126

бг

преди 12 години

До 160 ами нали в Младост 4 същия пишман както се казва на неговия език президент направи бизнес парк и какво се случи - нищо. Следващото нищо ще е на Цариградско шосе, но капиталът на България - хората, които са в акъла си не е безкраен - всички ще са в бизнес парковете за да съпортват технологичния разтеж на САЩ. Ако държавата искаше да помогне нямаше Бойко да ходи да се прави на шут в програма конкурентноспособност, от където са парите за парка, а щяха да финансират български разработки.

125

умни сме си

преди 12 години

Идеята е много подходяща за нашите специалисти, доказали сме се по цял свят с перфектното изработване на фалшиви кредитни карти, всякаква валута, документи за самоличност... Трябва да се използва този потенциал.

124

Анонимен

преди 12 години

ХАХАХАХАХАХАХ, НЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ, НЕ МОГА ДА СПРА ДА СЕ СМЕЯ ХАХАХАХАГосподи, ела си прибери вересиите, че вече не се търпи...

123

Анонимен

преди 12 години

Роско.ако беше така наистона нямаше миналата година Симес да отгеглят инвестиция за 15 милиона евро в България,щяха да открият 1500 работни места в 2 града,ама нещо не им харе обстановката!

122

Анонимен

преди 12 години

Кой беше този Плевнелиев, че не мога да се сетя?...

121

Анонимчо

преди 12 години

От коя дупка си ги извади тия съкращения в ХП? Нещо да не си сънувал?

120

Минувач

преди 12 години

За тези, които жалеят за българските полупроводници и компютри ще напомня, че конкуренцията и ниското качество ги затриха. Работехме с крадени ли копирани технологии, без да имаме развойна база, над която да надстрояваме постиженията си. Накрая, взехме да купуваме тайвански платки, да ги монтираме в нашите компютри и продаваме на СССР, съгласно спогодбите. Те се усетиха и ни отрязаха с аргумента, че можели сами да си пупуват от Тайван много по-качествен от нашите компютри, на почти половин цена.

119

Анонимен

преди 12 години

Тия от НР съкратиха близо 30% персонал сигурно за да освободят ресурс за София-тек. Или схемата ще бъде те ще ни съдействат ние ще плащаме.

118

Анонимен

преди 12 години

Ще направят евентуално колцентър. На фона за съкращения в HP малко вероятно - Плевнята е строител и клони да строи а за какво ще се използва не е важно. Далаверата е в строителството.

117

Анонимен

преди 12 години

вярва ли си?

116

Мушо

преди 12 години

Той един се върна и го изядоха кучетата !

115

Мушо

преди 12 години

И кой ше бачка в тоя ТЕК , *** от Столипиново ли? Щото умните хора фанаха пътя по широкия свят и чакай да се върнат в Мангасария!

114

...

преди 12 години

Би било добре, ако се изгради подобен парк. Комуникацията и сътрудничеството между фирмите биха били много по-лесни и бързи. Само не знам доколко мястото е подходящо - програмирането е креативна дейност, необходима е по-тиха обстановка от бул.Цариградско Шосе до теб. А за тези, които мрънкат че все в София ставали нещата - тук се говори за IT парк, къде искате да бъде, в Монтана ли? 90% от фирмите в сектора се намират в София и изборът ми се струва логичен.

113

149

преди 12 години

Ако с празни и безсмислени приказки се променяше нещо щяхме да сме световен лидер. *** не сме. А докато държавата е пълна с ***, които очакват всякви странни екземпляри да ги оправя за 800 дни или прости милиционери да правят пазарна и демократична държава тук бъдеще за никой няма да има.

112

Анонимен

преди 12 години

""България е постигнала доста в миналото, България има много обучени и талантливи кадри и специалисти и искаме да им дадем възможност да реализират своите идеи."E, samo deto, tezi kadri sa nawyn. Mislete, kak da gi wyrnete obratno. Za6toto s 2000 ili 3 bona zaplati nqma da gi wyrnete, pri polojenie, 4e edin Software Engineer s 2-3 godini w Germaniq wzimam 54 bona godi6no w firmi kato Bosh.

111

гошо

преди 12 години

този плевнелиев нищо няма да направи, та тои сам не си вярва. а каде се крие жена му??? скриха я и този обърква движението по стол. улици като отива на работа и като се връща.голям тимеруд.казаха му дай в бояна, тои не не искам, а сега цяла софия плаща за неговите пътешествия и смяна на коридори до младост 4. един път младост блокирват, един път симеоновско, и ние си чакаме в задръствания, защото този искал така, голямата работа стана. както дойде така ще си тръгне, и никой няма да забележе

110

Анонимен

преди 12 години

Ще строи Роската. Нещо на Бизнес парка в Младост 4, който след някоя година ще е парк с празни сгради. Фирмите почнаха да се изнасят от там. Високи наеми без грам обслужване. ***.

109

Анонимен

преди 12 години

Страшна стратегия - Боко баламосва арабите, а Роската хамериканците...

108

защо

преди 12 години

Какво ще строите бе ***-нали тези пред който сега лазите затриха електрониката в Бъгария....върнаха ни в каменната ера....приказки,приказки....!!!!

107

бг

преди 12 години

Всички които си припадат по думи-мантри Майкрософт, Гугъл, Сиско не си дават сметка за какво става въпрост. Тези фирми имат няколко страници "знам как" много украса и пълнеж. Малко знаят че повече от половина "знам как" на тези фирми е българско и това да доведеш същите тези да вземат студентите още незавършили да работят за тях означава България въобще да няма такава промишленост, а вие пляскайте минуси ако сте от джебелско предстои ви добра заплата и местене в София, ако сте българи - жалко.