181

Pirin

преди 11 години

Всички в Бъгария ги е страх от собствените си Македонци. Над 70% от хората от Дупница до Благоевград, Разлог, Банско, Гоце Делчев и Петрич и Сандански са Македонци. Само дето не давате да се напишем така на пописа. Български Македонци и Македонски Българи това е едно исто. Ние искаме да се делим, ние искаме с нашите братя от Македония да се обединим да си живеем заедно. Но, както и да е Българите повече от 200 години негират Македонците. Пра дедо, дедо, баща, син, внук от БЛГ всички Макета :)

180

Иван Бухов

преди 11 години

Тази изкуствена държава би следвало, временно, докато се съедини с майка България, да получи временно название "Вардария", понеже почти цялата й територия е в поречието, във водосбора, на тази велика река, а населението Вардарци. Хората, които живеят там са българи и се отличават само по територия, като Трънчаните, Родопчаните, Струмяните, Добруджанците, тракийците, мизите и т.н. Македония е разцепена на три и несправедливо Великите сили, вместо цялата, са ни дали най малката част от нея!

179

Анонимен

преди 11 години

Препоръчвам на всички да видят клипа със заглавие Докога ще търпим македонското робство?има го във вибокс

178

Анонимен

преди 11 години

....и понеже са аз им казвам за разлика от този ,който ги кани у нас:"ДРАГИ ЕТНИЧКИ И АНТИЧКИ макЕдонци ние НЕ ВЕ САКАМЕ,кой ве сака да ве земе....няма вече луди в България да им се трЕсат гащите за вас!а малцината нормални македонци от БЮРМ да си взимат парцалите и да си идват тук!

177

Мислещ

преди 11 години

Гърците нямат право на името Македония.А на нас не ни трябва да я присъединяваме и така да си вкараме в гащите и албанци фундаменталисти и всякаква шиптърска ***.

176

Handel

преди 11 години

Не е според "Атина", бре некадърни преводачо, а спроед историята. Пак си превел някое политически коректно левичарско издание.

175

Анонимен

преди 11 години

205Нещо ги бъркаш нещата - според договори румъния е трябвало да върне след 100 години северна добруджа на България - а гърция да ни даде излаз на бяло море, а турция да изплати милиарди на България - има ги тия договори и до днес - но нищо от това не се е случило. А относно македония -Македония е област откъсната от България - ей това е истината. Но комунистическите сръбски с терор накараха много хора да се мислят за македонци - какви македонци - от 5-6 век до 19 век никой не споменава никъде за македонци - в 19 век почва да се споменава македония като област от България и видиш ли били древните македонци - а истината е, че голяма част от населените места в македония са правени от Българи и до днес там има хора с Български корени

174

Анонимен

преди 11 години

македонци са се САМОнаричали Българите и куцовласите в цялата географска област Македония,така че македонците отдааавна СА СИ В България,от 1200000 през 19 век половината са прогонени от сърби и гърция в България,от останалата половина ГЛАВНО В СРПСКА ВАРДАРСКА БАНОВИНА всичко можещо и знаещо да чете,пише и мисли е ИЗТРЕБЕНО,сега ТИЕ СЕ макЕдонци от српско-влашко потекло,със сръбски имена,полски фамилни имена,говорещи полусръбски,с претенции че Александър Велики и Яне Сандански са сънародници!!!

173

Не се косете

преди 11 години

до 10 години све пак ще е османски обединени щати

172

Анонимен

преди 11 години

Mc Donalds

171

Gruppensturmfuehrer

преди 11 години

Само едно име им отива -ФИРОМ и нищо друго. Чудя се защо нашите ***-политици са толкова меки по отношение на с промити мозъци наричащи себе си антички македонци....Спрямо такива рецептата е една- бой по канчетата, гаврене до последно и вето до откат....

170

БУЛТРАС

преди 11 години

MAКЕДОНИЯ Е ГЕОГРАФСКО ПОНЯТИЕ.КРАЙ.

169

Великобългария

преди 11 години

Аз предлагам Великобългария - на три морета

168

Точно се чудех

преди 11 години

Точно се чудех какво са си говорили пефа на ЦРУ и РазБойко вчера. Ако иска да остане на власт на РазБойко му трябва конфликт и война. Та кои от комшиите са по слаби от нас? Скоро ще има война саките, за да си подсигури подлогата на ЦРУ нов мандат. Тия хамериканци ще подпалят балканите. На Мутрафона малко му трябва, той пращи от пожарникарски акъл, да драсне клечката. Ако са умни маките ще мълчат, което ме съмнява. Ако не подейства, чакайте следващата по-силна провокация от страна на РазБойко

167

букурещ

преди 11 години

според букурещкия договор(този документ се пази в женева и едно копие има един македонски политик от партията тморо написан е на френски)пише че територията на Македония се разделя между трите ОКУПАЦИОНИ държави сърбия гърция и българия сърбския окупатор върнал взетото остват още останалите два окупатора така че благоевфрад е македонски град под българска окупация както и цела пиринска и егейска Македония така излиза от договора

166

ще,ще

преди 11 години

Баш мъката на макетата ще дойде от албанците. И бог Македон няма да им помогне.

165

KOKO

преди 11 години

Запалиха Африка и ориента,време е на балканите и европа.Има много сиониско оръжие за продан а и земята не може да изхрани 7 милиарди.Пожарния ако не подкрепи путангиз ще страда

164

ЕДИН БЪЛГАРИН

преди 11 години

БОЙКО СТАВА СМЕШЕН. Македонците щели да кажат, че Благоевград е техен. А да не би сега да не го казват?! Те за Луната казват, че е ЗЕМЯ МАКЕДОНСКА, че за някакви си мижави Благоевград, Банско, Гоце Делчев и пр. няма да кажат.

163

Анонимен

преди 11 години

Да се присъединят към нас мирно и кротко, да коленичат и признаят на всеослушание, че са си българи и живеят в България. А не само когато искаха българско гражданство за да ходят из Европата! То не бяха молби, не бяха сълзи и уверения как баба им казвала , че са чисти българи. И веднага след като получаваха бълг.гражданство, отново се превръщаха в неблагодарници.

162

Анонимен

преди 11 години

До 195 - Не се прави на македонец, разпознахме те, че си от платените да правят дразги във форумите