417

Гоуем праз

преди 12 години

"Като президент моите посещения в чужбина ще са от София на запад".Всеки умен човек - политик или бизнесмен, от векове гледа на изток. Там са ресурсите, там са и пазарите. Интересно, какво точно очаква да намери на запад този клоун? Те западняците, каквото им трябваше, си взеха от нас - територията за бази, тока, водата, банките, природните ресурси, пушечно месо, каквото имаше интересно. Каквото им пречеше, за да си продават техните стоки, разрушиха - сеско стопанство, промишленост...

416

666! СУПЕР...

преди 12 години

....ШО Е ПРОСТОТИЯ СЕ Е ГЕРБАВА...!

415

до миче-в

преди 12 години

миче,миче небръсната тикво с ***,такива като теб ГЪТНАХА СОЦА БЕЗ *** ПУШКА ДОРИ И ДОКАРАХА КАПИТАЛИЗМА ЗА СВОИТЕ ДЕЦА И ВНУЦИ,ОТКРАДВАЙКИ ДЕ ЩО НАРОДНА ПАРА ИМАШЕ И СТАНАХА МИЛИОНЕРИ / все по примера на москва,където избуяха най-много милиардери на квадратен метър...за пример: КАСПЕРСКИ В.,сега с 500 милиона долара,завърши ШКОЛАТА НА КГБ и веднага почна прави АНТИВИРУСЕН СОФТУЕР за продан.../

414

666! СУПЕР...

преди 12 години

....БЕ АМЕРИКА Я ЛУПАТ КИТАИЦИТЕ ВЕЧЕ БЕ...!

413

Данка

преди 12 години

ПРОСТО МОМЧЕ,ЗА НИКАКЪВ ЧЕМЕР НЕ СТАВА ПЪК бОКО ГО НАПРАВИ ПРЕЗИДЕНТ.ГОТОВ Е ЗАПРОКУРАТУРАТА И СЪДА ,ДОКАТО Е ТОПЪЛ.

412

Шестолъчка

преди 12 години

Един пич едно време викаше - нема нищо по-гадно от отказал се пушач - не се диша около него! После видехме, че има и по-лошо - отказал се комунист! Най-големите демократи-*** се пръкнаха от бивши партийни и комсомолски секретари. Пресен пример - Роско Плевнелиев.Същото се оказа и за явлението "бивш съюзник"! Няма нищо по-гадно от това България да ти е била съюзник. Рано или късно се превръща в най-големият ти враг, независимо от това колко мръвки е яла от ръката ти. Внимавайте, янки!

411

антикомунист

преди 12 години

промиваните мозъци тук никога няма да зацепят като как така сме много нуждаещи се от руски атомни реактори,след като ЕДНА ЯПОНИЯ СПРЯ 54 СВОИ РЕАКТОРА-ВСИЧКИТЕ СИ АТОМНИ РЕАКТОРИ И ТО В РАМКИТЕ НА 10 МЕСЕЦА САМО... И НЕ УМРЯ НИТО ИКОНИМИЧЕСКИ,НИТО ЕНЕРГИЙНО. но ние,не, ще умрем заедно с тютюна и доматите си, ако нямаме още два атомни реактора,руски,разбира се- за да си пълнят гушите от тях САМО КОМУНИСТИТЕ И ТЕХНИТЕ ВНУЦИ ДОРИ.

410

Кака Миче

преди 12 години

И кво му е на руския газ? Плащахме по 10-тина лева за парно до 1989 г., ама тогава не се репчехме да ги съдиме руснаците за незнам какво там беше решил видният ни политик Стоенчо Ганев! Не им събаряхме войнишките паметници. Макетата като ни бутат и цапат нашите, ни боли, нали? Ама не можем да ги накажем с нищо, а руснаците нас могат, даже още не са започнали. Чакайте да видите!

409

антикомунист

преди 12 години

само *** агент на кремъл може да напише в статията горе,че думите на обама "можело да се възприемат само като ирония". ами злобейте,но това е положението- ще духат супата всички тикви, в които дрънкат кремълски петолъчки! ние, българия, вече сме си на мястото при правилните хора- в НАТО и ЕС, а който сънува пхенян и москва, да хваща влака еднопосочно.

408

До Василев

преди 12 години

И както как точно си я представяш България "енергийно-независима" бре, доценте? Вместо руски АЕЦ - американски кюмурен ТЕЦ ли? Или ток от слънце, вятър и мъгла? Ами ако не духа и не грее?Или вместо руски газ - НА(бул)БУКО? Или ще го внасяме бутилиран от Грузия, даже за цела Европа имало? Колко тира с бутилки да поръчаме за ТЕЦ-овете в София? Аааа, Боцко се сети, че и в Норвегия имало газ, та щял тръба да прави до тука! Колко са *** европейските политици, че не схващат гениалните му прозрения!

407

666! СУПЕР...

преди 12 години

...486...БЕГИ...!...гоу хеф а гут деи фрики...!

406

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ние сме 666! СУПЕР бе мое си пишеме как си искаме и на луната...!

405

666! СУПЕР...

преди 12 години

483 вьи здесь самои тупои индивида смесеном браке...!

404

666! СУПЕР...

преди 12 години

...*** СЕ ПРЕЗИДЕНТО У ПРЕСТИЖНА АМЕРИКА ЗАТОВА МЛЪК...!

403

666! СУПЕР...

преди 12 години

...СОФКА ШО НЕ ПЕЯ У БЕЛИО ДОМ...?

402

666! СУПЕР...

преди 12 години

....АМЕРИКА У ПОТРЕС...!

401

Tihomirova

преди 12 години

Все някой трябва да го държи под око,да върви след него и да замазва...Няма да се научи да бъде самостоятелен :)

400

666! СУПЕР...

преди 12 години

...ПРЕЗИДЕНО Е ШИБАРУКИ ПОМАРУКИ...С ПРЪВОГ ПОЛИУБЦА...АИИЙЙ ПЕВАИ ЦЕЛА ИУГОСЛАВИО...!...НАИШ КОЛКО СУМ МАКЕДОНЯЦ УСПОРЕДНЯК...!

399

rosi

преди 12 години

мики маус мики-мики маус, мики маус мики маус мики-мики маус!!!

398

rusnak

преди 12 години

Г-н Главнокомандващ, първо се оправете със семейните бъкии, пък после, пробвайте, при ритащите се атове... ***.