124

Анонимен

преди 12 години

Горкият,ще му напукат терлика в Бразилия.

123

Рънърса

преди 12 години

Кокаине,чакам та душкооооо!!!

122

ЕРП

преди 12 години

Да го държат в Бразилия, да не го пущат в никакъв случай, че тук Плевнелиев ще го амнистира още във въздуха, макар и този път да не носи "прахообразен багаж". Просто така ще го амнистира, за да даде сигурност на другите гангстерчета, които работят за ГЕРБ.Там са го заковали, там явно има ефективно правораздаване, там да гние наркодилърът му мръсен.

121

Телеграма:

преди 12 години

Гълъбинке чакам тЪ!Вземи си вазелин. Точка.Щтъ онодвам. Точка.Ама за внивавам дань тъ були. Точка.Твой съкилийник - Рънърс МанафоФФФ. Точка

120

@Choveka

преди 12 години

Ти що мислиш, че рискува. Той е част от управляващата мафия. Беше принуден да напусне СОС, заради публичен гаф, заснет с мобилен телефон. Беше заплашвал учители в училището на сина си, който пък от своя страна се беше гръмнал в главата. За щастие с газов пистолет и маломощен хаосен патрон. Бойко каза на изпроводяк, че ще го "ползва за друго". Ясно за какво е мислел да го ползва. Ако е донесъл куфарите до тук, е щял безпрепятствено да мине родната митница и после в... дробовете на децата.

119

rtrt

преди 12 години

4udq se da li sa go probvali.galabine neizpuskai sapuna.

118

Ралф

преди 12 години

Чакай бе, каква е тази присъда за месеци? БГ съд ще го гледа това дело поне 3 години?Този може да е отличен щангист, но като човек а абсолютен *** и *** със самочувствие до небето - засичал съм го лично със синчето му - същото ***.

117

@132 d

преди 12 години

Рекордите му по затриване на деца много хора са ги били за съжаление. И най за съжаление европейските му конкуренти са базирани в милата ни татковина. Ето вчера пак хванали българин, този път в Италия и с хероин. По преди хванаха тонове амфетамини на границата с Австрия (български камион). Малко след този случай с клизма разбиха две лаборатории в България. С клизма и под давлението на Европол.

116

Choveka

преди 12 години

Според мен е невинен. Не вярвам човек със статус като на Боевски да постъпи толкова лекомислено и да рискува кариера и семейство. А такава практика за прекарване на наркотици съществува от край време и е известна на разследващите органи - подменят се куфарите в магазина преди покупка без купувача да знае.

115

момче от КН

преди 12 години

Аз съм момче и тои ми беше идол ..заради него почнах фитнес и исках да бъда като него,сега на 22 години разбирам колко е зле държавата и от там хората как се променят.... от шампион в България.... затвор в Бразилия... жалко ,но факт... дано от този случаи много хора си извадят поука като мене ;)

114

ЕРП

преди 12 години

А, магистрате, магистрате, бъркаш нещо. Кинти щеше да гушне само Гълъбинчо и покровителите му от ГЕРБ. Тук до съд нямаше да стигне. Не го хванаха тук, а там! За да гушнеш и ти нещо, трябва поне дело да има за нещо.

113

БГ магистрат

преди 12 години

Тея бразилски колеги са гола вода. Ние БГ магистратите стачкуваме срещу справедливоста.Как така ще ни вкарват в затвора златните кокошки.Кой сега ще ни пълни гушите за да пледираме "невинен"То бива, бива...ама толкова честност не бива.Знайте ли колко парички щяхме да гушнем НИЕ-БГмагистратите от това дело...и естествено Гълъбин щеше да излезе чист като сълзица..ни лук ял, ни лук мирисал.

112

ЕРП

преди 12 години

Даммм, в Бразилия не е столичен общински съветник от управляващата партия! Там си е просто наркодилър. Як наркодилър, не кокошкар.

111

oxlip

преди 12 години

i vse pak nqkak si mi se iska da vqrvam che ne e istina ....

110

Анонимен

преди 12 години

Този добре че го хванаха в Бразилия.Там не си поплюват. Къде и българският съд да беше толкова безпристастен.Жена му ходи по телевизиите , плака, жалва се, но мисля, че никой не и повярва.Щеше ли да говори така, ако бяха взели милионите?Повръща ми се от такива.

109

Охаа

преди 12 години

Признавам Бразилски,Турски и Китайски закони!Ако беше в Бг най-много условна присъда.

108

ined

преди 12 години

За 9 години ще направят на Гълъбика едно хубаво бразилско дупе, дето ще засенчи това на Кардашиянката.

107

ria

преди 12 години

da dopusnem , 4e beshe minal granicata s tova koli4estvo narkotici - tozi Boevski dali steste da se samisli kolko deca ste unistoji i kolko maiki da raspla4e i celi semeistva da zatrie ot negovata al4nost.Da si izlejava prisadata

106

Анонимен

преди 12 години

Според анкетата в коментар 119 има 1 човек, който смята Гълъбин за невинен. Иначе единодушно всички смятат, че той е виновен. А може би този 1 човек без да иска е цъкал + на коментара.

105

до 120

преди 12 години

Нещо изпускаш цялата герберска мафия, и тя трябва да е на топлично