159

ХАХА

преди 12 години

Да живееей БКп !!! Дайте им още един мандат бе хора колко са те 4 години . Боко ша въ опрайй сичките . ХъХъХъ

158

1565151545565165

преди 12 години

99% от българите проклинат майка му на това малоумно създание Б. Борисов че го е родила и се молят колкото се може по рано да го хване рак или спин, а по възможност и двете, че да се отървем от този ***. Останалия 1% са психично болни хора които въобще не са в час.

157

Проста аритметика

преди 12 години

При 1.2милинон работещи БЪЛГАРИ,има 2.2милиона пенсионери и 1.3милон *** на социални помощи,за какви доходи можем да говорим.Тия които цял живот изкарват само на соц.помощи как и да дръпне икономиката тия все назад ще дърпат...

156

анонимен

преди 12 години

ми дайте да го разтреляме тоя нашия премиер !

155

ритуално самоубийств

преди 12 години

Очевидно, пожарникарят скоро ще направи ритуално самоубийство, защото той самият е най-голямото препятствие за повишаване на доходите в България!

154

до 189

преди 12 години

Разкарай се, тъпчо! Ако можеш нещо смислено да кажеш, направи го! Ако не, по-добре си махни герберския (може би бивш бесепарски) ***. Никой не се интересува от БСП, освен тебе. А, да, също и другарят Боко Тиквата (достойният кадър на БКП), се интересува от червенушките, нужни са му все да се мъчи да оправдава собствената си некадърност чрез тях.

153

458

преди 12 години

Тоя вече наистина не мога да го понасям,стига сте ни го навирали постоянно с неговите лъжи и самохвалство.Освен да се хвали за нищо друго не става.

152

Анонимен

преди 12 години

члeн нa БCП Още преди да прочета статията моменталически разбрах, че ГЕРБ са виновни, а най-вече ония лошия Боко, който ни го наби в червените *** *** толкова надъл-боко, та ни стигна чак до диафрагмата, което пък ни причини лошо хълцане и ежедневно окане и акане по форумите! Дано на следващите избори Боко да ни го набие още по-надъл-боко в нежните педерунгелски дупенца, защото ние *** от БСП /Български Смотани ***/ умираме да ни влиза надъл-боко и да скимтиме от кеф: Ах Боко, Ох Боко!

151

Анонимен

преди 12 години

Не си луд Ламбо ами народеца ни е много *** и заспал и много вярва на Боко.

150

sstoqnov

преди 12 години

Евтин популизъм!!!От 270 на 290 лв. увеличение ли е?Като новите цени на горивата и електроенергията поставиха минималната издръжка на един човек между 600 и 800 лв. на месец!!!Безобразие и имат очи да се показват пред хората!!!

149

чарли

преди 12 години

Господа, предлагам да се спре с това увеличение на заплати.Аз вече се чудя къде да ги харча тези париЧуват ли се какво говорят тези смешници.290лв.заплата,че това да не ви е 1988 г.Тогава вземахме такива пари.То бива дебелоочие и нахалство но чак така не бива.290 лв.все едно,че бензина е 0.80 лв.а шкембе чорбата 0.35 лв.Учудващото е,че все още има българи който вярват на такива сладки приказки/лъжи/.За нищо не ставаме,и един протест не можем да направим като хората /гърците /.

148

Rocker

преди 12 години

С ръка на сърцето ви заявявам най отговорна, че гласувах за Бойко, за което дълбоко съжалявам. Следвашите избори ще гласувам за Станишката, поне е културен и грамотен. Надявам се да не подрпавят ГЕРБ изборите като последния път и наистина да се чуе гласа на народа !

147

men

преди 12 години

цинга манга пук, пълни *** с лук ... няма какво да се коментира този *** повече. вземете се освестете малко, протести, бой с полицията, пушки, каквото трябва и който е гласувал за тези *** и българоубийци да ги свали от власт. аз бих се прибрал в родината си, бих работил, бих инвестирал дори моито скромни спестявания но докато гласувате за поредни клоуни и ционистки слуги нито аз нито такива като мен бихме се върнали. това е. ако карам по същият път бъдещето го видяхте вчера.

146

Йово

преди 12 години

Сега популистичното правителство на ГЕРБ вдига заплатите и пенсиите (Предизборен трик) защо близо три години не пипаха заплатите а точно в изборната година 2013. И докато Денков е на власт надали ще излезем от кризата, Дянков се доказа като голям некадърник.

145

Анонимен

преди 12 години

Как не го засърбяха ръцете и да резне една лента за 20 лева повишение пред социалното министерство...

144

Гюргя

преди 12 години

Не искам доходите да са ми високи, искам цените в магазина да са поноси. То и 10 000 лева да ми стане заплатата, за какво ми е, като само парното ми е 2 бона. А с 350 лева да не говорим

143

Анонимен

преди 12 години

Много се уядоха от 1989 насам.Време е да бъдат сменени всичките политици от прехода.Трябва ново поколение политици.И да свалим Бойко няма кой да поеме за да е по-добре.Затова трябва да се изметат всички,до крак!

142

Анонимен

преди 12 години

И двамата са за .......

141

Анонимен

преди 12 години

Една краставица трябва да е 25 см и да не е крива.Само това ще кажа.

140

Станчо

преди 12 години

Къде по света овцете канят вълка на седянка, уж били от двата края на хранителната верига пък то ............???