40

Messi

преди 12 години

Ами естествено ,че сърбите ще са ни братя!!А кои да са ни ? Американците?Албанците?Или може би обединена Европа,която е помагала на Османската империя?

39

до 60

преди 12 години

100 % живееш в панелка и си хлапе, дали си гологлав не важно и на никой не му дреме. Детски разбирания имаш.

38

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е България да бъде изгоненена от ЕС! Българите не са достигнали тази точка от развитието, да бъдат равноправен член в Европа. Да им се върнат визите незабавно!

37

до 44

преди 12 години

Бил съм в Сърбия, с нищо не са пред нас. Соц хотели,соц всичко, в цял Белград 3 денонощни магазина, в самото си мислене дори са зад нас. И ние не сме цъфнали и вързали, но да се саморугаем особено пред тия братоубийци и асимилатори ми се вижда безумно. Не съм гербер бтв. Ти като си такъв радетел за глобализация мини веднъж през Сърбия да видиш как те посрещат и полицаите даже като те видят с БГ регистрация. Хората щом предпочитат да обикалят през Румъния само и само да не минават през Шумадия..

36

Адолф

преди 12 години

хахахахах, поредният псевдонационалист комунист на власт в Сърбия...тия така и нема да си научат урока...

35

Анонимен

преди 12 години

сърбия и без това въобще не е дораснала за ес

34

Анонимен

преди 12 години

Още не сте навършили 16 години и колко много разбирате от история и политика! Браво!

33

Анонимен

преди 12 години

И аз бях наскоро в Сърбия - пълна скръб. Београд, Нови Сад донякъде, другото е майка плаче. Ниш е тотална щета.На който му харесва там - да ходи да живее, но ще остане неприятно изненадан.

32

Анонимен

преди 12 години

DA GO DUHATE, GLUPACI.SHTE VLEZETE V ES KAM 2030G

31

Руснак

преди 12 години

НАТО и ЕС ***.

30

до 40

преди 12 години

деца са на ония дето са клали баба ти докато дядо ти е бил на другия фронт. едни и същи велики сили - едно и също географско положение - едни и същи интереси. Справка действията на сръбската държава през 14 век и същите през 20 и 19-ти век. Предпочитам Обединена Европа/по германски образец/ с България достигаща три морета, ама нейсе... и тях ги бутат евреите.

29

4efo

преди 12 години

до 45:Комунист, стига лъжи.Миналата година бях в Сърбия на разходка- те са спряли в ранните 90 за България.Панелки, стари руски коли, каруци, Макдоналдс:)

28

Анонимен

преди 12 години

С този президент - популист Сърбия никога няма да влезе в Европа, а все - повече ще се доближава до СССР (русия), разбирай - ще затъва в блатото.Сърбите ужасно ни завиждат заради Европа, но го признават само в личен разговор.Гърция пък само след два месеца ще е комунистическа.За пръв път историята е на страната на България, но това простя човечец няма как да го разбере, защото е много гладен.

27

Анонимен

преди 12 години

Някъде прочетох, Волен Сидеров - *** .

26

4efo

преди 12 години

Боли ме курац за сърбите!Те никога не са ни били съюзници, напротив.Да ни връщат Западните покрайнини и да се извинят за промиването на мозъка на македонците.Хубава държава е Сърбия, но населена с много дървени,грандомански тикви.

25

Анонимен

преди 12 години

37, нещо смислено ще кажеш ли или приемам че няма с какво да ме оспориш и прибягваш до лични обиди? Трагичен си, батка

24

до 22,

преди 12 години

не президент, премиер Казах!

23

Анонимен

преди 12 години

Браво на сърбите и на гърците и ние сме на ред Балканска хурка за ЕС и НАТО.

22

Какви братя бе?!?!

преди 12 години

Наясно ли сте, че Пирот и Ниш са били български градове до ПСВ, след което населението е подложено на чудовищна културна асимилация? Наясно ли сте, че създадоха 'македонската' нация,понеже македонците са били много твърдоглави и не са успели да ги посърбят? За съдбата на българите в Западните Покрайнини ДНЕС знаете ли? Да не говорим за 1885г. Тези ли шумадийски *** са ни братя? Що за *** са тия дето ги боготворят? Леко им се размина през 90-те,трябваше само Београдски Санджак да им оста

21

няма да ни бъде

преди 12 години

с тоя комунистически прочет на историята - няма да ни бъде. разберете бе хора, и тук го пиша - на всички чужди държави им е през *** за вас! Русия, Германия, САЩ... всеки иска да контролира централните Балкани и никой не иска стабилна и силна Балканса държава. Нямате братя, нямате сестри. Георги Раковски, учителя на нашите революционери който е бил сред първите търсели подкрепа от Сърбия го пише в прав текст, че от тия подкрепа не може да видим... политика->интереси прикрити зад сладки думи...