176

Анонимен

преди 12 години

По-големи убиици от руските политици не съм виждал.Не се свенят да избиват и сопбствения си народ.Путин се качи на политическата сцена с помощта на организирани от КГБ бобмбени атентати и яхна народното недоволство на пияните овце жадуващи за сталинска тирания.

175

Анонимен

преди 12 години

До 204 в Швейцария сигурно 90% от храните са внос , въпроса не е непременно да произвеждаш храна иначе земята ни става ,а да произвеждаш стока за която има пазар , която ще ти я купят на цената която те устройва и колкото с по голяма принадена или добавена стойност е тя толкова по добре , не продавай зърно колкото и да се хвалиш със Златна Добруджа ,а продавай брускети Марети с парите ще си купиш зърно колкото искаш.

174

Анонимен

преди 12 години

РУСИЯ СА ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО В МОМЕНТА.. И трябва да бъде унищожена с усилията на цялото човечество иначе нямаме шанс да оцелеем..

173

Братушка

преди 12 години

Ако искаме направим такъв удар, че земята се развали на хиляда парчета, за нас тази ПРО, като на голям слон малкичка сачмичка. "Кой дойде до нас с меч, в термоядерен удар ще загине." цитат на 21 век.

172

Анонимен

преди 12 години

Да знаете, че ако я няма Русия, светът ще бъде много по-гаден!

171

до 202 от славянин

преди 12 години

Ами като сега ядем на корем от всичко защо сме най-болните в Европа бе, чревогъзник, то не става работата само с ядене, трябва и акъл, както казваше една реклама!

170

до 196 от славянин

преди 12 години

За да виждаш невидимото трябва да имаш други очи, само че тези твоите други са затворени! Ти дори и видими неща не виждаш, камо ли невидими!

169

точно

преди 12 години

всички преди ГЕРБ се отчитаха в руското консулство, което се управлява от резидента на ФСБ за България и Южна Европаа пък и също така не забравяй, че парите на българите винаги са изтичали по посока на руската федерация минавайки само пътьом през цените на енергоносителите и на руските енергиини проекти

168

Българин до 159

преди 12 години

Приятелю,Ти си завършил ВИИ " Карл Маркс" ,колкото аз съм завършил " Кембридж". Прочети си "поста" ,виж колко правописни грешки си направил и ще разбереш защо съм сигурен ,че не си завършил висше образование през " соца".Тогава нямаше толкова коли ,но и нямаше такава безработица.Тогава изнасяхме храни ,а сега 80% от храните ни са внос. Какво да ти още да ти казвам.Ти няма да ме разбереш ,защото си завършил ВИИ.

167

Киркорчо

преди 12 години

В Турция курортите по хубови и по евтини от България. Само единици на руснаците идват на курортите в България, 98% от туристите правят почивка на Турски курорти, а 1% на своето черно море в Сочи, плуват в *** - много мръсно море! и още 1% в България. За ПРО не искам да говоря, братушки вече няма, колко пъти спасявали те са българи, от турците, от германците, сега искате от европейци да ви спасяваме, колко може, пак ше кажете, че руснаците окупират България. Стига бе!!!

166

Анонимен

преди 12 години

*** агнешкото по време на социализма струваше 6 - 8 лв. /кг и го пускаха на пазара само за Първи май деня на трудещия се , за да ги хвалиме и за 06.05 - деня на овчара , то по-големи овчари от *** нямаше , а някой спомня ли си онези опашки например за тъпите банани по 2.5-3.лв и портокали пак толкова , на Стамболийски в показния !!!!!!! магазин в старата сграда на Тевекелиев първата консервна фабрика от началото на века опашката беше дълга до светофара на Ботев - 4 човека дебела

165

до 195 от славянин

преди 12 години

Ако се поразровиш в биографиите на нашите революционери ще останеш изненадан колко много са били русофилите! А ако се поразровиш в историята ще разбереш кой е стоял зад Османската империя и зад нейните варварщини! Същите, които днес смяташ за свои ''доброжелатели'' и ''защитници''!

164

Анонимен

преди 12 години

Руските управници да не се правят на загрижени за нацията, защото подписаха договор за ПРОДАЖБА НА РУСИЯ НА НАТО.Именно така.Подписаха договор за право на НАТО-вски части да минават транзит през Русия, за пари.Така, че хем НАТО ще минава през Русия, хем Русия била против НАТО?Ясно е, че Русия е продадена.От прехваленият Путин.

163

до 184 от славянин

преди 12 години

Я се осведоми в кои посолства се отчитат нашите политици и ще разбереш къде са поробителите!

162

до 189

преди 12 години

пропаганда, пропагандаааааааа след това руският генщаб не се посвени да купи няколко френски десантни кораба Мистрал и да се изфука че ако великата руска армия имаше преди това 3 такива кораба щеше да приключи в Грузия за 48 часа вместо за няколко седмицитолкова за величието на пияните руснаци

161

Анонимен

преди 12 години

До 191 а ти височайши от амвона на славянофилството , какво хубаво виждаш в Русия , е това не мога да си го обясня , иначе страна като страна , за мен всяка страна е интерсна и всеки народ е прияте , но с какво толкова те привлича и защо смяташ че имаш нещо общшо с нея , знаеш си рода столетия назад може би , смяташ че е грешка че не сме част от нея и историята ни е разделила , обясни на младите , аз не съм по скоро от тях но също ми е интересно. Кажи ми кое е това нещо което Русия е дала на све

160

до 191

преди 12 години

нито пък Димитър Общи (русофила), нито поп Кръстьо (пак русофил) са се променили до днес

159

до 177 от славянин

преди 12 години

Развитието на технологиите и последващото падане на цените на продукцията им е нещо различно от жизнения стандарт и покупателната способност! Проблемът е че сега ако искаш да си вземеш жилище с кредит от банка ще пращаш лихва в пъти по-голяма от тогавашните в ДСК! Плюс това сега нямаш никаква сигурност за работното си място и заплатата си за разлика от тогава! Така се живее по западно-еврейски правила!

158

Анонимен

преди 12 години

До 188 доказано е че соц.икономиката е икономика на дефицита , не знам на колко си , може и да страдаш от алцхаймер , мога да те затрупам с цени стига да искаш , за да разбереш колко яко те е обирала държавата тогава и наистина имаше моменто когато бирата се купуваше с връзки и не само тя а всичко , естествено това не важеше за пазаруващите в Кореком , но колко бяха те .

157

до 179 от славянин

преди 12 години

Много трудно се обяснява на една дрогиран от ''хляб и зрелища'' мозък, той не може да осъзнае, че зад лустрото се крие гнилоч и измама! Сигурно е много щастлив, че яде двадесет годишни меса и кара двадесет годишни морги, важното за него е да са ''евро''! *** не се е променил от времето на Алеко до днес!