193

Каракур Пехливан ага

преди 12 години

Къде става записването за участие в парада, че диря да подбарам крехко месце за шиша

192

до 270

преди 12 години

Гейско е! Това е изход, не е вход и може да роди само л...а!

191

До 274

преди 12 години

Ами не се обладават просто... Не всичко е въпрос на секс, а и има и други начини. И пак те питам, на теб какво ти пука кой какво прави в леглото си???

190

Анонимен

преди 12 години

Сигурен съм че онанистите са повече от хомосексуалистите, но не излизат да маструбират по площадите.

189

Любо

преди 12 години

Докато майките и бащите възпитават дъщерите си и синовете си с думите ЛЮБОВТА Е ИЗМИСЛЕНА ОТ КОМУНИСТИТЕ ЗА ДА НЕ СИ ПЛАЩАТ работата няма да върви на добре Аз лично не мога да ги разбера гейовете,въпреки че имам много приятели и познати такива, но всеки има право да си избира какъв живот да води. В Германия, Англия, Гърция, Австрия и Италия ги разбирам там 99% жените са отврат Колкото до парада за мен си е цирк Ама щом някой вади дивидент от това значи има смисъл НАПРЕД *** :)

188

Анонимен

преди 12 години

Има ли гейове тук?Искам обяснение,какъв кеф дава да те чоплят в шоколадовата фабрика?

187

Ае

преди 12 години

И накрая, понеже един от големите ви проблеми със хомосексуалните двойки е.. аналният секс. Има хомосексуални които не го харесват и не го практикуват (и то не малко на брой), даже има движения из хомосексуалните които му се противопоставят. Но в крайна сметка, кой какво прави в спалнята си е само и единствено негова работа. Да не говорим колко е лицемерно, голямата част от хетеро мъжете к'во ли не биха дали за тоя вид секс с приятелката си само че те може ама хомосексуалните - не, ау ужа...!

186

Анонимен

преди 12 години

Нека парада бъде в синхрон с кучкарите, някак си ще се разберат. Еднакво мразени са...След това парад на пушачите , най малтретираното МНОЗИНСТВО през годината. Тах никой не ги пита, ей така си гласуват правилата в НС.

185

?????????????

преди 12 години

"Разкрий цветовете си" - за 3 г., България показа цветовете си, стига вече !!! Тези цветовете погрозни от комунизма !

184

Анонимен

преди 12 години

Странно понятие, ГЕЙ И ПОЛИТИКА? Отпуснете им помощи като ***.

183

Анонимен

преди 12 години

Ясно, пак ще има конгрес на БСП!

182

До 222

преди 12 години

Ти като си толкова неизкукал, ми отговори на въпроса какво правим с брака на хора които не могат/не искат да имат деца. Не мисля че децата са първопричината на брака. Съмнявам се първобитните хора, които са имали деца, да са сключвали брак. А без брак как ли са възникнали тия деца? Хм. Но дори и бракът в исторически план да е бил едната от причините за брак или дори единствената причина, не мисля че в днешно време мду брак и деца трябва да се слага знак за равенство.

181

До Цветанка

преди 12 години

Цветанке, Цветанке, Цветанке.... Прочети 194ти коментар или най-добре замълчи завинаги.

180

Янев

преди 12 години

Момчета и аз съм мъж...

179

Томас

преди 12 години

23Като гледам нищо не си чел - дали ще вярваш мен не ме интересува. Избора си е твой. Ако не можеш да четеш - мен също не ме интересува - отговорих ти ясно - от никоя секта не съ.И отново за Библията - най-популярната книга за всички времена, словото в нея има сила, не случайно дори най-великите учени и до днес я изследват и доказват истинността на писаното в нея, който иска ще повярва.

178

Фетишист

преди 12 години

Аз си обожавам женски крака, стъпала, чорапогащници, чорапи и обувки. Много сме такива. За нас боса жена понякога е по- възбуждаща от чисто гола жена. Лятото е златно време за нас. Всички жени са боси и с отворени обувки.

177

Анонимен

преди 12 години

които ги принуждават да крият сексуалната си ориентация от своите семейства, приятели и колеги ....Ето къде е разковничето, ами покажете се там .... не прад целия свят.

176

Цветанка

преди 12 години

Е по тая логика нека си направим парад на некрофилите и педофилите. Са сички дето обичат малки сладки момиченца имат правото да си вземат едно и направо на улицата да го изпапкат. А тези, които имат влечение към умрели да отидат на Софийското гробище и да почнат да копат гробовете!!!! Черния хумор на страна, ама Бог да пази, че скоро това и това ще легализират. Първо гейове, след това ще дойдат изнасилвачи, трета степен некрофили и садисти!!! Ужас! У-Ж-А-С!

175

Томас

преди 12 години

мъжеложниците ли са главната новина?

174

До Мдааа

преди 12 години

Мдаааааа, наистина има доста глупави хора (никого не визирам). Не съм видял аз някой да си бърка по дупките на публични места...и ако някой го прави, това не е защото е хомосексуален а защото най-вероятно има психични проблеми. А в България трябва да си наистина луд за да държши приятеля си/приятелата си от същия пол дори за ръка, да не говорим за повече, шото недай си Боже да те види някой "нормален"... Не хомосексуалността трябва да се лекува, а глупостта но за съжаление лек никога няма да има