71

ЕС

преди 12 години

Командирът ЗАБРАВИ да допълни ".......и заради хора от СДС ,свързани с БСП"

70

Анонимен

преди 12 години

До 94 *** стига с този план , не ви ли писна , сигурно си ходил прав под масата 97 или 91 и понятие си нямаш си нямаш кой и как спаси държавата тогава.

69

Анонимен

преди 12 години

До 91 Иво за кой от създателите на СДС говориш, за тези които отдавна не са в него ли.

68

Анонимен

преди 12 години

деен участник в " плана ран-ът "намерете го в чичо гугъл и четете , но да знаете не е забавно това е един от разсипниците на българия прочетете и ще разберете случаващото се днес ......плаче ми се от ***

67

Анонимен

преди 12 години

С бръснати глави, напомпани като балони мускули и гледащи лошо. Това вече не е само описанието на мутрите, ами на всеки млад средно-статистически мъж. Много блъскат във фитнеса, малко четат! И после защо жените харесвали повече чужденците. Ами защото там телесното не е над духовното, над характера. Тези напомпаните масово са ограничени и мислят само за фитнес и жени. Те други интереси нямат освен да си показват мускулите и да се хвалят колко вдигат от лежанка.

66

Анонимен

преди 12 години

Абе когато говореше Волен му викахте че е луд а на ви сега!!!

65

IVO

преди 12 години

ABE *** VIJ CHE SAZDATELITE NA SDS SAMI SI PRIZNAXA CHE KOSTOV E PRICHINATA DA IZCHEZNE SINIATA IDEQ PREZ 2000 GODINA 70% PODKREPIAXA SDS DOIDE NASH KOSTOV OTKRADNA KOLKOTO CHERVENITE BOKLYCI CHE SI NAPRAVI I PARTIIKA ZA DA GO PAZI TOZI *** NE TRIABVA DA SE POKAZVA AMA IZOBSHTO SEGA PAK GERB MY VINOVNI TO NAGLOST NAGLOST AMA TOVA MINAVA VSIAKAKVI GRANICI

64

Анонимен

преди 12 години

Нагло парче е тоя !Все едно няма зам министерско кресло в екологията.Ей Ваньо самия ти си в коалиция с правителството ,дори лудия волен няма министерски пост.

63

Анонимен

преди 12 години

Много ви се ще СДС да замине *** комуноиди , а най-много от всичко мразите Костов , но каквото и да искате България вече не е същата , програмата на СДС от 1990 година се изпълни , трудно ,мъчително с голяма забава , но това не беше програмата на БСП , те по скоро се интересуваха единствено от това да осребрят поличиеските си позции от преди прехода , тук именно може и да не успяхме , но лека полека живота се пренарежда и връщшане назад няма.

62

Анонимен

преди 12 години

На Костов всички други му криви само той светата вода......Захапал е кокала и не пуска.Ей така се раждат диктаторите.Веднъж облажил се няма махане.

61

Анонимен

преди 12 години

Истинската причина си ти, Иване.Ти си троянският кон на БКП в СДС. заради теб спечели Мадридският крадец през 2002г. Ти съсипа СДС. Махай се с твоята партийна секретарка Елена.остави новите лица на СДС да вървят напред. Наи-доброто условие СДС да се изправи на крака е махането на мошеника Костов.

60

kef

преди 12 години

Костов, чувал ли си за кланетата и пет вековното робство за което никой не ни се извини, а ти си тръгнал да внасяш декларации за геноцид ,като по онова време малцинсвата влизоха да учат с двойки а българи с много по-висок успех останаха отвън-отврат.Помниш ли какво направи с пенсиите на моите родители бог да ги прости.От 23 години ни управляватедни престъпници които ликвидираха всички социални придобивки за обикновенният човек, а си измислиха ред привилегии с които ограбват обикновенният.

59

Ме

преди 12 години

Айдии, СДС-то...Досега Костов ви беше крив.. ай ся ви вида...Ако съберете 2000 гласа.. ще бъда безкрайно изненадан.2000.. това са ви роднините и някой друг не информиран отшелник слезнал от гората да гласува.

58

!

преди 12 години

Евала ти Ваньо.Сега имате далеч по голям шанс..Видехме ги всите.. и Софиянски.. и хали и мали.. Давай напред без тях.. по леко ще е

57

тгж

преди 12 години

Чао СДС сбогом.Крайно време беше да си заминете стига сте смукали и вие сиромашка кръв от народа.

56

Oleee

преди 12 години

хаха - ама как са си паснали един с/у друг костов и софка - вземи единия, че удари другия :))

55

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ разцепи задно Янка и Янкените плюнки, после го закова на Волен, който го подкрепеше безотказно, сега го надърви и на СДС. СДС вече не съществува!Подлогата Мартин, като ратайче Костово разби СДС а сега Бойко ги довърши.Жалко, но трябва да си сляп и глух, за да не признаеш този факт.

54

човек

преди 12 години

На калпав х-й вълната му пречи.Всички се бършете с ГЕРБ.

53

Анонимен

преди 12 години

Този е един от най-големите крадци на прехода. Много хитър човек е този! Принуждава собственици на вървежните предприятия да продадат заводите си за минимална цена. След това Костов ги изкупуваше чрез "книжки". Веднага след това продаваше 75% от дела си на неговите хора!

52

Анонимен

преди 12 години

Пак ви питам *** , този Марков с прическата а ла ББ ли е новото лице на СДС , ревете срещу КОстов и Димитров , но не виждате ли какво се случва.