119

122

преди 12 години

Защо ли?АКО БЕШЕ МАЛКО ПО-УМЕН НЯМАШЕ ДА ПИТАШ?Защото първо българската марка не е популярна и защото нямат тези финансови възможности като Адидас,Найки,Асикс и тн.

118

123

преди 12 години

Няма какво да си молиш, а подобри хигиената си! И ти си като Стойчев! Миришеш отдалече!

117

Krakra do 121

преди 12 години

На баба ти хурката, е този за който питаш!

116

Dqdo_Mraz

преди 12 години

3-ти, 6-ти :) Вие тоя спорт верно на математика го обърнахте. Явно толкова се интересувате от спорт.

115

116

преди 12 години

Моля,моля!В Никакъв случай не ми приписвай първенството си,защото още с първите букви ,които чатна замириса поне за сто човека!

114

Анонимен

преди 12 години

Като ще е за екипировка защо Радо Стойчев не избере една популярна българска марка ?

113

Анонимен

преди 12 години

А кой е този Стойчев!?

112

КНК

преди 12 години

Чета "великите"мисли и се чудя толково ли е луд този народ.Да вярва на 20-30 души чиновници дето са чували за волейбол само от далаверите си и прането на пари.СПОМНЕТЕ СИ :така направи и Славков с футбола!!!Разгони отбора и треньорите за да не му пречат да прави далавери с парите на федерацията и приходите от мачовете на нац.отбор,ПОДКРЕПЕН ОТ МУТРИТЕ.РЕЗУЛТАТА : виждате го всички.От 15 години берем срам по стадионите.СЕГА "ВЕЛИКИЯ" ЛАЗАРОВ,ЩЕ ОБЯСНЯВА КОЙ Е СВЕТОВНИЯ ШАМПИОН РАДО СТОЙЧЕВ???

111

Анонимен

преди 12 години

Не искам Данчо Лазаров да оглавява БФВ ! Но и не искам този за треньор !!!

110

PD

преди 12 години

Желая да споделя с вас една модерна българска болест. Нарича се МАЛОУМИЕ (идва от малко акъл,ум). Симптомите и се изразяват в невъзможност за аналитична оценка на реални измерими неща. При липса на аналитичност, изводите се правят на база заместване и подобие.Малоумие е да се твърди, че Стойчев е успял треньор с Българския национален отбор.Малоумие е да се твърди, че спрямо всички 20 в УС, Стойчев е единствения който милее за Българския волейбол.Малоумноста е болест предавана чрез медийте.

109

Анонимен

преди 12 години

Марто Стоев е треньора - треньор с успехи за България.

108

111

преди 12 години

Значи посерковците вече сме двама, но ти си свършил работата сега, защото много размириса!

107

BG Volleyball

преди 12 години

Защо всички говорят за националния отбор по волейбол! Има и клубен волейбол в България? По 150-200 човека ако се съберат на мач е цяло чудо, как така толкова много хора сега скачат, а дори не знаят къде са залите на тези отбори!!!

106

до 103 - Фен 6

преди 12 години

"Който и да е треньора..." Ами то по-добре без треньор - виж колко кинти ще спестят БФВ тогава! :D

105

:)

преди 12 години

Пред фактите и подписката във Фейсбук мълчи. То е хубаво да се подписваш,ама трябва да си ползваш акъла и да си запознат за какво се разписваш,за да не ти се подиграват после като ти блъскат фактите в челото.

104

Анонимен

преди 12 години

Стойчев е изключително успял треньор - факт. Националният отбор обаче не играе особено добре по негово ръководство - факт.Обаче че хората във федерацията са за смята, не може да се отрече. Не може при всяка загуба да се сменя треньора. Отборът играеше супер добре при Пранди - защо трябваше да го сменят, само защото сме допуснали загуба ли? Ами Стойчев защо трябваше да го сменят - защото сме паднали от Германия? Та това е пълно безумие - да уволняваш треньор без да има кой да го замести, и то точно преди важните квалификации за Олимпиадата.

103

ЗА 108

преди 12 години

А твоят е ***!КАТО ЧЕТА КАКВИ ГЛУПОСТИ ПИШЕШ,В НИКАКЪВ СЛУЧАЙ НЯМАШ НЕЩО ОБЩО С ВОЛЕЙБОЛА!Важното е да посираш форума!

102

Факти

преди 12 години

Мартин Стоев ----3 място СП 2006, 3 място Св.Купа 2007Силвано Пранди--- 3 място ЕП 2009Радостин Стойчев --- няма медали, а само претенции и интриги и друг му е виновен!!!!!!

101

Анонимен

преди 12 години

Спорът стана междуличностен заради голямото его,но затова пък липсата на резултати с отбора на Радо Стойчев! Преди него отборът при същата Федерация и при същия Данчо Лазаров имаше успехи!

100

104

преди 12 години

А в България прякора вече му е "Путьот."