455

Аз

преди 12 години

Русофили* да се чете в предния ми пост.

454

Az

преди 12 години

Брей , бях забравил колко заблудени русофоби има в БГ. Не трябва така на автопилот, използвайте си главите малко. Русия е регионална сила и толкова. Ако има някой, който след известно време да заеме мястото на Сащ, това са китайците. А тези които искат да са свободни и независими, да емигрират в Русия и тогава да видят що е това свобода и независимост.

453

Анонимен

преди 12 години

Моля,Ви, начетени и знаещи момчета, не дискутирайте с полуграмотни инфантили!От тази простотия не зная какво й се пише на България!Особено 459 и "киркорчо". Не питай за лудото-то само се обажда.

452

Киркорчо

преди 12 години

Русия от петък 1.06.2012г. започнала фалиране. Нефт е по евтина и рубла веднага пада всеки ден. Само война ще спаси Русия. Путин казал, че мисли за да натисне червено копчето. И сутринта руснаците се собудят, а Америка нама!!! И *** по телевизия вика, че няма повече врагове, от днес руснаците и техните братушки от Северна Корея започват нов живот в щастие и богатство. Честито !!

451

Анонимен

преди 12 години

До края на мандата на Путин през 2018 г, се очаква да останат 5 държави на северо-американският континент(Китай и Япония на запад, Мексико на юг, Русия и Германия на изток)

450

Анонимен

преди 12 години

Горбачов,ти ли(мастийо долна),в учебниците след години ще се пише за теб, как предаде ценносната система.Сега рекламираш тащи(бельо)и закуски(кифли) в Америка,стана за подигравка.

449

Анонимен

преди 12 години

Сащ - страна заселена от всякаква *** , Първите изселени там са били затворници и пр***итутки от Европа !!! Американците не са нация , а сбирщина от цял свят !!!! Негросите и латиносите са вече повече от белите / добре че емигрират от такива държави като нашата та да има бели / , има щати в които бели вече не живеят !!! Първия черен президент на щатите защитава гей браковете , е докъде ще стигнат уса , ако не купуват мозъци ????

448

агент на КГБ

преди 12 години

Поначало руската военна машина има скрити, тайни оръжия с фантастични възможности. САЩ и лумпенизираната и демокрация не са в състояние да имат подобни тайни. Целият потенциал на САЩ се базира на заграбените технологии от Хитлер, докато руските скрити козове никой не ги знае! Дори Путин! Това са методите на КГБ, "нулевия резултат" от ядрения баланс вече е архаизъм! Целият икономически потенциал обслужва военната машина!

447

Единна Русия

преди 12 години

Слава на Путин !!!

446

Горбачов

преди 12 години

Сега вече няма две сили. Силата е само една-Америка. Тя ще управлява еднолично света. А Русия е пред пълен разпад. Прощавайте българи! Вече сте в НАТО и с вас сме най-големи врагове. Обаче и приятели да бяхме, вече с нищо не можем да ви помогнем,ако ви нападне някой. Потъваме и Русия вече няма да я има. Спасявайте се сами балгаръй. Каквото можахме,направихме за вас. Не ни забравяйте! Сбогом!

445

do 495

преди 12 години

Просто не мога да повярвам, че го написа това :) Нима мислиш, че си затапил някой с тази оглавяваща класациите глупост. Ужас, това невежеството е по-страшно от всяка болест, разпространява се със страшна сила.

444

Путин

преди 12 години

Един Топол-М в Манхатън и САЩ се разпада моментално. Тия балерини не са видяли война на тяхна територия, тъмно им е под шапката какъв ужас ги очаква при сблъсък с Русия. От един ядрен сблъсък 95 % от американците ще полудеят и ще се мятат неистово в океаните. Останалите 5 % ще се самоубият от ужас и напрежение! 20000 ядрени и неутронни бомби ще ги опържат живи и завинаги...Ха-ха-ха!

443

Анонимен

преди 12 години

Няма добри и лоши. И двете държави са сили, и двете си гонят интересите и ще продължават да дават всичко за да ги постигнат. Лошото в случая е, че такива страни като нас където не могат да се съвземат и да си стъпят здраво на краката, ще се налага да духат супата във всеки удобен за въпросните САЩ и Русия моменти (най-вече за Русия, защото сме по-близо до тях и сме им под ръка).

442

руски тюлен

преди 12 години

Русия разполага с безкомпромисна армия, смел и несломим народ, мощни оръжия и необятна територия. Никой не може да я победи, а който застане насреща и, се превръща в пепел и перушина...Смазахме Наполеон, после Хитлер, сега е ред на Чичо Сам...А след него няма да е интересно вече, няма да имаме врагове!

441

1943 година

преди 12 години

Американците са хуманни. Само 2000 софиянци са избили при авиационните бомбардировки над софия в 1942-1944 г. А можеха като в Япония да убият 200 000 души. Разрушиха центъра на софия,но само на софия. Над другите градове почти нямаше бомби.

440

Анонимен

преди 12 години

493Да де ... *** (а.к.а. индийците) ще участват с акъл, руснаците с мангизи :))) Докъде изпаднаха 'братушките'- *** да им раздават акъл.

439

Жоро

преди 12 години

Дано не съм прав но рано или късно света ще разбере що за зло са САЩ,и тогава друга песен ще запеят някой,трябва да разберете едно САЩ мразят свободните,независими те,силните а при Путин Русия става все по силна и независима,и ни а трябва само да се радваме за това като православни братя.

438

до 491

преди 12 години

Абе човече, т ли си чел???? Най новия съвместен проект между Русия и Индия е модификация на Т- 50 с 40% индийско към 60% процента Руско участие, Индийците са въоражени изцяло с Руска техника защото превъсхожда в пъти всяка останала. Наистина трябва да се чете, моля те направи го

437

Анонимен

преди 12 години

На срещата в Кремъл Обама дошъл при Путин и тъкмо да каже нещо, но Путин го изпреварил:- Г-н Обама! Спрете противоракетния щит, защото той е насочен срещу нас и ще ни принудите да сглобим отново ядрените ракети и да ги изстреляме по вас, докато щита не е проработил!Обама въобще не обърнал внимание на казаното от Путин и на свой ред казал:- Г-н Путин, изберете си на кой от двата поста ще поставите гей в Русия - на президентския или на министър - председателския.

436

Анонимен

преди 12 години

Ехо, забравихте Китай. Китай е новият хегемон, който между 20 и 50 г. ще е отвял далеко назад и Русия и САЩ в икономически и военен аспект. Именно това ги плаши американците, защото ФЕД е частен при тях и не могат 20 г. да карат със заеми по 2 трилиона долара - накрая целия свят ще се събере и ще ги пребие с камъни за толко многото напечатани пари. САЩ отдавна не може да осигури обезпечение на собствените си пари и по принципа, който въведе с премахването на покритието на валутата си със злато.