74

до 82

преди 12 години

Може, щото те търпим бе.зо.браз.ни.ко! Хем да крадеш, хем да ни наричаш и.д.и.о.ти. Ти не си ***! Ти си т.и.н.я.т.а на прехода! Заради такива като теб няма образование, няма промишленост, няма здравеопазване, защото ние сме и.ди.о.т.и, за да си добре ти!

73

копнато

преди 12 години

Ама си ял и пил там ***.Докато ние тука ти крепим територията, с мизерните си заплати и давайки здравето си.А сега ми даваш акъл как е!!!Ние знаем как е,не ни мисли!!!Поредния *** дето ще ме учи как е на запад.Ай мерси 22 години все давате акъл!!

72

Анонимен

преди 12 години

За *** ли мислиш 95% от българите, а? Ами ще ги мислиш, като ги правиш на такива.

71

Анонимен

преди 12 години

Копи-пейстът ни е побългарен.Там има личен персонален здравно- и социално-осигурителен номер(който върви съответно със сметка).Тука всичко е в общия КЮП.Е,кое ни е "пейстнатото"?

70

до 82

преди 12 години

Е, изказа се и се издаде, какво мислиш. Краде, краде от приватизацийки и ти бе добре, а ? *** не крадат. Всеки плаща на тази Земя.

69

do 83

преди 12 години

Затова не ти отговарям. Ти що ми пишеш. Следиш, следиш, както някога. Знаем се.

68

Анонимен

преди 12 години

81На глупав политик му трябват ***.На умен политик му трябват образовани и рационални хора.Умен политик идва от умен народ.Глупав политик идва от *** народ.Едва ли разбирате какво казвам щото сте *** но ......няма значение.

67

Анонимен

преди 12 години

79, много си се объркал от сложно устроеният мозък. Не салагам -, защото е губене на време. следя форума с инатерес. Нека не го превръщаме в беседа с теб.

66

Анонимен

преди 12 години

76 е *** както и 95% от българите!

65

Ф.С.В

преди 12 години

Ххахахахах Че на кой политик му трябва умен народ ? на никой ------Дами и Господа !

64

Анонимен

преди 12 години

Ще го поставим. Ти ли ще ме поставиш, бре!

63

от 76

преди 12 години

Какво си ми заслагал минус, бре. Този народ все някога ще се събуди. Няма да е все така. То някога, когато го потурчваха и то имаше полза да си смени вярата, устоя. Та вие- м.иж.е.т.у.р.к.и такива- ще го направите роб. Никога!

62

Анонимен

преди 12 години

76 е много сложен мозък. Трябва него да псотавим на ръководна длъжност.

61

Анонимен

преди 12 години

Да каже някой, който ама действително се е занимава с наука, да знаете малко са /повечето са плагиати и некадърници с шестици по ленинизъм/. Че на определен етап изследването е фундаментално, а после става приложно. Няма такова г.л.у.п.аво делене. Целта е да изгонят мозъците. Приложни изследвания: бля-бля! И къде са те? Ще шпионират ли и ще крадат ли, както са свикнали.

60

Анонимен

преди 12 години

Ако това дето приватизира икономиката мислеше за държава и за народ, първо щеше да потърси пазари и да запази потенциала на нацията: да развие науката и образованието. Ама не- то реши да експлоатира и да работи цял народ за него. Понеже е некадърно пазари не намери, изгони способните от тук, з ада не го конкурират и здраво експоатира българския народ. Самия факт, че тръгна да дели науката на приложна и фундаментална е показател за това, че ни управляват п.и.ле.ш.ки мозъци.

59

Анонимен

преди 12 години

69А защо да се прибира другаря Иванов??Той е имал трудности тук и ги е решил!А мухльoвци като вас само мрънкат.А ти като ти чета глупостите ми се драйфа.Такива *** като теб населяват тези земи и ЗАРАДИ такива тиквеници е заминал другаря Иванов.Защото е видял че няма как с *** да промени нещата ТУК.

58

Анонимен

преди 12 години

Най-добре си е в родна ***. Нищо не получаваш, ама и не работиш. Мръсно е, хапят те кучета, и се плашиш да не са ти гепили колата. Може и да те набият, ей така, че не си от тяхното село, или че си левскар или цесекар. Може да те наспуват, защото симпатизираш на ГЕРБ или Костов, или БСП. Работиш за 15 лв на ден, и не може да вържеш двата края. Хубаво е в България.

57

Анонимен

преди 12 години

Какво има да се чудят, то е ясно. Имаше една шепа хора, които решиха да приватизират националните богатства и да станат с тях милионери, че и милиардери. Приватизираха богатствата на държавата и решиха да експоатират българския народ, да им носи печалба. Но понеже са некадърни доходите им идват основно от ограбването на народа, а не от развитието на промишлеността и стопанството. Нисък им е интелектът за това. Та така, експоатират ни и ни отпускат колкото за храна. Какво се чудите, толкова.

56

Гацо

преди 12 години

Що бре? Американската система си е супер! Единствено ни липсва малко флот, самолети и печатница за долари, та да скубеме кинтите на цял свят, а кой не слуша, да го съветваме с бомби. Иначе сичко ни е като техното - същите крадливи и лъжливи политици, същите алчни предприемачи. Ама ши стани и тук добре, само требва да дадеме още права на *** и да вкараме съда на пряко подчинение на вътрешния министър...

55

Ф.С.В

преди 12 години

До 69 И ловец съм и рибар съм,,, на закона --хахахахахах --поздравявам те с тази стара песен---а относно твойте размисли --когато си в тинята --колкото повече мърдаш с крака и ръце --толкова повече потъваш надолу