19

doc. N. K.

преди 12 години

до 29Абе ти вече си наказан от Бога-напълно си луд и си шизофреник!

18

Сегедин

преди 12 години

Който посегне на невинно животно ще си получи заслуженото. Ще се разболее от проказа и месата му ще гният, ще изгуби сън и покой, ще се гърчи в страшни болки. Но няма да има Божия милост за него, защото е стана слуга на Сатаната, а който служи на Нечествиия е прокълнат за вечни времена. Затова убийците на невинните животни вече сами си подписаха присъдата и в най-скоро време Божият гняв ще се стовари върху тях!!!

17

анонимен

преди 12 години

Абе ейй стегнете се малко! Дете умря нахапано от куче вие не скачахте толкова, колкото за четири кучета скачате сега ето това е възмутителното!!!

16

Анонимен

преди 12 години

Този Марк е платен коментатор !

15

До 20

преди 12 години

Най после някой да мисли а не да лае!

14

Анонимен

преди 12 години

Освен всички къчета трябва да се приспат и тези, които допусната това да се случи!

13

Анонимен

преди 12 години

Ех, ако евтаназираха хора нямаше толкова да се туткат, а тутакси щяха да го сторят. В момента България е един голям кучкарник. По градове и села улиците са пълни с ***. Имам къща в крайна улица в едно село и не мога да доближа до нея, защото там има глутница от 20 кучета, които се нахвърлят. Мога да отида до къщата си само с колата, в противен случай съм изядена може би. Говорих с човека, който ги храни тези кучета и той моля Ви се ми каза, когато си отивам да му звъня по телефона да ме пази.

12

doc. N. K.

преди 12 години

Гадните *** трябва да се убиват, убиват, убиват! Защо в тази криза трябва да се харчат толкова много пари за евтаназия, предлагам гадовете да се заколват-това е най-доброто решение! По селата у нас домашните животни, които са безкрайно полезни за хората, се колят. Защо едни зверове-убийци трябва да се умъртвяват хуманно?!!! Това е подигравка с природата!

11

ИСТИНАТА

преди 12 години

А бе хора, помислете малко - естествено 4е няма да ги убият вси4ките - та нали на това се крепят тия организации и лапат субсидии, дарения и инвестиции! Няма бездомни ку4ета, няма да има ку4карници, екипи за залавяне и сумата му там още секретарки и про4ие. Покрай тия проекти с приюти нали се сещате колко кинта се УСВОЯВА и под масата :)

10

Анонимен

преди 12 години

Да се изтрепят всички ***!

9

Тъпото

преди 12 години

И нека тъпите коментари от велики "разбирачи" започнат сега!

8

До 2 Ясен

преди 12 години

амчи повече обичат парите то си го пише четете бе!

7

Анонимен

преди 12 години

А Станишев и Гоце кога ще ги приспиват?

6

дедо Тъпчо

преди 12 години

Тия па ги приспали... е,па Сънчо ли им пеха или приказки им разказваха бе? Па после ше ги цалуват да са сабудат ли? Малиии...до де я докарайме-човеци кучета да приспиват и да им са молат да не апят...ялате при мен да ви кажа яз как ги възпитавам,па може и тези де ги защитават да повъзпитам-сопи колко щеш...

5

До 6

преди 12 години

ако ти ги пречукаш как ще крадат бе амсалактук не са важни кучетата професора или който и да е а израсходваните средства!

4

Chikatilo

преди 12 години

Добра новина ! Всички *** им пожелавам същата участ

3

Анонимен

преди 12 години

Забележете сумите!За май ще израсходват двойно при по малко работаи така до новата жертва!

2

Машка

преди 12 години

След като са заловили всички кучета в кв. Малинова Долина, защо продължават да се разхождат кучета из квартала. Говоря точно за блоковете, където се случи нещастието с професора. Абсолютно безочие, само глупости се пишат!!!!

1

Анонимен

преди 12 години

А с това и унищожиха доказателствата !