148

Анонимен

преди 12 години

а Светльо не трябва да се позволява да регистрира партия, за да не се подвеждат хората по него. Той няма потенциала да управлява и да води страната ни по пътя на прехода и реформите.-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Абе щом една мутра можа да стане премиер и да ос.ре де щото можеше аз мисля че и магаре да направи партия няма да е по-лошо

147

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

И аз искам ГЕРБ да имат алтернатива, но нямат...

146

Simo

преди 12 години

До 200/уестия-че има ли още живи от ДС днес, нещо несериозно е май. Или ако има се разхождат с бастуните по парка.

145

уестия

преди 12 години

до Chikoправителството на Герб ще се запомни и с това, че успя да завърши тракия, за която царчето, доганчето и русначето не можаха 8 години да намерят начин да вземат комисионните

144

БСП

преди 12 години

Най-сигурната прогноза е, че това е последното комунистическо милиционерско управление на разсипията и разрухата. Тези, които са крепяли живковизма и милиционерщината му по пътя към комунизъма-идиотизъма, няма как днес да бъдат демократи. Смешно е

143

гербист

преди 12 години

На Светльо не трябва да се позволява да регистрира партия, за да не се подвеждат хората по него. Той няма потенциала да управлява и да води страната ни по пътя на прехода и реформите.

142

уестия

преди 12 години

само да ви светна, ако не знаете:- доган е изкаран от затвора от ДС с идеята да олицетвори турското малцинство в БГ, тъй като се поражда заплахата от разделяне на територията с подкрепата на Турция след преврата през 89-та. Проектът се осъществява, но в един момент ДС / които са живи и днес, под друга форма, наречена "масони" в БГ/ губи контрол върху доган и почва да търси други пионки - царчето, Борисов, Кунева и т.н.Това, което ни се предлага е едно и също с различни бюлетини

141

азз

преди 12 години

баси дилемата!за кого да гласувам?!?все престъпници!ако не гласувам,пак ще ми вземат гласа!светлоь витков,направи партия!ще гласувам за теб!

140

Chiko

преди 12 години

Комунистическото управление на герп ще се запомни с това, че е единственото, което не увеличи дори със стотинка заплати и пенсии, единственото, което не даде и лев към коледни пенсии, това което съсипа здравеопазване, не прие нито един реален закон срещу бандитизма. Само с плюене по предшествениците за оправдание на некадърното си управление хазна не се пълни.

139

Sobieski

преди 12 години

Това проучване е толкова лъжливо, че си нямате на представа как ще ви изиграят. За Европарите ББ има общо 4 и половина години от 7 да ги договори всичките. В Румъния правителствата непрекъснато се сменят, заради тия пари и ЕС ги хока, Вярно, че останалите неща правят малко, обаче кажете какво правеха БСП и ДПС? Нищо, нали! НДСВ поне ни вкара в ЕС. Кунева!!! Коя е тая? Какво е направила за България, докато беше в европарламента, аз не съм чул! Мислете преди да гласувате дори и за ГЕРБ!

138

гербист-патриот

преди 12 години

Нека всички да бъдем патриоти и да подкрепим ГЕРБ, който да ни води по пътя на прехода и рефомите. Всички заем, че не е приятно да се правят реформи, но това е пътя по който трябва да минем. Нека ГЕРБ да ни води и да бъдем горди патриоти.Българи-Юнаци!!!Българи-Юнаци!!!Българи-Юнаци!!!Българи-Юнаци!!!Българи-Юнаци!!!Българи-Юнаци!!!Българи-Юнаци!!!Българи-Юнаци!!!Българи-Юнаци!!!Българи-Юнаци!!!Българи-Юнаци!!!Българи-Юнаци!!!Българи-Юнаци!!!Българи-Юнаци!!!Българи-Юнаци!!!

137

уестия

преди 12 години

ДО 189Представи си двата сценария:1. ГЕРБ - със сигурност през 2рия мандат ще крадат повече, окопитиха се2. БСП и ДПС - повече от ясно е, че ще крадат за последно, защото след тях винаги идват другите.Какъв избор да направиш, след като и двата са лоши ?!?

136

Анонимен

преди 12 години

недейте да лъжите хората господа от измислени агенции и организацийки..кой ви плаща да манипулирате общественото мнение? никой не може да каже кой ще спечели..и най малко пък с колко процента..така че стига гадаене и гледане на" боб"

135

Ben

преди 12 години

ДПС е единствената алтернатива срещу комунизма във всичките му форми. Предимството на Доган е, че никога не е бил комунист и милиционер.

134

социалист

преди 12 години

Истината е, че най-нисък стандарт през последните 22 г сме имали при гербавите комунисти. За разлика от социалистите, които през мандата си вдигнаха заплати и пенсии 4 пъти/500-700 лв таван-факт/ тия *** не само че и стотинка не дадоха, но съсипаха и това, което остана от тях.

133

уестия съкр. от Ху..

преди 12 години

Най-важното другарки и другари, дами и господа, или както искате се наричайте, най-важното е ДПС да е вън от властта, и то особено в коалиция с БСП, тъй като на станишката му харесва догановия от зад и му кляка винаги само и само да е премиер. Това е нещото, от което трябва да се отървем, Борисов е по-малката беда за народа ни !!!

132

до пост 170

преди 12 години

ГЕРБ поне строи магистрали и др. неща. БСП даде на пенсионерите по няколко десетки лева и окраде няколко стотици милиони в евро - заменките, дървената мафия на ДПС и т. н. Ако бяха вкарвали парите в инфраструктурни проекти сега щяхме да сме много по-добре. Но къде ти - там далавера няма. Друго си е да пуснеш няколко трохички на хорицата и да обереш келепира от стотици милиони парички.

131

Атака

преди 12 години

Най лошото е, че през последните 20 години най-сигурни са ДПС! А хората го смятат за нормално и вече са забравили за атентатите на гара Бунево, гара Пловдив и др.

130

До 174

преди 12 години

Наследството беше богато, но вие алчните гербери го оглозгахте до кокала. Сега теглите заеми че още не ви стига.

129

Цвет до 146

преди 12 години

Еййййй,мъдрецо.Ти така ли разбираш свободата,да имаш хляб и да можеш да дрънкаш свободно.Ами ти си бил много жалък.Свободен си тогава,когато имаш добри доходи,когато джобът ти е пълен,тогава можеш да отидеш навсякъде,свободен си като птица.Сега можеш да си купиш хляб и дрънкаш свободно,но си крепостник,никъде не можеш да отидеш или евентуално,ако си успял да спестиш някое левче за почивка в чужбина,ще отидеш,но и ще си биеш г..а да не ака,ти на това ли се кефиш,така ли отъждествяваш свободата?