84

Анонимен

преди 12 години

Павлов защо не си признае направо за всички грехове и да си влиза на топло по живо по здраво? :) Че като гледам как са подхванали има доста да го точат то едно ли беше. Двамата с Донев отдавна са комбина в съмнителни сделки и игрички. Интересно сега какво ще каже Пъпката след като стана ясно, че записа е доказан вече, че е автентичен?? Сигурно пак ще се се изкаже с ирония, че е смехотворно ама сам не осъзнава, че така в кръга на шегата нещата му отиват все повече на цирк...:)

83

ДЖАБА

преди 12 години

1000000 лв !!!!??? за един вмерисан *** ха- ха- ха това не е за вярване!!! Аз съм ощетен от бившия ми работодател с 6000 лв дължими заплати и нито една съдебна инстанция не може да задължи оважаемия Виктор Демянюк да ми върне парите, защото няма закон в нито един кодекс който да гарантира на работниците човешкото право да си получи на 100% изработените си заплати. Предоставям ви възможноста да определите дали България е правова държава член на ЕС......!?

82

Засада

преди 12 години

Много ми е интересно какви доказателства има прокуратурата, защото Донев е един от най-богатите българи. Става дума за пране на милиони, та да не кажа и милиарди левове, които трябва да бъдат разкрити. Най-големите престъпления на Донев са свързани именно със Софарма.

81

gundi

преди 12 години

Капиталите с неясен произход на Огнян Донев и Любомир Павлов трябва да излезнат наяве и да се разбере за какво точно пране на пари става въпрос, в случай, че се докаже. За да види цяла България какви са шефа на Софарма и същевременно председател на КРИБ, както и Любомир Павлов като шеф на съюза на издателите.

80

Umnio

преди 12 години

Много непочтено е за едни пледиращи за почтеност бизнесмени да охулят пред Европа конкуренцията си и в същото време да скрият собствените си престъпни далаверки. През годините тези почтени бизнесмени издигнаха пирамидите си, провъзгласиха се за фараони, но направиха едно много съществена грешка - твърде много повярваха в илюзията, че те са над всичко и всички.

79

до 91

преди 12 години

Не са се замогнали бързо, освен според теб 22 години да са бързо.А иначе Любо пъпката е на Дилянчето Грозданова мъж. А тя пък е внучка на Паун Грозданов, по-старите софиянци помнят тази улица.Дядо и може да е бил свестен човек, но внучката добре осребри чрез името му себе си.

78

Анонимен

преди 12 години

Впрочем, Павлов с тази си ОГРОМНА алчност за пари и за власт най-вероятно е НАЛУДНИЧАВ тип. Навремето е бил психиатър, но явно самият той е за психиатър, за свещеник - изповедник, и за правосъдието

77

bezpartien

преди 12 години

Наистина доста бързо се замогнаха тези двамата и това наистина бие на очи! А и това монополно положение на Донев биеше на очи и нямаше как да не бъде забелязано от прокуратурата! А какво да кажем за придобиването на Общинска банка от страна на Павлов? Добре, че беше помощта от страна на Софиянски, която получи тогава!

76

Анонимен

преди 12 години

Цените на лекарствата, излизайки от производителя се товарят по ЗАКОН с 30% надценка от дистрибутора и 30% от фармацевта. Само от производителят до нас са 60%. И това се знае много добре от отговорните държавни чиновници, какво се правят на ощипани,че били скъпи лекарствата .

75

Ralica

преди 12 години

Ако живеехме в държава, в която законите значат нещо тези двамата отдавна да са получи ефективни присъди от порядъка на 70-тина години, вместо да продължават да се правят на безнаказани, а техни съратници като Ковачки да се разминаха само със смешни условни присъди. Да видим дали съдът и следствието ще поправят грешката си.

74

Anita

преди 12 години

Колкото и да го сучат Донев и Павлов, просто са си виновни и няма отърване. По-добре да спрат с лъжите и оправданията и да се признаят за виновни като мъже. Естествено няма да го направят, защото никога не са били такива.

73

plamen

преди 12 години

Престъпленията срещу хората и държавата на господата са от много години насам. За 10-15 години двамата си направиха такава голяма империя, с интересно обаче с какви капитали. Мен ме е яд за хората, които работят за тях, че сега може да останат на улицата, защото като ги осъдят ще трябва да върнат парите и ще се наложи да продадат труда и часовете.

72

Анонимен

преди 12 години

И двамата са за затвор за присвояване на финанси с недоказано чист произход, въпреки че всеки прекрасно знае от къде са. Дано да ги осъдят, но силно се съмнявам. После ще чакаме 2 действие, Бойко да подгони и ***-аджиите..........?!

71

Анонимен

преди 12 години

Доживяхме да видим и това. Една малка стъпка на Огнян Донев и Л. Павлов към правосъдието и една огромна стъпка за България напред.

70

само в бг

преди 12 години

Търговско дружество ----Съд. система ......"Заедно можем повече"!

69

шоколад

преди 12 години

19. председател на Българските издатели за България ...всичко това носи и пари:) И то много. За купените медии няма какво да говорим всички знаем, що за *** са Труд и 24 часа. Да видим до къде ще доведе всичко това;)

68

шоколад

преди 12 години

Пъпката започна да го затяга здраво около гушата. Не знам къде ще му излезе края, но и на мен ми допада как прокуратурата се сети да изпълнява задълженията си! Огнян Донев и Павлов отдавна бяха за прокуратурата, ама явно много си плащаха за да не се повдигне обвинение срещу тях. Нормално, след като свалиха сума ти пари навремето от Общинска банка, след като Донев е надул цените на лекарствата в България и гърби народа и болниците, след като Павлов по някакъв супер странен начин стана

67

Анонимен

преди 12 години

Ей, този Павлов е гнусен психопат - грабител и алчен интригант. Издънка е на комунисти, а всъщност точно за такива като него си отговарят наказания от типа на трудови лагери - да работи там години наред, но да не го пребиват и убиват, все пак, както е било навремето.

66

неудобен въпрос?

преди 12 години

Кога ще се разболеят.....?

65

татяна

преди 12 години

Когато олигарси които са се самозабравили и са си помислили за недосегаеми като Огнян Донев и Любомир Павлов,започнат да влизат в затвора,значи сме започнали заприличваме на нормална държава.