73

До 77

преди 12 години

Защо мислиш че всеки с мнение различно от твоето е комунист А що се отнася да годините може и да съм по млад от теб Но не ти се сърдя Човек колкото по малко ум има толкова му е по трудно да го скрие.

72

Анонимен

преди 12 години

ВИЖТЕ ЕДНАТА КОРЕЯ И ВИЖТЕ И ДРУГАТА И НАМЕРЕТЕ РАЗЛИКИТЕ!! ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ УРОДЛИВИЯ КОМУНИЗЪМ РАЗДЕЛЯ НАРОДИТЕ...

71

за 82

преди 12 години

Стига говори глупости бе. Какви комунисти какви 5 лева, ти си по-зле от тях.

70

Анонимен

преди 12 години

Почти като Гуантанамо.

69

До 73

преди 12 години

Станишев няма нищо общо с комунистическа партия Неговата партия е капиталистическа партия и е далеч от идеологията на марксизма.

68

180

преди 12 години

Все едно чета за Германия през 30-те

67

До 68

преди 12 години

Прочети кой е Д-р Норман Борлоуг и какво е направил.Виждам че общата ти култура е съпоставима с тази на винарка. Лично на теб си отговори честно ти какво би предпочел детето ти да умре от глад и ли да яде ГМО?

66

sevtus

преди 12 години

71, това твоето е предразсъдъчно мислене! Нямаш факти, но си сигурен, че действителността е страшна. Че дори и вещаеш като демократично врачка какво ще се случи в бъдеще. Първо фактите, после анализ и тогава извод. Другото са насадени медийни стреотипи!

65

ДО 58

преди 12 години

Сега без да има лагер в Ловеч в България има повече избити по улиците А колко са се самоубили от щастливия живот който им донесе американската демокрация През 1990 гд бяхме стигнали 9 милиона толкова бяха и гърците Сега сме 7 милиона а гърците са 11 милиона.

64

ЗАК

преди 12 години

ЕХ ,ЧЕРВЕНИ ХИПОПОТАМИ ! КОЛКОТО ПОВЕЧЕ ЗАТЪВАТЕ В СОБСТВЕНИТЕ ***,ПО-ГОЛЕМИ УСТА ОТВАРЯТЕ ! ДА ВИ Е СЛАДКО!!!!!!!!

63

ДО 69

преди 12 години

ТВОЕТО МНЕНИЕ НЕ Е ВАЖНО.БЕГОМ В *** ОБРАТНО ПРИ СТАНИШЕВ ДЕТО ТЕ Е ПРАТИЛ ТУКА

62

Анонимен

преди 12 години

До 60 шарана си ти , на коя медиа вярваш а , известно ли ти е колко журналисти са загинали включително и от най-големите медии за да бъдеш информиран и бъди спокоен действителността в Сев.Корея е по страшна дори от това , което можеш да си представиш и някой ден света ще разбере за целия ужас ,в който са живяли хората там. На времето баба ми казваше не може тези да са вечни ще дойде и техния ден и дойде , макара че нея я нямаше.

61

sevtus

преди 12 години

до 64, а според мен *** е онзи, който няма възпитанието да се сети, че писането с главни букви е проява на лош вкус в един форум...

60

Патриот

преди 12 години

Северна Корея ли напада суверени държави и дестабилизира демократично избрани правителства и слага на тяхно място свои марионетки?Севрна Корея ли трови света с ГМО помията си ракови вируси и четрейлс?Северно Корейския посланик ли унижава националното ни достойнство и управлява България?Северна Корея л;и требе жени и деца с дрони всеки ден в промишлени количества?Нема нужда да ми отговаряте знам отговорите!

59

Анонимен

преди 12 години

Има една интересна категория лапенца от i-pad / i-pod поколението ... дето по-кораво от *** си не са държали, обаче слагат по една червена тениска и вече - КОМУНИСТИ ! ... Смешни сте, малките ...

58

sevtus

преди 12 години

СНН, не е медия. "Медия" означава посредник - посредник между хора и власт, между общество и държава, между самите хора, посредник между различни идейни платформи и възможност за тяхното аргументирано доказване. СНН е просто пропаганден инструмент в ръцете на една клика. Няма лошо. Аз не ги съдя за това. Всяка власт се стреми да изгради своята идеологическа машина. Аз съм против обаче, СНН да бъде наричана "медия", тъй като тя не отговаря на видовото понятие за такава.

57

Анонимен

преди 12 години

то и без това да си на свобода е по лошо за мнозина ,а то в затворите е пълно с невинни ха ха ха

56

ДО 51

преди 12 години

ЗАЩОТО СА КОМУНИСТИ.А ЩОМ СА КОМУНИСТИ НЯМА НАЧИН ДА НЕ СА *** И ***---НОРМАЛЕН КОМУНИСТ НЯМА.....ТОВА Е ЗАБОЛЯВАНЕ КОЕТО СЕ ЛЕКУВА---КАЗАХ КАК.

55

revlio

преди 12 години

до 48 Комунистти хубаво ревеш за корейците ама имай на предвид че твойте червени кланове са толкова гладни че почнаха да се изяждат сами себе си .На запада му е все едно кой червен вожд управлява да ли се казва бойко-ташунко ,серго-дупедавко ,гоце-крадецо или костов-агентана него му трябва вожд дето да му прокарва политиката и да слушка а аборигените като са толкова смотани да търпят му е все едно КАК СЕ ЧУВСТВАТ

54

Анонимен

преди 12 години

Е да ,осъдените несправедливо в подобен лагер или защото просто някой техен роднина не се е харесал на местната власт са нещо на което всеки човек със малко чувство за справедливост ще се възмути и отрече.Ужасно е невинни да бъдат наказвани защото техни роднини са виновни.Обаче в подобни лагери има и немалко истински престъпници- убийци,мародери,изнасилвачи,разни там изверги и извратени садисти.Ако такъв убие и изнасили родителите или децата ви бихте ли го пратили точно на такова място?