115

Ариф

преди 11 години

Помнители Х-фактор оня цирос Рафи арменеца спечели ,а Богомил беше по-добър.И накрая какво парче направи ...крадено от Енрике. Кадърните рано или късно се признават а връскарите тъпчят на едно място.

114

До Ариф

преди 11 години

Ти си расист! Ако не беше турчин, до сега да са ти изтрили коментара, в който има и нотка на хомосексуализъм (освен расизма). Като не те кефи - не гледай. А каето искаш Метин да спечили - направи си шоу и го назначи за победител.

113

R

преди 11 години

12-годишната Кристина е новият талант на БългарияГолемият фаворит на публиката Метин остана в тройката.Какво да напиша повече-то си е казано МЕТИН Е ФАВОРИТА!!!Странно как се оказа друг победител!!!АМАН ОТ НАГЛАСЕНИ НЕЩА!!!!БТВ ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ ЛЪЖЕТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ВСЕ ПАК НИЕ СМЕ ХОРАТА ОТ КОИТО ЗАВИСИТЕ!!

112

Анонимен

преди 11 години

Много *** има тук,Софи на евровизията,сега искате турски *** за най-голям талант в България,детето беше на светлинни години пред всички браво,ако тя беше на евровизията щяхме да сме номер едно!!!

111

Анонимен

преди 11 години

Метин е уникален ! Желая му успех на световна сцена! Той го заслужава.тук ще получи само подигравки от формата на снощното класиране

110

Ариф до 125

преди 11 години

И аз ги обичам като сестри :) А бе какви са тия арменци в журито.Метин трябваше да спечели.

109

Анонимен

преди 11 години

Аз симпатизирах на Метин! Трябваше Метин да спечели!

108

"Хейтър"?

преди 11 години

Аз по принцип не гледам подобни формати, ама вчера нямаше как, понеже бях на по ракийка с приятели, които го следят. Та и те ми казаха, че въпросната Виктория била много добра. Не съм й слушал предишни изпълнения, но за вчера мога да кажа, че само пълен *** може да подбере песен на Фреди Меркюри за това дете.

107

Анонимен

преди 11 години

Добре де, пак ли певица?!!! Ми да бяха направили Мюзик Айдъл пак...няма смисъл!!!

106

анонимен

преди 11 години

Малката Виктория е по-добра!Мария Драгнева и Метин са по-добри от пискливата Кристина!Нагласено е!

105

ГИНА

преди 11 години

Ох пак ми излезна пъпка.......

104

прасчо

преди 11 години

Това със смс-те,е пълна измекярщина,не мога да разбера,как има още хора дето им се връзват на пинизите.Всичко е направено да падат кинти,а победителя,вероятно е избран отдавна.

103

До Ариф

преди 11 години

Цяла България обича арменците и ги приема като братя. Въпросът ми е, защо теб-подобните никой не ги обича и не ги приема???

102

wqr

преди 11 години

браво

101

popi

преди 11 години

абе дайте да спретнем един фен клуб на тва пиченце Драгнева!!!

100

"Хейтър"?

преди 11 години

#115, онзи от "Кормисош" и горското в Смолян ли?

99

Ариф до ДОЛУ БТВ

преди 11 години

фамилия Халваджиян да си ходят в Армения .....дам да си предават чалъмите бе ***.

98

Анонимен

преди 11 години

Жалко че не гласувах и за това нямам право да негодувам, но имаше къде къде по добри отт нея. Метин , да уникален, но вече е спечелил 1 конкурс а децата с народните танци, Бащата и сина с хармониките (и цигулките също) абе бяха класи на това момиче. Успех на всички

97

Ариф

преди 11 години

Нагласено.За Метин гласува цяла българия и половин Турция.Но в журито имаше арменци ,а те имат зъб на талантливите като Метин.

96

ДОЛУ БТВ

преди 11 години

СПрете да гледате тази програма така наречена БТВ бе хора, вижте какво направиха с Господа на ефира, влезте в сайта на ГОсподарите и гледайте пресконференцията на фамилия Халваджиян, някой да направи група в Фейсбук "Спрете да гледате продажната долна гадна програма БТВ" да направим една свободна потребителска кампания против тази програма ! Метин трябваше да спечели