93

_!_

преди 11 години

Ne muzikalen melez si.

92

бесен

преди 11 години

Много по-добре да идеш на концерт на Цеца или някоя друга истинска сръбска звезда, защото пеят,имат хубави песни и смислени текстове, отколкото да гледаш *** на Азис или джуки и силикон, чупене на кълки, никакви гласови умения и пошли текстове на нашите чалга селянки.Като стигнат класата на Цеца и въобще на сръбските певци , може да ида да ги гледам.Само ограничени хора делят музиката на стилове и лепят етикети.Има лоша и хубава музика-факт!

91

Анонимен

преди 11 години

"Със сигурност има основание, още повече, че ние винаги сме ценели повече чуждите артисти в по-голяма степен, отколкото собствените. Жалкото е, че подобен момент никога няма да видим в сръбска зала с български изпълнител, но това е една друга тема."Hajde li4noto mnenie da ne se predstawq w statiqta. Publikata ocenqwa tozi, kojto moje da pee i da prawi show, ne zawisimo dali sa syrbi, bylgari, amerikanci ili afrikanci.

90

до случаен

преди 11 години

" сърби, "македонци", българи -само целите на великите сили ни делят" ???Сърбия, откакто съществува, е имала за цел да заличи всичко българско, независимо от начина. Доста преди появата на всякакви велики сили. Прочети малко история и не говори глупости. С тях никога няма да сме едно! Примерът ти е пресен - виж какво стана с Югославия. Да не би всичките тези войни да бяха защото сърбите са супер? Никой просто не ще да е в една държава с тях, дори черногорците!

89

:)

преди 11 години

До 94 - аз харесвам Цеца, Сантана, Рамщайн, Шаде, Lord of the dance, чалгар ли съм?

88

Анонимен

преди 11 години

Цеца е голяма, има стил, има визия, има глас, пълни концерти. Не съм и голям фен, харесвам някои нейни песни. Не слушам чалга, но ние в моментя нямаме такава звезда, на която хиляди хора да и вдигнат плакат.

87

Случаен

преди 11 години

Не може да се правят такива коментари, че българската публика не цени собствените си изпълнители, това не е вярно! Просто в България няма такъв актуален изпълнител. Когато Щурците и Сигнал и ФСБ са имали концерти са се пълнели стадионите в цялата страна, до преди година и Слави пълнеше стадиони с много повече хора. НО в момента няма такъв изпълнител, с такива песни, с такива силни текстове. Ето затова признаваме и слушаме Цеца, а сърби, "македонци", българи -само целите на великите сили ни делят

86

Уорлик

преди 11 години

Странно племе сте това българите - напълнили сте залата на тази, а на моите пресконференции - никой!

85

Рамбо Кючуков

преди 11 години

Защо изгонихте Чикатило бре, той всеки път ни весели с глупостит и наивността си.

84

Расъл у Расник

преди 11 години

Харесвам Цеца Величкович, Анна Виси, Металика, Пако Де Лусия и Висоцки...Чалгар ли съм ?

83

преди 11 години

*** какво ви пука кой на какво е ходил и кой слуша ЦЕЦА и кой не !!! Много сте зле всеки сам решава как да се забавлява това че не е на вашето мнение не означава че трябва да му натяквате че е в грешка!!!

82

Rumi

преди 11 години

Тази кукавица ще опъне мин.150 бона. Говорете си колкото искате ама жената си го може.

81

Анонимен

преди 11 години

тая ако ми пее в кръчма, разбирам, ама на концерт чак.

80

Анонимен

преди 11 години

НАЦИЯТА ДЕГРАДИРА ЗА СЪЖАЛЕНИЕ !

79

Мадам Идеална

преди 11 години

Бях там. Нито съм и гледала силиконовите цици, нито съм и мерила дължината на баджака. Слушах само гласа й. Два часа и половина ПЕРФЕКТНО пеене. Тъй. От там нататък може да отиде да се гърмите всички ...чалга фенове, *** и оглушали кретеноиди.

78

tat0

преди 11 години

Ако тия 8000 човека вземат да емигрират ,ще е добре за България и зле за останалия свят!

77

Анонимен

преди 11 години

трябва да си луд , да ходиш на концерт на тая.

76

отврат!

преди 11 години

Никакво оправяне няма да има тази държава, докато се пълнят зали на концерти застаряващи сръбски *** ***.Нека някой ме обори: гони 40-така,сръбкиня е, *** е,за пари се беше отдала още като тийнеджърка на 20 години по-дъртия от нея празноглавец,убиец и главорез Аркан,който по нейните думи е определял стила й.Същата е лежала два пъти в затвора.Да попитам следното празноглавци: ако някоя от *** на Маджо запее, ще ходите ли на концерти да вдигате плакати "Обичам те"?Осъзнайте се

75

до 79

преди 11 години

Той дори няма 30 години,явно доста го пере съчмата

74

Вагнер

преди 11 години

Ех съдба,съдбааа!Защо не е власт Бк(с)п-то,че да забрани да слушаме Цеца,а по Хоризонт да ни пускат АЗИС!?!?!?Какви хубави предизборни концерти на Бсп, имаше преди 3-4 години!!!!Азис открива,Азис закрива.А от долу Р.Петков си пие ракийката и се кефи на Азсичо.Какви времена бяха само,Азис и Запалков.