263

Анонимен

преди 12 години

ПРАЩАЙТЕ ВСИЧКИТЕ ВАШИ КОМЕНТАРИ НА САЙТА НА МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ-ВСЕКИ ДЕН!

262

акушерка

преди 12 години

А защо в коментарите на Държавния департамент не са отбелязани престъпните практики на *** общност и нарушаването на човешките права от самите *** - продаване на деца, продаване на момичета за "булки", педофилия - мъже "се женят" за 12-13 годишни момичета! Как могат да се квалифицират подобни деяния в 21 век! Известно е, че докладът на Държавния департамент е само инструмент за влияние върху по-малките държави и тези, които не водят политика според амер. диктат!

261

Анонимен

преди 12 години

Стига сте манипулирали хората! За какви човешки права става дума? Никой не нарушава правата на *** в България. Проблемът е между две култури - едната живее на гърба на другата и отказва да се интегрира, отказва диалог. Това е липса на толерантност от страна на малцинството към мнозинството.

260

Анонимен

преди 12 години

Липсва коментар по снимката - 15 годишна ромка храни 3-тото си ***!!!!!

259

Анонимен

преди 12 години

Уорлико ни е наклепал за довиждане

258

Томас

преди 12 години

Да, *** са един от най-големия проблем за България със престъпленията си

257

Атака

преди 12 години

Наглостта на САЩ край няма!

256

Атака

преди 12 години

Тия ХААМЕРИКАНЦИ да ги вземат при тях и не само да ни критикуват!

255

кари

преди 12 години

колко са избиратели от *** е защо все на тях носят кебапчета,не мога да се начудя управниците в нашия град как допуснаха да има най-много *** на балканския полуостров,как никой нищо не прави и те само раждат и раждат,не говорят български,врещат като диваци май българите са дискриминирани ,а не тези същества

254

Ани

преди 12 години

Щом трябва да получават помощи си траят, щом няма да плащат данъци си траят, щом ще се настанят или ще построят незаконно си траят, а когато дойде време да плащат,да ходят на училище или да работят са дискриминирани.Само те са забравени от Бога и никой не ги обича,а всички ги мразят.ВИЕ знаете ли *** българин да е хранил,защото аз не.

253

Жорж Ганчев

преди 12 години

Гласувайте за мен и аз ще раша проблема с манговците! Не ме интересуват никакви американски мнения, защитаващи ***! 1200 хил. гласа и нямате ядове!

252

на сапун

преди 12 години

Най-належащият проблем с човешките права на ромите у нас е че имат такива , въпреки че не са хора ! И за зоопарк не стават , .... ще откраднат решетките !

251

НФСБ и ВМРО

преди 12 години

*** са върла напаст в държавата ни! Крадат нескончаемо, увреждат инфраструктурата, формират банди и всяват страх по селата, убиват безнаказано! Изсичат безжалостно природата ни, обират орехи, овощни градини, бастисват всичко що е от метал и го предават за пари. Раждат и се въдят безконтролно, а българите издържат тая ***, дават им яки помощи и са длъжни да не роптаят срещу тях! Докъде ще стигне тая анархия, докога държавнициете ще бягат от решаването на този тежък проблем? Докога?

250

до 262

преди 12 години

" за тази от снимката"Ами да дойде и ***, де, да го похвалим и него - как, например, не се подиграва с булката си /за разлика от българин-висшист/

249

plagiat

преди 12 години

АМЕРИКА е много наивна -гледа повърхностно и от километри на проблема....я да ги питам тях -абе аланкоолу вие защо си избихте индианците...защо ги наблъскахте като овце в резервати...а от *** ви е страх-....само помислете бял мъж сваля негърка в негърски квартал....къде ви е полицията...*** тръгнали рецепти да дават....там сега ако за една длъжност кандидатстват двама ...винаги печели ***...вижте филмите им -лошия винаги е бял ...а началника на полицията .***......елементарни

248

!

преди 12 години

Единственият проблем с *** е, че ги има

247

iw

преди 12 години

1880 0 tt преди 3 часаa sast da si e..t maikata.kato tolkowa mislqt za romite da gi wzemat pri tqh i da si gi darzat za krasota.sast nai napred trqbwa da postawqt waprosa za zawarsilide mladi hora wisisti kak da gi zadarzat nasite yprawnici w bg.

246

valeri

преди 12 години

До 275 - гурбетчия - Аз *** на строеж не съм виждал, и едва ли някой е виждал такова чудо. Недей да пишеш глупости. Няма строител който да наеме ***, още на другият ден ще му изчезне арматурата.

245

анонимус

преди 12 години

това дете е на 12-15г. колко ли деца ще има на 30г. това са бъдещите ни избиратели. те ще избират правителствата на нашата държава.и техните избрани ще ни пишат законите.и тогава... тогава ще живеем по техните закони. в швеция този проблем го решиха още през миналия век като ги кастрираха още на 11годишна възраст. тихо,кротко ,без много шум и тайно с една директива до лекарските организации. и по този начин си оправиха генетичния фонд. и сга имат пари за пенсионерите си и за болните си деца

244

151515165151561

преди 12 години

САЩ СА ТУМОРА НА ТАЗИ ПЛАНЕТА