116

Жоро-бг

преди 12 години

ама те вече са ги приели, затова им дадоха пари март месец около 15 милиарда евро и им опростиха около 100 милиарда евро от дълга, условието беше да правят реформи и да си намалят дефиците. Сега живеят с пари който нямат т.е. Европа ги издържа. Стандарта им е поне с 40% по висок от този който могат да си позволят. Ама сега се правят на ударени крадците и мошениците !Народ от крадци утайката на Европа, най-мразения народ в Европа !

115

левчев

преди 12 години

За 22 години, нашите *** на власт докараха България до последно място във всяко едно отношение. В Европа , най бедните държави са България , Албания и БЮРМ - СРАМ И ПОЗОР !!! Но наглостта на нашите "политици" и простотията на народа не свършва до тези 22 години , те продължават да ни се натрапват а ние да ги избираме отново и отново. Ако продължаваме така ,равносметката и след 50 години ще е пак същата, но тогава ще сме на последно място в света,наредени до най бедните африкански държави!

114

до любо

преди 12 години

Не се притеснявай за левчев, той не живее тук, просто здраво го е задрусала носталгията и на моменти изпада в бяс - хем уж мрази България, хем не може без нея, ти няма ли да полудееш? :)

113

Любо

преди 12 години

Абе Жоро спокойно ще приемат условията просто сега не могат да се разберат за комисионните Не помниш ли царя коалицията с БСП И ДПС Всичко е същото трябва да се раберат кои какво ще *** това е Тези пари за политиците са като манна небесна те ги искат повече от всички нали банките са тяхни искат да си върнат парите Ще се погодят няма страшно

112

левчев

преди 12 години

До 125, млък покорен и нагъзан свиркаджия!!!

111

до левчев

преди 12 години

Колкото повече плюеш, толкова по-типичен българин ставаш. :)

110

Жоро-бг

преди 12 години

Германия ви плаща сметката харчите пари които нямате, имате стандарт, който не можете да си позволите. А иначе никой не ви е карал да си купувате немски оръжия, на гол тумбак чифте пищови се казва в Бълагрия. Кой ви кара да правите Олимпиади !? Кранчето обаче много скоро ще бъде врътнато и тогава потъвате....

109

до левчев

преди 12 години

Защо ни завиждаш бале? :) Нали живееш в Европата? Защо зорлем се вреш при нас? Защото не можеш да избягаш от българското в себе си нали така? :)

108

до левчев

преди 12 години

А ти знаеш ли защо прасето Чърчил е мразел България? Защото през балканската война той е лорд на адмиралтейството и българската армия го прецаква много здраво. Затова. Чърчил не е нищо особено като политик, просто е болезнено амбициозен и суетен и има късмет. Лично той с огромно удоволствие ни предава в сферата на влияние на Сталин след ВСВ.

107

до Жоро-бг от Грък

преди 12 години

Е щом си чел немски списания значи си наясно... то за немска пропаганда има учебници писани..*** в германия и виж колко уважават другите народи и колко са работни немците..а за нелегалните нали не забравяш и колко българи са били нелегално до скоро в Гърция..Ама вече си европеец и имаш мнение..

106

Любо

преди 12 години

Ами вече писах по темата ама всички извъртяха нещата Аз лично не харесвам да ПЛЮЯ ИЛИ ОБИЖДАМ Ама то тук се прекалява като Почнеш Левчев ти и още 2-3 всеки си говори неговите си глупости ето за това сме на това дередже Кво беше орел рак и щука Тук в един форум се изпоплюхме а за правителсвА говорим и обсъждаме еми няма как да се получи

105

Жоро-бг

преди 12 години

Много скоро ще видите кон боб яде ли.... такива неща ви чакат че кеф ми ставяа като си помисля само, как ще ревете с крокодилски сълзи и как ще драпате обратно при Св. Св. Меркел

104

Жоро-бг

преди 12 години

Новото правителство може да плюе и отрича, но договора си е договор, това че е дошло ново правителство не прави подписаните договори невалидни. От тази гледна точка гърците са просто едни крадци и мошеници, откраднаха парите на Европа.

103

до Жоро-бг

преди 12 години

Народа протестира да не се дадат тези пари, Е.С. назначава банкер да ги приеме и после сме се били отметали..И така 1ви транш - 60 милиарда за банките, които ни накараха да опростим дълговете им (около 70 милиарда) а да намалим пенсиите за да спестим 300 милиона. 2ри транш 25 милиарда за оръжие от германия и Франция защото сме задължени да ги купим..ти ако намираш логика ок..

102

Жоро-бг

преди 12 години

В Европа гърците са синоним за крадци и мошеници вече, вижте менението на хората в Европа за тях и ще ви стане ясно. Този народ толкова изпадна, не знам само как не ги е поне малко срам. Освен това както четох в един немски вестик, границата им с Турция си е направо отворена в Гърция има стотици хиляди нелегални, а нас не ни пускат в Шенген, докато Гърците и в това отношение са много по-зле.

101

Любо до Жорко

преди 12 години

Ех жорко ти чак сега ли разбра че всяко ново правителство плюе и отрича всичко постигнато от старото Жорко аиде стига толкова за днес а почини си малко *** изпии една Биричка с вкус на ЛЕМОНче ЧЕ ТЯ ДРУГАТА ГОРЧИ Жорко ей това се казва политика КОЙТО КАКВОТО И ДА ГОВОРИ СТАВА ВЪПРОС ИЛИ ЗА *** ИЛИ ЗА ПАРИ

100

Жоро-бг

преди 12 години

До 114 нещо по тематъа ще кажеш ли ? Или само персонални обиди, щял съм да стана наркоман !? А бе ти да не си нещо пиян бе !? Аз това което пиша са факти. Меркел ги накара 3 пъти да се подпишат водещите партии в Гърция преди да им даде пари и преди да им опрости дълговете, подписаха се и сега се правят на ударени.Нищо идва юли и ако не получат поредния транш от 15 милиарда евро ще фалират, дано да ги натирят час по-скоро от Еврозоната. Да не говорим че и от Шенген трябва да ги изхвърлят.

99

до 105

преди 12 години

Мнението ми е че ако се създаде балканска държава, хора ще могат да се самоопределят без да робуваме на исторически халюцинации.. Хората останали в ГР след балканските и световните воини от български произход са били потискани. Същото се е случило и с Гърците в БГ..срамота е... В Созопол е имало само гръцко училище до 1967г, но е имало нощен час за гърците и други депресии. В Гърция сме следвали политика на ликвидиране на славянски елементи и това ние било диктувано от вън..Срамота е..

98

Любо

преди 12 години

Жорко искрено ти завиждам само за едно че си на 18 Стига си писал глупости Поочи в САЩ Пообразоваи се не излагай мама и тате който плащат че така като ти чета коментарите си просто един бъдещ наркоман И Жорко тревата също е наркотик

97

Жоро-бг

преди 12 години

Ама то по тази логика ако всяко ново правителство оспорва работата на предишните то тогава нямаше да има международни договори, Гърците получиха маса пари и подписаха споразумението с 3ката сега се отмятат т.е. са едни лъжци и мошеници, повече никой никога няма да им даде пари, чакат ги дълги години рецесия, умните ще избягат и ще останат само ***, точно както в БГ демек ще станат бабанова република, но без банани, както БГ.