107

СС

преди 12 години

бог да прости пенсионерите и този път правителството ги забрави за порен път......но да има пари за ромите ........а пенсионерите да мрът по бързооооо......няма нужда от тях за ГЕРБ те неса гласоподаватели за тях.....

106

търтеите на Тотю

преди 12 години

Заплатите са ниски и гадните мутри въпреки това не осигуряват хората на реалните заплати. Още по-гадните чиновници на Бай Тотю не си вършат работата и не ги санкционират. Ето защо няма да има пари за пенсии и ще работим до гроб- средно 74 годишна възраст за българите. А после бе Тотю? Кво ще чиниш, като пак няма да има пари. Контрол му е майката. На колко чорбаджии написа акт , че хората работят извънредно? Я *** в болниците да видиш белите робини- лекарките кога си тръгват от работа след смяна!

105

Адам Смит

преди 12 години

Административното увеличение на минималната заплата не решава проблема. То ако ставаше така, да я направят 1000 лева. Намесата на държавата води до намаляване на икономическата свобода, което ограничава възможностите за растеж на икономиката.

104

Чиновник

преди 12 години

до 124Ами отваряйте си устата всичките във фирмата. Докато сте разединени всеки ще ви лашка, както си иска. Човека е колективно животно и трябва първо да гони общия интерес, ако иска да постигне и личния интерес. Още нямате толкова акъл, че да го осъзнаете, но когато го осъзнаете след 30-40 години, нещата ще се променят.

103

vanko

преди 12 години

20 лв - срамота. и то на година.

102

120

преди 12 години

Отваряш си устата, гонят те от фирмата и оставаш без доход. В края на месеца трябва да си плащаш сметките и на никой не му пука че си без работа. Наясно ли си с това?:)

101

fggnm

преди 12 години

xa xa xa golqm maitap,minimalnata sko4ila ama i sko4i vsi4ko drugo

100

Тошето

преди 12 години

Германците като дойдат лятото виждат мерцедеси дето в Гелмания никога не са виждали и може би никога няма да видят е това е производителност на труда 0 дена трудов стаж равно на мерцедес последен модел

99

Томас

преди 12 години

117Предлагам да осъзнаеш, че докато гледаме да спестим и откраднем от държавата - нищо няма да се промени - защото държавата сме ние.

98

Чновник

преди 12 години

до ОхранителНа баба ти хвърчилото. Това, което си написал е официалната версия, но на цялата планета няма нито едно кътче, където да се съблюдава тази схема, когато се определят заплатите.

97

Тошето

преди 12 години

Абе господин министър на труда я дай един западно европеец до мене да поставя качествено теракот и фаянс и ела да видиш кой има по голяма производителност на труда

96

116

преди 12 години

Ти какво предлагаш да направя?

95

Томас

преди 12 години

114Ето това е проблема - значи ти вършиш престъпление и го смяташ за нещо нормално - а и не само ти.

94

Охранител

преди 12 години

Цената на работната сила зависи от:v Съотношението между търсенето и предлаганетоv Издръжката на животаv Законовите и подзаконовите нормативни актовеv Естеството на длъжносттаv Стабилността на организациятаv Възможностите на работодателя да плащаv Относителната договорна силаv Производителността на трудаv Количеството на труда

93

До 112

преди 12 години

Вероятно ще ми намалят заплатата с няколко лв. заради по-високите осигуровки. Реално взимаме около 750, но ни осигуряват на минималната. Доволен ли си от отговора?:)

92

Чиновник

преди 12 години

до 106 ЕрдинчПроизводителността на труда зависи на 75% от прекия ръководител на работника. Той прави работния план, организира изпълнението му и съблюдава качеството. Когато единственото "умение" на ръководството е това, че е "наше момче", тогава става това, което става в България- работи се на парче, въртят се далвери и разни охраните ли се мислят за голяма работа.

91

Томас

преди 12 години

108Стига писа тъпотии - а ти колко ще вземеш?

90

тошето

преди 12 години

как да се справят тез бизнесменчета те знаят само да взимат без да дават

89

Томас

преди 12 години

ЕРДИНЧПроизводителност и тук може да има, просто много *** чакат на държавна заплата по всякакви агенции, министерства и службички и не искат да работят. Нещо повече - освен, че не искат да работят, не само, че не работят, ами и пречат - за това няма производителност.

88

Анонимен

преди 12 години

Вместо на 270 ще ме осигуряват на 290. От цялата работа печели само държавата