТ СЪСТЕЗАТЕЛИТЕ ЗА ДА ИГРАЯТ В ЧУЖБИНА.***.АМИ ТЕ И ЗА ДОГАН,СТАНИШЕВ ,ЦВЕТАНОВ И БОЙКО ПРЕМИНАВАТ ПРЕЗ РАЗЛИЧНИ ПРОВЕРКИ,ОТ КОИТО ИЗЛИЗАТ ЧИСТИ,АМА НАТРУПАХА МИЛИОНИ,НАЛИ?М...КА ВИ ЧИНОВНИЧЕСКА,АМАН ОТ ПЛАТЕНИ *** .

71

Анонимен

преди 11 години

Много лековерно се хванахте на глупостите на Стойчев, но зад неговите думи седи личното му мнение и липсата на резултати от него. А зад Федерацията,която той иска да сваля седят успехи точно преди той да дойде "Да оправя волейбола". Видя се как го оправи. Айде да не го оправя повече,ако обича.

70

до 87

преди 11 години

Това, което описа най-приляга на Лазаров и останалите нагли и долни *** от БВФ!

69

Анонимен

преди 11 години

Един българин - хайдутин, двама българи - чета, трима българи - чета с предател. Сега му беше времето да се измете полит изпълкома докато има зор с олимпиадата защото дори и новия треньор нещо да постигне ще е спорадично поради селската ръководна бригада. Жалко

68

чарли

преди 11 години

Голямата звезда,и без петел ще съмне.Като не иска да играе чао,само той ли играе в държавата.

67

Анонимен

преди 11 години

Да, това никъде го няма- играчите да си избират тренъора,а тренъора да си избира шеф на Федерацията!!!! Това само в България може да се случи и да се подкрепя от фенове даже с подписка. Но трябва повечко мислене преди да се подписваш в подписки,които са абсурдни.

66

Анонимен

преди 11 години

Къде са им далаверите- само някакви думи се хвърлят, без 1 доказателство.Финансовата проверка във Федерацията тече,за далавери няма данни. Ако има,да си носят отговорността. Но сега да залъгваш хората с такива клишета ДАЛАВЕРИ- къде са, дай доказателство,иначе си като обикновен квартален лаладжия в някое квартално кафене. Това са несериозни неща. Обаче сериозните неща,признати от цял свят са успехите на Федерацията за България. Каквито Радо Стойчев няма,а само мрънка като госпожица.

65

българка

преди 11 години

Що за геведзелъци... да подават оставка от националния отбор?! Не би ли трябвало да е чест за всеки да играе и да представлява страната си?! Не му се работело с тоя треньор?!... Що за простотия?!

64

Матей Казийски

преди 11 години

.... Така че освен на Лазаров и на целия управителен съвет искам оставките на шефовете на федерациите по баскетбол,футбол,бадмингтон и конен спорт!! Не ме кефят нещо а и аз съм звезда трябва да се съобразят със мен иначе ще се обидя! Искам оставката и на един служител в една голяма търговска верига за техника че оня ден като си пазарувах със жената ме гледаше лошо и НЕ ме изкефи.. Иначе ще се разсърдя знаете! Искам оставката и на продавачката в кварталния магазин че оня ден ме излъга в грамажа!!

63

fen

преди 11 години

Няма незаменими хора, да си ходят щом така искат. Ще има и по-добри от тях, които ще защитават знамето на България! Всеки спортист трябва да е горд, че има възможността да играе в националния отбор на страната си, но за нашите родни спортисти това не означава явно нищо, а по-скоро си придават важност и се стараят, за да могат да се продават по-скъпо всеки следващ сезон. Срам, Срам....за всички

62

Стойчо Радев

преди 11 години

Какво коментирате този самозабравил се човек Стойчев? Той е толкова нахален и безпардонен, че имам чувството,че не знае къде се намира и на кой иска оставката. На шефа си. Това в някоя западна Федерация или частна фирма ще го уволнят само за наглостта. Има си събрания и избори на ръководство за тая работа. Тия работи не стават с мрънкане по медиите и сърдене като малките деца. Подчертавам думата МАЛЪК /човек/.

61

Е И?

преди 11 години

do 61Виж какво приятелю,гей в българския език не се употребява само в прекия смисъл на думата.това че Стойчев има жена и деца,не му пречи да се държи като обикновен съединител,нали?Наследи отбор от Пранди в отлично състояние,с добър колектив,със сравнително добри резултати,а оставя на наследника си скапана команда,нещо подобно на немците край Сталинград.Жалко че Матей участва в тоя фарс,защото като не играе,наказва всички нас,които всъщност ги подкепяме във битката му с федерацията.На Лазаров му дреме на шушулката дали ще играе Казийски или не,далаверата си върви.