249

Анонимен

преди 12 години

Глупости. Имам заведение. Всичко си е същото. Тоя май се бори за някакви компенсации.

248

h

преди 12 години

kato falirash zashto ne si na ulicata be bai ganio strahliv

247

до 268

преди 12 години

Точно за това става въпрос. Кой пуши и кой не. Все едно аз да пускам отрова в чашата на седящите до мен. И ако ме видят да кажа "Ами има си свобода! Каквото си искам това ще правя,амаха!"

246

do 111

преди 12 години

Току що се върнах от обяд, не само че имаше доста хора , но и беше супед проветрено. С кеф си хапнах. А ти щом не можеш да изкараш 30-40 мин без цигара, на всякъде продават сзндвичи, пици и разни такива, можеш да ядеш и да пушиш някъде на вън :)

245

до 270

преди 12 години

И кой ще го направи :))) някой сектант непушач ли, щото не го пускат вътре ?

244

до 268

преди 12 години

Не съм сигурен ,че народа е разделен относно този закон - сигурен съм ,че ако се организира референдум процентите ще са най-малко 75-80 към 20-25

243

111

преди 12 години

Айде непушачите отивайте да обядвате по заведенията, защото хората фалират, а ние и да искаме вече не можем да им помогнем.

242

до 267

преди 12 години

Няма нищо общо с нелоялната конкуренция, това си е напълно законна дейност, никой неможе да забрани свободното сдружаване на хора :))) като фен клубовете :)))и единствено членовете на клуба имат правото на контрол спрямо управителя

241

azzzzzzzzzzzzzzzzzzz

преди 12 години

Пушачите са пълни наркомани и трябва да се лекуват доброволно.Но трябва и да си платят за това.

240

до Адвоката

преди 12 години

Може да се стигне и до палежи и опожаряване на такива едни "клубове" от страна на конкуренцията,коктейли *** и прочее. И ще бъдат прави!

239

до 266

преди 12 години

Не приятел, 1-во ще бъдат обезщетения за безработни около година, чак после ще е преквалификацията :))) а между впрочем приходите на общините и държавата ще спаднат значително..............Нали си спомняш как нашия "топ финансист" през 2009 г. щеше да събира стотици милиони повече от акцизи на цигари да ги дава за здравеопазване :)..............ама на отидоха при контрабандистите

238

Анонимен

преди 12 години

Нестава въпрос кой пуши или не важното е че пак искат да делят народа и да налагат закони които изобщо са безмислени.Утре така ще наложат и други и както винаги стадото ще се кара в сайта

237

до Адвоката

преди 12 години

Не могат да се предлагат храни и напитки!!! Това е нелоялна конкуренция! И аз в такъв случай не мога да попреча на засегнатите собственици на заведения да стигнат дори до тероризъм и поставяне на бомби,недай си боже. Никой няма право да нарушава правилата на пазарната икономика и за това трябва да се бие през ръцете. Това е нелоялна конкуренция,което се наказва много сурово на запад. Не може някой да бъде поставен в привилегировано положение!

236

до 261

преди 12 години

Преквалификация...

235

до 258

преди 12 години

Преквалификация ...

234

174 до Revenge

преди 12 години

Политическите ти пристрастия и агитации не ме интерсуват. Ако ми кажеш коя политическа сила у нас е за пушенето,никога повече няма да гласувам за нея. Що за мракобесие има в България? В кой век живеем боже мой? Отново ли бай *** е най-тъпия и най-простия та не може да вдене това,което в Западна Европа е като 2+2? Никотинът се разпространява в Европа едва след 1492 г. Тогава идва от Америка По нашите земи никога преди това не се е пушило. И нашите велики царе не са пушили.

233

hm

преди 12 години

С този закон дано се вразумят и децата , защото там положението е отчайващо , не знам дали сте виждали какво представлява междучасията пред училищата... а това са и бъдещето на Б-я. Не пожелавам на който и да е родител детето му да пуши от 12-13.

232

Анонимен

преди 12 години

Спрете цигарите ,алкохола,секса и почвайте само да работите за държавата

231

до 258

преди 12 години

а четвърти и пети ще останат без работа ...........

230

???

преди 12 години

Това са пълни простотии! Изведнъж всички пушачи ще спрат да ходят по ресторанти и барове. Хайде де! Покрай мен е пълно с пушачи и всички подкрепят забраната за пушене в закрити заведения (дори повече от непушачите което е малко странно). Който не може да изтърпи толкова и не желае да излиза навън, да пуши електронни цигари.