32

fori

преди 12 години

този на снимката е колега на зет мии със зет ми като се скараме вечер,то е все за този хубавецзет ми живее в апартамента на сестра миа този има 6,официалнакато питам зет ми ,защо и той няма 6 апартаментамълчи като пукелиначе са заедно още от вифама сега зет ми е с 1200 л.в заплата и се чуди как да оцелеено го защитава този грозникима видов ден, г-н грозен министърще ви стигнат народните клетвиоткраднатите пари,няма да може да изхарчите

31

Пръъъъъц

преди 12 години

На времето Емил Димитров-Ревизоро беше изпоизволнил сума ти престъпници-митничари,ама честният български съд ги върна на работа...!

30

Анонимен

преди 12 години

Тая статия да не е от хумористичния вестник на митничарите? Намерили 4000 , 5000 долара в митническите им къщи - палати. Ами сега ако я прочетат всички митничари и 75% от тях умрат от смях, утре кой ще обмитява и кой ще снася на столетницата??? Хайде крийте статията да няма утре национален траур.

29

1912

преди 12 години

Това е реалността балъци!!! Всичко в тази страна е скапано- здравеопазване,обучение,полиция интеграция на ***,съд,политици,армия,църква,чалганизация,турцизация.Но дебелият вместо да предприеме нещо ,само мрънка!Само че с хленчене ,футболче и 2 пребоядисани пейки НЕ става....изхарчването на нашите пари няма смисъл да го споменавам!!!!!

28

Анонимен

преди 12 години

Крадеца вика дръжте крадците.

27

Анти Герб

преди 12 години

Браво на това момче Цветанов! Още по-здраво и ще се изравни с финландеца,който е бил м-р на вътрешните работи след освобождението на България от турските ***. За 6 месеца изчистил разбойници,хайдуци и всякакви престъпници!Има прецедент-следвайте го народоуправляващи!Правата на престъпника са да бъде ликвидиран и забравен!

26

Коки

преди 12 години

A какво ли ще намерят ако проверят техните и на роднините им касетки в банки или трезори? На полицайчетата ще им паднат шапките от удивление :D

25

Хах...

преди 12 години

малко на брой ,че и късно...

24

Темида

преди 12 години

А на теб кой ще ти повдигне обвинение?

23

doko

преди 12 години

te tij begenci 6te givejat po dobre ot nas ebati i rabotata

22

Правдодав

преди 12 години

Да си припомним "Акцията на Джержински"!Феликс Едмундович/поляк-революционер/ ...имало проблеми с централна ж.п.гара в Русия и все имало объркване кой влак на къде да насочат..Е, отишел наказателният взвод и целия персонал на същата гара до стената-екзекуция/разстрел и следва изцяло нов състав!Нямало повече объркване и т.н.Велик ръководител!Ясно е защо искат да му възстановят монумента в Москва!Няма тинтири-минтири!Та и на митницата-целият състав да се разстреля!

21

chicago

преди 12 години

Само така,мачкайте конкуренцията.

20

Анонимен

преди 12 години

до 9ти аре стига с ченгеджийските номерца!!!Унищожинието на държавата от един *** ...ако е вършене на работа!!!!!

19

NEL

преди 12 години

...А ДОБЪР ДЕН...ТА ТОВА ЗА МИТНИЧАРИТЕ СИ Е ОТ ЕДНО ВРЕМЕ...НИЩО НОВО...

18

Анонимен

преди 12 години

До простите ***,като Чиновник!!!! ПО 1000-2000лв на смяна е не само Европейска ми извънземна заплата!!!! Разбрали ***???????И 200 000 да им е заплатата алчният си е алчен.НО като има последствия...другият път ще си гледа съвестно работата!!!!На никой заплатата в тази държава не е висока но хората не крадем!!!! Само вие държавните пиявици и ***!!!!!

17

Анонимен

преди 12 години

Де бе де не се сили забравили как Бойко си държи на думата -спомни си Мишо бирата

16

Анонимен

преди 12 години

Група от 32 души искала пари от преминаващи... На 8 са повдигнати обвинения. Останалите 24 само са искали, но не са прибирали...?ВСИЧКИ ВЗИМАТ, Г-Н ЦВЕТАНОВ - ТОВА И БАБА ГО ЗНАЕ.

15

до Чиновник

преди 12 години

Като не ти/им харесват заплатите-да напускат!!!И с това мислене което имаш...,май ти си много далеч от Европа!!!

14

Анонимен

преди 12 години

Кой го хванали -хванали ,другите утре ще кажат ,че са им ги дали я баща я тъща .Ами това е най- ниското равнище Без благословия отгоре няма как да си делкат сумите от деня .Пресметнете го по броя на митничарите и само от един вид държавни служители ще видите какво келипирче се прибира ежедневно.Оказва се ,че мафия си нямаме защото държавните ни служители са я унищожили

13

до 9

преди 12 години

Не че си падам по царя и Станишката,ама и сега не виждам осъдени мутри и митничари...Събориха няколко незаконни бараки на рибари,ама "Веселото село" си стои...Незнам с колко милиарда скочиха оборотите,ама стотици фирми фалираха заради невъзможност да купят нови апарати..Не е *** Бойко дето *** баницата - *** са гласуващите за него.